Şimdi Ara

2016 Model Opel Fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malumunuz elde kalan son 2015 model araçlar showroom'larda sergileniyor ve satılıyor. Bazı modellerdeki kampanyalı fiyatlar oldukça cazip.
    Şubat sonu, mart başı gelecek 2016 model araçların fiyatlarını merak ediyorum. 2015 model almaya değecek zamlar mı söz konusu olacak yoksa 2016'yı beklemek daha mı mantıklı?
    Misal, 2015 model cosmo insignia, liste fiyatı 112bin. Şu andaki kampanyalı fiyatı 102bin. 2016 modeli zamlanırsa, 112bin liste fiyatı üzerinden zamlanacaktır. 5bin zam gelse, 117bin olacak. Sonuçta 2015 ve 2016 modelleri arasında 15bin fark oluşmuş olacak bugüne göre. Böyle bir durumda 2015 almak daha mantıklı olur şahsımca.
    Bu yüzden özellikle insignia'nın 2016 model fiyatları ile ilgili bir bilgisi olan var mı? sorusunun cevabını aramak için açıyorum konuyu.
    Şimdiden teşekkürler.

• Evet, kasaba minnet etmedim, kestim ve yedim.
    Insigna'lar için konuşuyorum. Bayilere gelen bilgiye göre ortalama 7bin TL zam gelecek liste fiyatı üzerine. Ancak 10bin TL'lere varan iskontolar da söz konusu olmaya devam edecek. Kısaca, model farkı 7000bin TL olarak düşünebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.