Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mçl

leonskennedy usta 49 sony 2016 model ne zaman satışa sunuluyor

Sony wd75 serisini soruyorsunuz. Bende aynı tvyi bekliyorum.sony İngiltere sitesinde özellikler var. Türkçe dil mevcut.

Sanırım eski serileri elden çıkartmaya çalışıyorlar.

Biran önce gelsin özellikle alüminyum çerçeveli olan.

49wd75 bekliyoruz. Panel hızlı tren ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fhd tv 2015 model olanlar daha iyi degilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Daha gelmeyen Panelleri neye göre Hızlı Tren kapsamına sokuyorsunuz merak ettim :)
  • 49wd75 fhd olsa gerek ben 4k 49 ekrandan bahsediyorum

• 55x8505 kullanıyorum. 2015 yılı kasım ayı başlarında hepsiburada.com dan 4500,00 TL.ye almıştım. Üretim tarihi olarak Ekim 2015 yazıyor. Zaten kutusu da sıfır haldeydi. Daha önce 50w805 alıp, iade etmiştim. İki model arasında 55x8505 deki triluminos özelliği gerçekten çok fark yaratıyor. 700 MB.lık avi veya divw formatında bir filmde bile tv. iyi görüntü veriyor. Gerisini söylememe gerek yok. Sadece görüntü kalitesi istiyorsanız SONY alın, derim. Fotoğraflarda renkler aşırı canlı görünüyor, aldatıcı olmasın, gerçekte oldukça doğal renkler. Karanlık bir ortamda çekildiği için fotoğraflar yanıltıcı olabilir. Samsung 55ju7000 almıştım. 6 metreden izlediğim halde aşırı renk ve kontrastan dolayı gözlerim ağrımıştı, hemen iade etmiştim. İmkanınız varsa triluminos özelliği olan 55x8505 alın, derim. Ama şu zamanda internetten almak riskli, sony center lardan almak daha mantıklı olur.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2016 SONY ANDROİD TV2016 SONY ANDROİD TV

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

Fhd tv 2015 model olanlar daha iyi degilmi ?

evet 2015 model w80c ler şu anki 2016 wd65 serisinden daha iyi, ben wd75 den bahsediyorum henüz gelmedi gelsin canlı olarak incelemek gerekli.
    wd65 modelin fiyatı çok abartı 1800 olmalıydı o tv karar sizin wd65 in panel çok kalitesiz, siyah diye birşey yok balçık gibi görüntü veriyor :D
    65xd93 çok iyi panel xd94 çok daha iyi..

ben konuyu wd75 için takipteyim.

• 2015 x8505c vs 2016 xd85 in
    iki cihazın tam olarak farkı nedir doğal hızları nedir akıcılık nasıldır renk bandı nasıldır hdr 2016 dışında ne ayrı özellikleri var ve 5500 gibi bir fiyat 2016 ya verilir mi lag değeri vs dende bahsedilirse teşekkürler 2016 modelim siyah oranları xd93 e yakınmıdır ve 2015 tede x900cyede göz atılabilir mi

Wd75 de iyi degil şuan fhd almak isteyen 2016 beklemesin

• Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    ahh şu panasonic olsa hiçbirini beklemem :D

http://www.hdfever.fr/2016/03/14/test-panasonic-tx-58dx900-et-tx-65dx900/

2016 SONY ANDROİD TV

2016 SONY ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 29 Mart 2016; 11:53:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

2016 SONY ANDROİD TV

2016 SONY ANDROİD TV

Fald panel sanırım 512 alandan karartma yapılıyormuş, led tv alınacaksa bunun gibi olmalı, ben hiç fald panel kullanmadim, muhtemelen kullanmış olsaydim şimdiki paneller hikaye gelirdi, keşke Panasonic Türkiye pazarından çıkmasaydı, gerçi tv'nin fiyatı nedir bilmiyorum.

Katılıyorum sony de bırakmaz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmilita

quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

2016 SONY ANDROİD TV

2016 SONY ANDROİD TV

Fald panel sanırım 512 alandan karartma yapılıyormuş, led tv alınacaksa bunun gibi olmalı, ben hiç fald panel kullanmadim, muhtemelen kullanmış olsaydim şimdiki paneller hikaye gelirdi, keşke Panasonic Türkiye pazarından çıkmasaydı, gerçi tv'nin fiyatı nedir bilmiyorum.

Selamlar

>Bu paneli bir prof.panelci Fin li arkadaşım var,ona test için yakın da gönderilecektir(Pany/Finland tarafın dan) bana da bilgileri aktaracak,malum Pany/TR
    Dükkanı kapattığı için artık TR de Pany alma durumu da kalmadı sayılır! hangi akla hizmetse artık,herifler Camera/Traş makinesi/Klima filan satmaya
    devam ediyorlar panel işini 2009 dan beri hiç bir zaman da becerememişler di ne PDP de ne de TFT-LCD ler de sonra da Dükkanı kapattılar
    bu da yetmezmiş gibi bir de Pany PDP üretimini de bırakmıştı 2013 de

>başlıkla alakası yok bu Pany LCD lerin ama milletin bilgisi olsun biraz;örneğin en iyi "IPS" paneller hep Pany de olurdu(hem kendi üretimi hem Hitachi
    üretimi ama sonra LGD den alınca o iş biraz falso vermeye başladı!) IPS leri Pany den daha iyi kullanan ise Tosh idi(sadece bazı serilerinde ama Pany IPS ler her serisinde
    hep iyiydi)

>Bu Fransız sitesini ben genel de beğenirim!(digitalversus/rtinbs/trustedreviewe v.s gibileri de genel de hiç beğenmem! çünkü bunlar işin "TİCARİ" kısmındalar biraz veya tamamen!)

>Bu HDFever sitesi,yazıya başlarken benim daha önce çok bahsettiğim Tosh ZL1 den bahsediyor ki o panel referance üstü acaip bir şey di,teknik olarak ise dünya da tekti
    ya da tek rakibi oldu o da Sharp-ELITE! Tosh FALD da hem dizilim hem de özellikle LocalDimming en iyisidir! herifler belliki sistemi kafa kullanarak sıfır sorun olarak
    başarmışlardır Phil de böyle idi ama bir Tosh değil tabiki,gelelim Pany FALD panele,bu da çok çok iyi,512 cluster(zone) süper demektir ama bu sayı arttıkça bunu
    efektif çalıştırmak sistemi de zorlamaktadır! örneğin 1024 zone olsa daha da süper ama çalıştırma tekniği giderek zorlaşıyor(bunu Tosh denedi,tutmadı,Sharp sanırım manyak
    bir sistem denedi ve 2000 zone gibiydi ama bu da olmadı) 500 civarı şimdilik sorunsuz ama üretmek ve çalıştırmak da beceri istiyor,Sony/LGE/Samy bunu hala beceremiyor!

tam bir FALD çalışması yok bu paneller de!

Not;TFT-LCD teknolojisin de bir çok baclit sistemi denendi ve uygulandı v.s EDGE-LED en dandiği diğer EDGE ler de öyle! hepsi dandik bunların ve malum sorunlar için
    işiniz her zaman "şansa" kalır!

Bir de yarı-çakma PRO_LED vardır,bence bu da iyi sayılır ve en iyisini TPV beceriyor sonra daha iyisini Tosh becerdi,diğerleri beceremedi Pro-LED işini ama bunu da
    "bilmem ne dimming" diye pazarlıyor;Samy/Sony/LGE bunlar da harbi çakma LD sistemi dir

bugün için FALD tekniğinde en iyisi Pany dir(eski markaları/serileri saymazsam)

-Dizilim çalışmasında en iyisi Pany
    -Local-Dimming Board da en iyisi Pany

total FALD tekniğinde yine en iyisi Pany dir ama son 2016 model TPV yinin de FALD paneli çıktı bunuda görmek gerekiyor,bu konuda herifler Pany den aşağıda kalmıyorlar

>Pany de ana sorun ise şudur;çok pahalı ve günümüz de artık eskimiş TFT-LCD teknloljisi panellere böyle absürt rakamlar çekilmesi hoş olmuyor

global pazar da en az satılan marka da Pany LCD ler dir bu sebebten sonra da TPV geliyor eskiden Tosh da böyleydi ve HiEnd leri acaip pahalı oluyordu,"kaliteydi" bunlar
    ama çok pahalıydı! Kore li ezdi geçti bunları sahadan

Benim bu sene 2016 model olarak FALD adaylarım önce Pany sonra da TPV dir gerisini geçiyorum,Pany nin gelme şansı yok geriye bir tek TPV kalıyor ama onunda sorunu
    yine aşırı pahalı olması yaw

iyi ki zamanın da Tosh FALD paneli aldım da vaziyeti hala kurtarabiliyorum,ama nereye kadar 7.seneye girdim hala bunu geçen teknikte panel yok yaw,olanlara hadi bu var diyeyim
    ama OLED parasına LCD satıyor çakallar Oled alacağım ama hangi Oled hangi paraya bunlar da sorunlu ve hesapta bu da "yeni teknoloji" 10/15 kağıt LCD ye verilirmi artık
    bu saatden sonra

>bir de dikkatimi çeken şu oldu Pany deki VA panel sanırım dün bahsettiğim Samsung 1.000nit/10.000;1 10-bit lik süper PVA panel olmalıdır
    ancak 58lik üretim de Samy de yoktur sadece VA olarak MVA tip CMI/Taiwan bunu üretiyor,dolayısıyla 58lik olan 1000nit ise o zaman CMI demektir
    bunu geçmişte Tosh da kullandı süper netice almıştı bu durumda CMI ise nit;1000 ama CR;4.000;1 dir,ancak testler de farklı değerler bulmuşlar!!
    ANSI demişler ama bunlar ON-OFF olduğu aşikar 19bin;1 CR olmaz yaw "Dynamic" cr olur! bunun da ucu açıktır!!
    4700 gibi olan değer de on-off yine çünkü 58lik CMI da bu değer zaten olamaz/çıkmaz yazıyı tamamen okudum teknik olarak hemen herşey ticari olmadan
    bence güzel oturmuş ama "contrast" verileri oturmamış! ama buna bakan adam işi de biliyorsa ve Pany yi de tanıyorsa zatgen manzarayı bilir!

58 CMI olsa biler 65 farklı bir marka olabilir!!(üreticiler genelde böyle yapar maliyeti bu ebat da düşürmek adına)

not;PVA veya S_PVA veya S_VA hatta PSA da olabilir ama bunların hepsi Samsung SDI fabrikası üretimleridir! asıl önemlisi çakma HDR sisteme 400/450nitlik
    modül takıp da satma değil işte böyle 1000nitlik/10bin CR lik modül takmak gerekiyor!

Pany FALD üzerinde Sharp üretimi özel veya rutin üretim bir panel de olma ihtimali olabilir ama bununla ilgili net bilgi de göremedim fiyat çok pahalı çünkü
    AUO/CMI da olabilir,kısaca bu bilgileri herifler sır gibi saklıyorlar yaw burada hem maliyet hem de başka kalite unsurları vardır,insanları abuk fiyatlar ile yiyorlar
    ama ona göre eleman kullanılması gerekiyor AMVA3 takıp da manyak paraya panel satmak ne demek şimdi??? bu paraya olan en yüksek spec. takılmalıdır!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 29 Mart 2016; 13:24:56 >

• Merhabalar,

Sony 2016 Modeller satışa 5499tl 'den satışa çıkmış;

Vatan Bilgisayar

TeknoSA

• albani kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Bu teknik bilgiyle televizyon almak isteseniz işiniz zor vallahi hiç bir televizyonu beğenmezsiniz sanırım. TPV'nin bu sene fald paneli olduğunu bilmiyordum Philips'in hangi modeli fald hocam ve nasıldır sizce bu panel?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık yarın bir sony'e karar vereceğim
    65" alıyorum
    xd9 kesinlikle almayacağım. 15k gibi bir rakam bana çok yüksek geliyor
    xd8 ya da x8 arasında gidip geliyorum. 3.000 TL farka değer mi halen buradakileri okuyunca anlayamadım
    benim tv'de yapacaklarım çok iyi mkv ve bluray ile film ayrıca da ps4 ile oyun
    uydu alıcısını bile kullanmayı düşünmüyorum
  • ambiante A kullanıcısına yanıt
    XD8 hem 3d yok, hem IPS, hem pahalı mı ? Hem kel Hem Fodul dedikleri bu olsa gerek..

X8505C Hem Triliminos, Hem VA, hem 3D....

IPS panellerin siyah dengesi ve IŞIK sızma sorunu her zaman kuvvetli muhtemel...Leonskennedy paylaşımlarında zaten açıkça görülüyor..

2016 yılı TV si XD9 model ama 10.000 TL de verilmez kusura bakmasın SONY amca...

Devir idareten TV alma zamanı..Son demleri artık..3D yi çıkardılar, Panelleri ve Hızı düşürdüler, Filim sektörü gibi Sonun Başlangıcına gidiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 29 Mart 2016; 19:10:16 >
  • Philips in oled i geliyor umarım bidahaki yıl joled gelir ve son nokta olur

• Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    Joled nedir hocam Japon oled mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambiante A kullanıcısına yanıt
    dedikleriniz harici kullanmıcaksanız x85c alın çünki dedikleriniz görüntüsü zaten güzel xd85 ile farkı hissedemessiniz
  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    Evet japon oled mi deniyordu :) ben joled die biliyorum ki eminim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.