Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizce nasıl fiyat
    Tv için yorumunuz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ambiante,

Fiyat çok iyi de 55 " den yukarı çıktıkça görüntüde bozulma oranı artacaktır dolayısıyla izleme mesafenizde artacaktır SD (576i) kanalları izlemek can sıkıcı olabilir (görüntü yakından size çamur gibi gelebilir ), sadece bluray 1080p/4K yayın izleyecekseniz alın derim, piyasa fiyatı 15.000 TL civarında ...

Aşağıda 480p-720p-1080p-2160p(UHD/4K) için gerekli izleme mesafelerini gösteren tabloyu görebilirsiniz ...
    SD kanallar için 55" de 6 m. mesafe gerekli iken 75" TV de bu mesafe 8,3 m. civarında olacaktır ...
    PS4,Bluray,HDTV gibi kaynaklar için ise 2,5 m. mesafe yeterli olacaktır ...

Saygılar,

2016 SONY ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Hardware -- 31 Mart 2016; 0:15:13 >

• Bu arada Sony KD-75X8505C TV nin ölçüleri baya büyükmüş

MASA STANDSIZ TV (G X Y X D)
    167,5 x 97 x 7,9 cm
    MASA STANDLI TV (G X Y X D)
    167,5 x 101,9 x 32,3 cm
    KUTU BOYUTLARI (G X Y X D)
    Yaklaşık 177,5 x 106,8 x 22,4 cm
    MASA STANDSIZ TV
    34,80 Kg
    MASA STANDLI TV
    36,30 Kg

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Hardware

Bu arada Sony KD-75X8505C TV nin ölçüleri baya büyükmüş

MASA STANDSIZ TV (G X Y X D)
    167,5 x 97 x 7,9 cm
    MASA STANDLI TV (G X Y X D)
    167,5 x 101,9 x 32,3 cm
    KUTU BOYUTLARI (G X Y X D)
    Yaklaşık 177,5 x 106,8 x 22,4 cm
    MASA STANDSIZ TV
    34,80 Kg
    MASA STANDLI TV
    36,30 Kg

Çok teşekkürler
    SD yayın izlemeyeceğim
    bluray ve ps4 olacak tv nin kaynağı

• quote:

Orijinalden alıntı: asderin

vatanbilgisayara 55xd85 siparişi verdik bakalım, hayırlısı....

selamlar, kuruldukan sonra yorumları bekliyoruz..
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    merhaba, sabah verdiğim siparişi, yorumları tekrar okuyunca akşam iptal ettirdim. 2016 için seçeneklerin artmasını bekleyeceğim. özellikle samsungun 2016 suhd modelleri ilgimi çekmeye başladı. kodek desteği ve görüntü testlerde daha iyi sonuç veriyor. sony de dts desteği bile yok daha. sony bir özellik veya teknik yönde artı eklerken illa bir yerlerden kısma yoluna gidiyor.

• asderin kullanıcısına yanıt
    2015 Forumdan bir arkadaş şunu yazmış : ( oner7 )

Arkadaşlar buradaki yorumları okuduktan ve değerlendirdikten sonra ben de 55X8505c modeline karar vermiştim. Bugün tesadüfen MediaMarkt'a gittiğimde güne özel bir indirim olduğunu gördüm ve hemen aldım. Aldığım fiyat 4399TL.

Ayrıca 50W805c modeli de 2599TL idi.

İnternette MediaMarkt fiyatları görünmüyor, mağazaya gitmek şart.
  • Xd850 vs x8505c 4k ps4 gece dizi film hangiis veya x900c lütfen öneri verin aralarında kaldım birde samsung js8500 suhd var aklımda ne dersiniz bu modeller arasında en cok memnun kalacağım hangidi olabilir ıps in olumsuz yönleri nelerdir samsung suhd biraz ağı basıyo ama kararsızım yinede bir bakarsanız

• Magazaya gittiginizde fiyat verin fiyatı size özel indiriyorlar

• evet, mağazalar birbirlerinin fiyatlarını takip edip duruma göre özel indirim yapabiliyorlar, bu yüzden hemen etiket fiyatına tamam demeden pazarlık yoluna gitmek lazım. özellikle lg marka da oldukça esnek davranabiliyorlar. ben ise teknoloji mağazalarına gittiğimde lg ye dönüp bakmıyorum. sony-samsung arasında karar verecek gibiyim. samsungun 65ks7500 ilgimi çekti ama henüz yeterli inceleme pek yok, sony piyasaya girişte erken davrandı, karşılaştırmalar için biraz daha beklemek gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderin -- 31 Mart 2016; 12:24:50 >
  • asderin kullanıcısına yanıt
    Kendi gözünüz ile görmeden hiçbir yoruma inanmayın..

USB belleğe hareketli, karanlık sahneli, 700*300/ 600*400 gibi 540p,480p videolar atıp onları izleyin panelde..

Yaklaşın Panale, hangisinde yaklaşınca bozulma olmuyor ise veya daha geç oluyorsa o panel iyidir..

Hızlı sahnelerde (Futbol maçı gibi) Hareketlerde kesinti olmuyor (Ghost/Gölgelenme efekti), yeşil çimenlerde bozulma olmuyor ise (Banding), dikey, yatay çizgiler olmuyor ise,

Siyah sahnelerde grileşme, IŞIK patlaması (Bleeding), ekranda öbek öbek beyaz parlaklıklar (Bulutlanma) olmuyorsa OK...

Bunları DEMOLAR ile anlamanız mümkün değil çünkü özel görüntü Bol IŞIKLI görüntü, Durağan sahneler..Karanlık sahneli Demolar bile üzerinde oynanmış görüntüler HDR olması muhtemel

Kolay gelsin..Ama gözünüz ile 1 saniyede Tv leri eler veya seçersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 31 Mart 2016; 15:34:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Kendi gözünüz ile görmeden hiçbir yoruma inanmayın..

USB belleğe hareketli, karanlık sahneli, 700*300/ 600*400 gibi 540p,480p videolar atıp onları izleyin panelde..

Yaklaşın Panale, hangisinde yaklaşınca bozulma olmuyor ise veya daha geç oluyorsa o panel iyidir..

Hızlı sahnelerde (Futbol maçı gibi) Hareketlerde kesinti olmuyor (Ghost/Gölgelenme efekti), yeşil çimenlerde bozulma olmuyor ise (Banding), dikey, yatay çizgiler olmuyor ise,

Siyah sahnelerde grileşme, IŞIK patlaması (Bleeding), ekranda öbek öbek beyaz parlaklıklar (Bulutlanma) olmuyorsa OK...

Bunları DEMOLAR ile anlamanız mümkün değil çünkü özel görüntü Bol IŞIKLI görüntü, Durağan sahneler..Karanlık sahneli Demolar bile üzerinde oynanmış görüntüler HDR olması muhtemel

Kolay gelsin..Ama gözünüz ile 1 saniyede Tv leri eler veya seçersiniz..

aynen öyle, yorumuna tamamen katılıyorum, kişiden kişiye zevkler ve renkler değişir, kimine göre samsung, kimine göre sony, yemişim ips, led, oled olayını gidin mağazaya büyük marketlere, açın kanalları filimleri izleyin, değerlendirmeyi siz yapın, bu arada sizin eşeğiniz diğerlerinin atından iyidir. Bırakın şı şahıs samsung diyor, diğer, lg, gönlünüz ve mantığınız ne derse onu alın. Hepinize iyi seyirler

• Bende buradan aldığım bilgiler ile x8505 e karar verdim.
    10.500 TL 'ye 75" 5 yıl garantili teşgir ürünü buldum ve aldım.
  • Arkadaşlar yeni aldığım 49X8305 e 16 gb toshiba bellek taktım kayıt yapamadım ne yapmam gerekiyor acaba.

• SK8KEMAL kullanıcısına yanıt
    Geçen ay çıkan (8 Mart) güncelleme ile USB kayıt özelliği televizyonunuza kazandırıldı. Bu güncelleme televizyonunuza kuruldu mu?
    güncelleme
  • Evet bu güncellemeyi 2 gün önce kurdum flash belleği tanıyor ama kayıt yapmıyor, acaba flash belleği yapılandırmakmı gerekiyor dedim ama öyle bi seçenek göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ambiante

Bende buradan aldığım bilgiler ile x8505 e karar verdim.
    10.500 TL 'ye 75" 5 yıl garantili teşgir ürünü buldum ve aldım.

Hayırlı olsun ambiante
  • Aldığınız TV yi test etmek isterseniz buyrun size gerekli programlar ...

1217449485.free.fr
    Free Pages Personnelles: Erreur 404 - Document non trouvé
    http://1217449485.free.fr/TV.TEST.PROGRAM/TV.TEST.PROG.Albani.2015.rar

Toplam Dosya Boyutu 171 MB
  • Program içeriği:

1-Bleeding-Uniformity (ekran homojenitesi,köşelerden ışık kaçırma ve ekran da bulutlanma efektleri) testleri
    2-Dead Pixel Buddy
    3-Display Test
    4-Display Tuning Test
    5-Motion Test , Motion-inputlag (stutter flickering; takılma titreme efektlerini test için)
    6-Pixel Test
    7-Test DVD Advanced
  • quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Evet bu güncellemeyi 2 gün önce kurdum flash belleği tanıyor ama kayıt yapmıyor, acaba flash belleği yapılandırmakmı gerekiyor dedim ama öyle bi seçenek göremedim.

Flash belleği kendi Formatına göre formatlıyor, ama bunu sonradan PC de açamıyorsunuz sadece TV de..İşin garibi ben de denedim meraktan çalışmadı, Bu işlev geçersiz gibi bişi yaptı sanırım.. Linki okuyunuz

usb hdd
    programları kaydetme

olarak aratın (CTRL+F komutu ile)

Ana Başlık:

Programları Kaydetme
    USB HDD cihazına kaydetme (yalnızca USB HDD kayıt modelleri)
    USB HDD cihazını kaydetme (yalnızca USB HDD kayıt modelleri) [9]
    Tek dokunuşla kaydetme (Yalnızca USB HDD kayıt modelleri için) [10]
    Zamanlayıcılı kaydetme (Yalnızca USB HDD kayıt modelleri için) [11]
    Kayıtlı içeriği izleme/silme (yalnızca USB HDD kayıt modelleri) [12]
    USB HDD cihazına kaydetme hakkında notlar (yalnızca USB HDD kayıt modelleri) [13]

helpguide.sony.net
    Yardım Kılavuzu
    http://helpguide.sony.net/tv/caep1/v1/tr/print.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 1 Nisan 2016; 16:30:02 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.