Şimdi Ara

2016 Model Astra K Tavanda Boya Atması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel Astra Hbler efsane günlerini mumla aratıyor.Malesef yeni model hep sorunlu çıktı.!
  • C sütun’ü için kimyasal olabilir ona bir lafım yok.Benim derdim tavan ile ilgili.Durduk yere tavanda o şeyler olmaz.Boyanın kaç mikron olması lazım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet Var.com da 2 adet boya atması ile ilgili başlık’lar gördüm.Antenin orda oluşan boya atması daha önce den yoktu.

• Koyu renk araba almak risktir bi de üstüne kuş pisliği kuruyup tortullaşırsa iyi bakmazsanız aracı güneşte bırakırsanız sonuç hüsran yazık gıcır gıcır araç tamam alırken mavi rwnk kırmızı alev filan şekilli havamız oluyo ama sonuç bu işte kullanıcı hatası diyecekler yukarda demişler %40 değer kaybeder araç tavan boyanırsa opel aracı değiştirmez araç alırken beyaz ya da gri alacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa 2008 vardı 2013 te boya atmaya başlamıştı.

• 120 mikron civari

• Opel Surtaş Yetkili servisten geliyorum.Mikron değerlerin’de bir sıkıntı yok.Kuş pisliği denildi.Karşı çıktım bende daha önce den insignia 8 ay ve Astra h 2.5 yıl kullandım.Bu arabalarda bir sıkıntı olmadı bu araçta neden böyle oldu dedim.Kuş pisliğini kabul etmiyorum dedim.Rapor yazıp gönderecekler Opel Türkiye’ye.

• İyi gene kuş pisliği demişler asit yağmış falan da diyebilirlerdi :)

Rezillik kesinlikle hakkınızı arayın

• Opel Türkiye’den aranmayı bekliyorum bakalım rapor’a ne yazmışlar kuş pisliğinden başka.Gerekli yerlere başvuru yapıcam

• arkadaşım maalesef suç sende. bu seramik kaplama denilen aldatmacayı aracına uygulatarak boyayı iyice zayıflattın. aynı durum benim eski corsada da olmuştu. tavanındaki kuş pisliklerinin boyada yaptığı olumsuz etki, seramik kaplama sonrası ortaya çıkmış. araç değişikliğini unutun. servis ücretsiz boyamayı kabul ediyorsa onu kabul edin. yoksa seramik kaplama yaptırdığınızı bir duyarlarsa 1 kuruş yardım yapmazlar. tavan boyanırsa boyama öncesi detaylı fotoları çekin. hatta servise rica edip boyanma esnasında da foto çekmelerini isteyin. en azından ileride aracınızı satarken zorlanmazsınız.

edit: ilave edeyim. işte görüldüğü gibi bu seramik kaplama, detailing, boya koruma vs gibi uygulamalar aslında boyayı zayıflatıp arabanın daha parlak görünmesini sağlıyor. bence para tuzağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 22 Aralık 2017; 12:8:26 >
  • dostum opel türkiyeye seramik kaplama da yaptırdım demeyi unutma.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    zaten inceleme yaparlar ise detaylı bir şekilde, onlar polisaj makinesi izini görecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam_ıssız

zaten inceleme yaparlar ise detaylı bir şekilde, onlar polisaj makinesi izini görecekler.

polisaj makinasıyla arabayı parlatacaz diye boyanın anasını ağlatıyorlar. arabanın boya kalitesinde de sıkıntı var ama bunu opel kabul etmez. kullanıcı hatası der ve haklı da.
  • Hocam benzer sorun benim Astra aracımdada var ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi ?
  • kuş pisliği gibi... boya çatlamış.
  • Şuan neptün mavi renk kaldırıldı boyada sıkıntı olduğunu duydum benim gibi sorunları olan bir kaç kişi daha var

• Konudaki mesajlara bak 4-5 kullanıcı ağız birliği gibi aynı şeyi yazmış. Opel yetkilileri devrede sanki :) ne oldu araç değişti mi?

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Peki sonuc ne oldu mahkemeye mi verdiniz opel aracinizi mi degistirdi yoksa boyadimi

• Araç ile ilgili hiçbir gelişme yok arkadaşlar.Opel türkiye yardımcı olmuyor.Telefon görüşmeleri yapıldı ama tavandaki boya atmaları devam ediyor.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Eski aracim 2002 model s40 ti metalik kirmizi bordo arasi bir renge sahipti isimden oturu bazen 1 hafta bazen 10 gun birakip gittigim olurdu ve kuslar sagolsun yere yapmaz aracin ustune pislerlerdi yer yokmus gibi neyse ustune cadir yaptirana kadar bu sekilde devinimli olarak kullandim ve hicbir problem yasamadim daha sonra pejo 308 i olan bi arkadas geldi misafirim olarak 3-4 gun kaldi ve yazik cocugun arabasinin boyasinda yaniklar olustu bence bu birazda otomobil ureticilerinin kullandiklari boya kalitesiyle alakali olan bi durum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.