Bildirim
2016 Sandero Stepway Turbo 90bg Euro 6 Easy-R (33. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bayiyle konuştum fiyat bilgisi yok diyor hemen alın kaçırmayın diyor. Sistem nasıl düdüklerim üzerine kurulmuş şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burayı takip eden herhangi bir bayi veya elemanı varsa sesleniyorum
Daha düne kadar insanlara, Makyajlı Sanderoların MART AYINDA geleceğini söylediniz. Acaba hic mi utanma duygusu taşımıyorsunuz -
Hobaaaa. Yeni kasada tüm istediklerimi eklemişler hatta fazlasını yapmışlar. Fiyat fa buna göre sanki biraz fazla artmış gibi. Acaba kur farkının artmasından dolayı mı
Fiyat zaten 59.000 TL di 2016 modelin.Benim aklım karıştı.Bu fiyatlar açıkcası normal gelmedi bana.Bütün araçların fiyatı düşmesine rağmen dacia yıl sonunda fiyat artırdı. -
Çünkü diğer firmalar ÖTV ve Kur farkını yıl sonuna kadar kendi ceplerinden karşılamaya başladılar satış için. Dacia'nın da bu kampanyası 30 Kasım'da sona erdiği için 1 Aralık'tan itibaren tüm modellerine kur farkını yansıttılar. ÖTV kampanyası ise yıl sonuna kadar devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 9 Aralık 2016; 23:48:49 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni stepwayler bayilerde ama gizliyorlar...10 aralıkta görmeye gidicem. Bu sefer tam olmuş.Elektrikli dikiz aynası elektrikli ön arka camlar ayarlı emniyet kemeri anahtarsız çalıştırma 4 hoporlör vs vs vs..Merak ettiğim direksiyonu.Daha önce iki sandero aldıgım pazarlama yetkilisinden nakit 53.250 fiyat aldım. Bakalım yarın gidip yakışıklı stepwayi göreceğiz..Dediğim gibi artık tam olmuş eksilikler giderilmiş, zaten yakışıklı araç..Artık alınası olmuş.. Hayırlısı diyorum.... -
Bu arada eklemeyi unuttum aldığım fiyat dizel 90 lık düz vites içindi -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş
Yeni stepwayler bayilerde ama gizliyorlar...10 aralıkta görmeye gidicem. Bu sefer tam olmuş.Elektrikli dikiz aynası elektrikli ön arka camlar ayarlı emniyet kemeri anahtarsız çalıştırma 4 hoporlör vs vs vs..Merak ettiğim direksiyonu.Daha önce iki sandero aldıgım pazarlama yetkilisinden nakit 53.250 fiyat aldım. Bakalım yarın gidip yakışıklı stepwayi göreceğiz..Dediğim gibi artık tam olmuş eksilikler giderilmiş, zaten yakışıklı araç..Artık alınası olmuş.. Hayırlısı diyorum....
Yarin Bizide bilgilendirirseniz seviniriz :)
Yeni sandero bilgi dacia Türkiye sitesi
https://www.dacia.com.tr/araclar/modeller/yeni-sandero.html
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyajlı kasa çıktı. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. 3 ay önce diğer kasayı aldım pişman değilim. Yaklaşık 5000 TL karım oldu. Ama bazı özelliiklerden feragat ettik tabiki :) -
Bu çift kavrama Duster (EDC):https://www.youtube.com/watch?v=GLaIcDIMzlg&t=695s
Bu da makyajlı Sandero:https://www.youtube.com/watch?v=OBdsoh5tuoY&t=207s -
Ewet Arkadaşlar bu sabah Stepwayin yeni modelini inceledim.Üst katta örtüler altında saklıyorlar resmen..Gizlilik üst düzeyde.. Ama bu sefer olmuş arkadaşlar.Çok dolu bir araba olmuş.Deri direksiyona bayıldım spor direksiyon korna ve ses denetimi direksiyon üstünde, ayarlı surucu koltuğu, elektrikli dikiz aynaları, dört hava yastıgı dört hoporlör, kol dayama, deri direksiyon, açılmış yol bilgisayarı.Ben çok beğendim..Özelliklede deri spor direksiyon süper olmuş.. Manuel 90 lık dizel için 54.500 fiyat verdiler..Ocak ayında 4.000 zam geliyormus. Bu sefer gerçekten olmuş.. Yalnız mavi renk şubat gibi geliyormuş.Seramik kaplama içinde 850 indirimli fiyat aldım..Bu segmentte siler süpürür artık..Ben çok beğendim.Eski versiyonla arada 2000 tl fark var ama değer.Bu özellikler sonradan bizim ekleyeceğimiz şeyler değil.Kısacası bu fiyata 10 numara araç olmuş..Diğer markaların rakamları uçuyor..Kısacası olay bu dostlar....
-
Bu arada dört cam otomatik ve kapılara almışlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: NightmareII
Makyajlı kasa çıktı. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. 3 ay önce diğer kasayı aldım pişman değilim. Yaklaşık 5000 TL karım oldu. Ama bazı özelliiklerden feragat ettik tabiki :)
Hocam siz alali hadi 3 ay oldu ama gectigimiz ay ve günlerde sırf bayilerin SIR KÜPÜ olmalari ve MAKYAJLI STEPWAY yok mart ayi yok belli değil gibi TUTARSIZ BELIRSIZ söylemleri yüzünden MAKYAJLI KASAYI bekleyemeyen kullanicilar var.
Bunlarin sorumlusu DACIA BAYİLERIDIR
Makyajlı benzin otomatik fiyatı alan var mı arkadaşlar
Net fiyat yok fakat bayii lansmanlarında söylenene göre 51.000-52.000 TL civarında olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: sametykcll
Net fiyat yok fakat bayii lansmanlarında söylenene göre 51.000-52.000 TL civarında olacak.
Sitede 50400yazıyor eski mi o
Kesinlikle haklısınız.
Renault bayiileri insanlara "Makyajlı kasa Mart'ta/Nisan'da gelecek" diyip yeni kasayı bekleyen çoğu kişiye eski kasaları sattılar. Acaba yeni kasayı bekleyip de bayii söylemi sonucunda eski kasayı bu hafta içinde sipariş edip, bugün yeni kasanın Türkiye'ye geldiğini gören alıcılar şu an Renault bayilerine ne diyorlar acaba
Evet.
Siteye henüz yeni kasa fiyatları eklenmedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X