Şimdi Ara

2016 Sandero Stepway Turbo 90bg Euro 6 Easy-R (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
27
Favori
170.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ümitlenmiştim 49 A alırım diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan havayastiginin gelmesi, koltuk yukseklik ayarinin falan olmasi bircok insani STEPWAYe yonelticek.

• AYNEN ARKADAŞLAR.. BAYİLER ÇAKAL OLMUŞLAR RESMEN.. BENDE 2011 DE BENZİNLİ ALDIM DİZELLER 70 BG.Dİ. BEN ALDIM 90 LIK DİZELLER GELDİ.SÖYLESELER BEKLER 90 LIK DİZEL ALIRDIM..BEN İKİ STEPWAY ALDIGIM İÇİN BANA SADECE HABER VERDİLER. BU GÜN GİTTİM İNANIN ARACI SAKLAMIŞLARDI. UZERİ ORTULUYDU. FAKAT GERÇEKTEN ÇOK HOŞ OLMUŞ. YENİ STEPWAY 20 ARALIKTAN İTİBAREN 2000 TL ZAMLI SATILACAKMIŞ. BU ARADA MAVİ RENK YOK FÜME GRİ KIRMIZI VAR DİZEL MANUEL 90 LIK İÇİN 55.000 FİYAT VERDİLER..BANA ÖZEL İNDİRİM YAPTILAR.. AMA KOMIK İNDİRİM.. AMA ARAÇ TAM OLMUŞ ARTIK.. BU SEGMENTTE BU FİYATLA BAŞKA ARAÇ ZOR SATAR.....
  • Arkadaşlar Stepway otomatik vites kolunda diğer araçlardaki gibi bir mandal vs. Yok. Hareket halinde vites kolu oynama olursa, yani D de iken N ve R geri vitese geçme durumu olurmu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: gonzalez45

Arkadaşlar Stepway otomatik vites kolunda diğer araçlardaki gibi bir mandal vs. Yok. Hareket halinde vites kolu oynama olursa, yani D de iken N ve R geri vitese geçme durumu olurmu acaba?

Rye gecmesi icin arac durur vaziyette fren pedalina basilmasi gerek.
    Diger konumlar icin zaten tum araclar geciyor. Kolun carpsa gecer yani.

• gonzalez45 G kullanıcısına yanıt
    Hangi vites kolu giderken kendi kendine hareket eder ki, artık o kadar gevşek vites kolu mu kaldı :)

@carsever 'in de dediği gibi zaten vitesi değiştirebilmek için (D'den M'ye/M'den D'ye alma haricinde) frene basıp vites değiştirmeniz gerekiyor. Ki zaten frene basmak gerekmeseydi de zaten o kol giderken kendi kendine hareket edecek bir kol değil, değiştirirken çok az da olsa kuvvet uygulamak gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi kendine geçmesi değilde hani oldu ya kolumuz çarptı vs.gibi beklenmeyen durumlar olursa diye sordum. Frene basmadan R ye geçmemeis gerekiyor zaten. Mutlaka bir güvenlik durumu vardır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 10 Aralık 2016; 21:02:11 >
  • Dizel, easy r kullanan arkadaşlar şehir içi ne kadar yakış verisi elde ediyorlar? Fabrika verileri gerçekle örtüşüyor mu? Özellikle İstanbul'dan (ya da trafikli herhangi bir ilimiz) arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim.

• Peki arkadaşlar yeni makyajlı kasayla şuanki mevcut arasında bariz bir fiyat farkı olmayacaksa bu ellerinde kalan 2016 model kasalı araçları yılbaşından sonra bayilerde tahmini 5000 TL düşme olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: matagun

Peki arkadaşlar yeni makyajlı kasayla şuanki mevcut arasında bariz bir fiyat farkı olmayacaksa bu ellerinde kalan 2016 model kasalı araçları yılbaşından sonra bayilerde tahmini 5000 TL düşme olurmu

Ellerinde araç var mı ki

• Hiç bir bayide yokmuki?O halde ben fiyatın çok artmasından endişeliyim.O model bile kapış kapış gidiyorsa bunu fırsata çevirirler
  • matagun M kullanıcısına yanıt
    En son hatırladığımda göre eski kasa için tarih veriyorlardı satın alanlara.
    Son zamanlarda kimseye liste fiyatı üzerinden satmıyorlardı ki zaten. Bayiiler genelde 47000-48000 TL civarına Stepway Easy-R'ı satıyorlardı. Yeni kasada o kadar fiyat artışı olmayacak.

• Yeni fiyat listesi
    https://www.cdn.daciagroup.com/content/dam/Dacia/TR/fiyat-listesi/Dacia-201612-v5.pdf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bu yeni fiyat listesi makyajlı kasa için değil 2016 model olan araçlar için
  • quote:

Ama bu yeni fiyat listesi makyajlı kasa için değil 2016 model olan araçlar için

Yeni Sandero yazıyor acaba görmediniz mi, yoksa ciddi olarak mı böyle bisey söylediniz?

Zaten 2016 yılındayız, 2017 model araç satacak halleri yok ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 12 Aralık 2016; 14:53:00 >
  • quote:

Ama bu yeni fiyat listesi makyajlı kasa için değil 2016 model olan araçlar için

Fiyatlar yeni sanderonun fiyatları...

• Arkadaşlar kısmetse yarın yeni donanım stepway dizel manuel 90 beygir için siparişi veriyorum.Fiyat 54.500 ve 20 aralık sonrası teslimat.bende Ocak 4-5 gibi düşünüyorum vergiden yırtmak için...Eski stepway kullanıcısı olduğum için yeni donanım bana çok hoş geldi.Gittim aracı özellikle inceledim direksiyonuna hasta oldum. Dacia ilk defa iyi iş çıkarmış.. Araç beklediğimden de dolu çıktı. Herkesin gönlüne göre olsun ..............
  • Makyajlı kasa araçlar ayın 20 sinden sonra gelecek mis. Showroomda dahi arac yoktu.Daha gelmeden satılmış. Yeni Yıl için gelenler de zamlı gelecekmiş.zam nedeni otv artisi herhalde. Bursa da bu bilgiyi öğrendim.

• leoxbjk L kullanıcısına yanıt
    Sandero'lar ÖTV artışından etkilenmiyor (vergisiz fiyatı 40.000 TL'nin altında olduğu için). Zammın nedeni ya kur farkı ya da Dacia'nın yeni modelin ücretini arttırması olur.

• Şimdi dizel mi benzinli mi işini hallettik. Sırada renk seçimi var. Yeni kasada hangisi hoş durur acaba. Benim tercihim sanki siyaha kayacak gibi. Lansman rengi mavi şubatta gelecek deniliyor. Birde izlediğim 2017 stepway videolarında füme rengine benzer bir renk var. Çok hoş duruyor. Video 3 dakikalık sadece video başlangıcında 2 saniye görünüyor. ( Lansman videosunda )
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.