|
2016 Peugeot 308 1.6 BlueHDI 120 HP EAT6 Allure sürekli Adblue doldurun uyarısı hk.
-
-
2016-2022 arası araçlarda üretim kaynaklı adblue deposu zaten sorunlu. Ben 4 kez ücretsiz değişim yaptırdım. En son takılan ise güncellenmiş ve sorun giderilmiş versiyon.
Bahsi geçen adblue deposu tamiri anakarttaki kısa devre kaynaklı olan arıza ile ilgili işlem yapıyor oluşu. Fakat sizde şamandıra takılması problemi bambaşka bir durum . Depo plastik kaynakla birleştirilmiş olup şamandıra içeri gömülü şekilde. Eğer onu da tamir edebiliyorsa helal olsun derim.
Şu durumda yapılabilecek en mantıklı hareket abdblue iptali olabilir. Ama muayenede emisyon ölçümünde ne çıkıyor emin değilim. Yasal aralıkta emisyon ölçümü çıkıyor mu bilemem.
-
Merhaba
Bende uzun suredir araştiriyorum bu konuyu ayni araca ve ayni probleme sahibim. Sonunda aynı tip arızayla alakali bir konu buldum ve yazma geregi hissettim. Ilk uyari verdiginde depoyu tasirmistim hatta cunku icinde adblue varmis. Sonra ustama goturup arizayi sildirmistim. Ikinci sefer ayni durum basima geldi. Bilgisayara bagladigimizda arizayi sildiremedim. Iletisim arizasi verdi. Onumuzdeki hafta servise soracagim umarim basit bir samandira hatasidir. Gidince detaylari yazarim.
Adblue sistemini iptal edilirse dpf rejenerasyon yapamaz diyende var bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X