Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iki farklı tv modelinde aynı ayarları yapmak doğru değildir. Her modelin Set edileceği değerler farklı olacaktır. Örnek olarak bir model renk seviyesi 50 de izlenebilecek ken diğeri renklerde patlama yapabilir. Iki panelide en doğru ve kişisel zevkleri me göre kalibre ettim. Toplam 250-300 aradı resim almışım ama birçoğunu silmek durumunda kaldım sonuçlardan dolayı. Resimler %100 doğru sonuçları vermiyor.mesela tamamen karanlık ortamda siyah seviyelerini gösteren resim eklemedim,çünkü resimde siyah seviyeleri hep olduğundan daha iyi çıktı. Şunu söyleyebilirim x9305 daha güzel bir panel. VE maddi konuları ayarlayabilirsem kendime almak istediğim cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nibbleArt kullanıcısına yanıt
    Selam,

Sistem 5.1 android. Daha sonra güncelleme ile 6 gelecek. Geçen seneki modellerde bazı sıkıntılar vardır android kaynaklı ( hız ile alakalı ) smart özelliğini çok incelemedim ama geçen seneye göre biraz daha iyi. Ve fikrim asıl gelişme android 6 geldiğinde olacaktır. Market de oyun ağırlıklı olmak üzere tv için optimize edilmiş uygulamaları bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Selam,

Sistem 5.1 android. Daha sonra güncelleme ile 6 gelecek. Geçen seneki modellerde bazı sıkıntılar vardır android kaynaklı ( hız ile alakalı ) smart özelliğini çok incelemedim ama geçen seneye göre biraz daha iyi. Ve fikrim asıl gelişme android 6 geldiğinde olacaktır. Market de oyun ağırlıklı olmak üzere tv için optimize edilmiş uygulamaları bulabilirsiniz.

Teşekkürler cevabınız için :)

• Genel Anlamda Soldaki ( x9305 ) Daha İyi Kalite Veriyor Zaten Ancak Fotoğraflar Yanıltıyor, Duruma Göre Farkı Daha Az-Daha Çok GÖstebiliyor. Çıkarılacak Sonuç Bence Şu, Xd93 Çok Güzel Bir Panel Ancak Resimlerden Anlaşılacağı Üzere Xd85 de Işık ALtında Ona Çok Yakın Kalitede Resim Üretebiliyor.Ve Tabiki En Büyük Fark Siyahlarda Çıkıyor.Ne Yazıkki Bir Sürü Siyah Arka Temalı Resim Çektim Ancak Hiçbiri Gerçeği Yansıtmadığı İçin KOyamadım , Yanıltıcı Olmaması Sebebiyle. Toparlarsam İmkanı Olanlar Xd9 A Gidecek,Ancak Bütçesi Daha Altta Olan Yada O Rakamlara Çıkmak İstemeyen Kullanıcılar,Reel İzleyip Beğendikleri Taktirde Xd85 e gönül rahatlığı İle Gitsinler.Bence Bu Senenin Çok Satan Modellerinden Biri Olacak.
  • aradaki fiyat farki neredeyse 2 katı, değer mi ?

halen bu soruyu soruyorum kendime ?

sanada sorayim ? :)

• Goreceli kavramla:) standart bir kullanıcı için gerekli olduğunu düşünmüyorum ancak örneğin ben ve benim gibi tv leri özel ilgi ile takip eden,ve en iyisini almak isteyen tüketiciler x9 için şartları zorlayacaklardır

• Her iki tvnin ses sistemi aynı mı? Ses kalitesi nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Goreceli kavramla:) standart bir kullanıcı için gerekli olduğunu düşünmüyorum ancak örneğin ben ve benim gibi tv leri özel ilgi ile takip eden,ve en iyisini almak isteyen tüketiciler x9 için şartları zorlayacaklardır

x9 7000 lere düşer mi..
    yada yanına ek bonuslar olabilir mi.

hatırladığım 3-4 yıl önce telefon hediyeleri olmuştu.. ( daha doğrusu tr de olmamıştı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 23 Mart 2016; 23:59:41 >
  • Sagdaki televizyon her neyse. Renkler daha acik ve parlak. Yesiller oyle ozellikle FIFA 16da belli oluyor. Bi tik daha aydinlik geldi bana.

Ama cok pahalilar be cook

• Teşekkürlwr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş seviyesi fhd ler ne zaman gelecek hocam? incelediğiniz modeller bütçe olarak bizi fazlasıyla aşıyor.

• Önümüzdeki 1-2 aylık süreçte giriş yapmış olacaklar.Buradan Bilgilendirme Yapacağım.Fhd Model Alacak ARkadaşlar,W805C Yada W807C Serilerinde İndirim Takip Etsinler.Aldığım Duyuma Göre Nisan Ayında Kampanya Olabilirmiş.Yeni Seriler Geldiklerinde Yüksek Fiyattan Gelecek.İyi Fİyata Yakalanırsa W8C Serileri Güzel Seçim Olur.

Xd8 10W+10W = 20W
    Xd9 7.5W+7.5W+7.5W+7.5W = 30W

Xd9 Ses Kalitesi Daha İyi Doğal Olarak,Özellikle Dİyaloglar Ve AKsiyon Sahnelerinde Farkı Daha Belirgin Hissediyorsunuz.Ancak Xd8 de Fazlasıyla Yeterli Ve Kaliteli.

Üründe Elbette İndirim Olacaktır Ancak Ne Zaman Olur,Ne Kdar Olur,Nasıl Kampanyalar Olur Önceden Birşey Diyemiyorum.Tek Şansımız Beklemek Ve Görmek.Ancak Benim Kişisel Fikrim Kısa Vadede Xd9 İçin çok Büyük Fiyat Değişikliği Olmayabilir,Sony En Üst Serilerinde Çok Hızlı Fİyat Değişiklikleri Yapmıyor. Bunu Bir Tek Geçen Seneki 55X9005C modelinde Yaşadık,Ondada Sebep Az Çok Belliydi. Bunun Dışında 2014 Model 55x9005B Serisi ancak Stoklar Biterken 7.000 Tl'leri Görmüştü. Yİnede Avrupa Şampiyonası Olayı Var Bu Sene,Herkes Oraya Kilitlenmiş Vaziyetter.Takip Etmek LAzım.

• bir aksilik çıkmazsa.. 20-25 mayısta almayı planlıyorum..

inş. o zamana indirim , vs olur..
  • Mrb lar 2015 model Sony 55x9005c 4k model televizyonu 6000 TL verip satın almıştım ancak televizyonda ışık süzmesi (backlight bleeding) yani ekranın her iki alt kenarında siyah sahnelerde ve kanal geçişlerinde ki siyah ekranda sanki ekrana alttan fenerle ışık tutuluyormuş gibi siyah renkte aydınlanma yani grileşme tespit ettim.Sony Servisi gelip ışık süzmesi ve panel arızası vardır şeklinde rapor tuttu.Bende 14 gün içinde cayma hakkımı kullanıp ürünü iade ettim. leonskennedy usta 2016 model 55xd9305 model 4k TV'lerde böyle bir sorunla karşılaştınız mı ? 55xd9305 modelinde ışık süzmesi var mı ? Bu konu hakkında inceleme yaparsanız çok müteşekkir kalacağım şimdiden teşekkür ederim.
  • g.berkay G kullanıcısına yanıt
    selamlar, 14 gün cayma hakkı ?? internetten aldığınız için mi oluyor.. mağazadan alındığında cayma hakkı oluyor mu ?
  • 14 gün cayma hakkı uzaktan satış yöntemiyle yani internet veya telefonla oluyor mağazadan alınca 7 gün diye biliyorum. Ancak orijinal kutusuna içindeki içeriğine zarar verilmemesi ve eksik olmaması kaydıyla
  • Merhaba;

65 inch 4K Sony TV almak istiyorum. Eğer 3D özelliği olsaydı alacağım TV 65XD8505D modeli olacaktı ama ne yazık ki modelde 3D özelliği yok. Benim çok ihtiyacım olmasa da küçük çocuklarım için istiyorum bu özelliği. 2016 modellerde de 3D özellikli 65XD930D modeli de sanırım 15.000 TL civarında. Bu kadar parayı da vermek istemiyorum açıkçası. Bu sebeple 2015 model 65XD8505C almak ne derece mantıklı? Sizce 65XD8505D modeliyle kıyasladığımzda arada çok kalite farkı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsomania -- 24 Mart 2016; 17:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

selamlar, 14 gün cayma hakkı ?? internetten aldığınız için mi oluyor.. mağazadan alındığında cayma hakkı oluyor mu ?

İnternetten alımlarda 14 gün koşulsuz iade mevcut ama her satıcı bunu sağlamıyor..benim incelemelerim bunu sağlayanlar
    Teknosa,Hepsiburada,Hızlıal,webdebal,Kliksa,Bimeks (Bimeks ayrıca magazadn alıma da veriyor gibi bu hakkı)

**Dikkat**

İnternet satıcı linkinde Uzaktan Mesafeli Sözleşme olur ve burada açıkça 14 Gün KOŞULSUZ ibaresi yazar/yazmalı..

**Dikkat**

Uyanık satıcılar 14 gün iade edebilirsiniz Kanun gereği diyor ama altında iade koşullarında, paket açılmamış, kullanılmamış olacak diyor, CAYMA hakkı diyor ki Cayma hakkı eskiden de olan, Fatura kesim tarihinden 7 gün içinde ürünü kullanmadan geri vermek bu değil 14 gün koşulu iade..

Hepsi burada reklamındaki gibi, Adam Diyor ben gece maç izledim, begenmedim TV yi..iade edecem..Tamam diyorlar.. Gerçekte olması gerek 13 gün kullanın, 14ncü gün Kargolayın budur..

**Dikkat**
    Alışveriş yapmadan önce Stok kontrol ve 14 gün iade şartını Telefonla sorunuz (Tabi Telden ulaşabilirseniz)

n11, gitti gidiyor'dan uzak durun..media Markettin de 14 gün iadesi yok sanırım..Media Market Kargosu horoz kargo problemli..

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 24 Mart 2016; 18:15:19 >

• Arkadaşlar konu Cayma hakkına doğru kaymaya başladı oysa benim merak ettiğim konu 2016 model Sony 55xd9305 model televizyonda ışık sızması problemi var mı? yok mu? inceleyen arkadaş olursa paylaşabilir mi?
  • Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 24 Mart 2016; 19:28:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.