Şimdi Ara

2016 ORTAÖĞRETİM kpss kaynak tavsiyesi ve şahsi sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, kps ortaöğretim için kaynak arıyorum.

elimde 2012 den kalma ihtiyaç yayınlarının (kpss ortaöğretim) kaynagı var.

vatandaşlık, güncel gibi içeriği değişkenlik gösteren dersler için değil de tarih, coğrafya dersleri için elimdeki kitabı kullanmam doğru olur mu sizce? yani, vatandaşlık ve güncel dediğimiz alanı bir kenara bırakırsak, 2016 için ihtiyaç yayınlarının kps ortaöğretim kitabını almaya gerek var mı?

ayrıca 22 yaşındayım, anadolu teknik lisesi bilişim teknolojileri (bilgisayar) mezunuyum. kps den atanabilmem için illa kendi okuduğum bölümü mü
    tercih edebilirim? tercih edeceğim bölümler sınırlı mı yoksa puanımın yettiği her yeri tercih edebilir miyim? ve de okuduğum lisenin bana ne gibi avantajları olur kps için? kazanabilmem için en az kaç puan almam gerekir? aydınlatırsanız çok makbule geçecek, bilgi sahibi kişilerin yorum ve görüşlerine çok ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

• hiç mi yok tavsiyede bulunacak bir babayigit?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende meslek lisesi bilgisayar mezunuyum. Öncelikle şunu belirteyim kendi bölümden girip bilgisayar teknisyenliği tercih edebilirsin ayrıca herhangi bir lise mezunu alan bölümlere başvuru yapabilirsin. Birde şoförlük gibi bazı ehliyet, sertifikaca belgeye göre başvuru yapabilirsin.yoksa devlet sağlıkçı ararken senin başvuru yapman zaten mümkün değil de mantıklı da değil düşünürsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.