Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde sony lerde ömür sayacını görüyorsun sams. da varmı öyle bişe anlayabilirmiyiz sıfırmı değilmi diye?
  • Ben Sony almaya karar verdim.
    65" alacağım ama hangisine karar versem bilemiyorum.
    TV ufak bir odada olacak ve sadece bluray izlenecek. Bazı zamanlarda ps4 oynanacak.
    xd8 ile xd9 arasında 5000TL fark var. Bazı arkadaşların özellikle filmlerde xd9 un tercih edilmesi gerektiğini söylediğini gördüm.
    2 tv yanyana iken farklar illa ki vardır fakat tek başına xd8 iyi bir sinema tv si denebilir mi? Sonuçta 9.500 TL civarı para ödeniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitgraphic

birde sony lerde ömür sayacını görüyorsun sams. da varmı öyle bişe anlayabilirmiyiz sıfırmı değilmi diye?

PM gönderdim konu ile ilgili. Lütfen daha fazla Sony 2016 konusunu meşgul etmeyin.
  • SONY KDL50W805C modelini incelemeye alıyorum. Geçen sene peder beye Sony aldık memnun kaldık. Kendi evime de Sony düşünüyorum. Daha vaktim var aslında ama ufaktan incelemeye başlayayım modelleri.
  • Uydu alıcısı etkiler mi görüntüyü ? Sanki TV'nin kendi uydu alıcısı kanallarda daha iyi görüntü veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitgraphic

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

Tercih sizin sezon sonu iade edilmiş ürünü vermesinler dikkat edin sorun cıkarsa iade koşullarını sorun

yok onu kesinlikle diyicem iade teşhir ürünü olursa hemen iade ederim diye
    sıfır kapalı kutu 1500 lira telefon hediyeli 7500 lira iyimi illada sony mi alayım

Bence 65x8505c alın, 7500 civarı satılıyor, film performansı iyidir, görüntü kalitesi baya iyi, gecen senenin modeli olduğu icin indirimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitgraphic kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

Cevap Evet Ve Pm Attım Detaylı,

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambiante

Ben Sony almaya karar verdim.
    65" alacağım ama hangisine karar versem bilemiyorum.
    TV ufak bir odada olacak ve sadece bluray izlenecek. Bazı zamanlarda ps4 oynanacak.
    xd8 ile xd9 arasında 5000TL fark var. Bazı arkadaşların özellikle filmlerde xd9 un tercih edilmesi gerektiğini söylediğini gördüm.
    2 tv yanyana iken farklar illa ki vardır fakat tek başına xd8 iyi bir sinema tv si denebilir mi? Sonuçta 9.500 TL civarı para ödeniyor.

BluRay gibi Filim izlemek için her Tv iyi sonuç verir, şüpheniz olmasın, Dahili Uydu ve Tv Kanallarında Falsolar olabiliyor.Zira Bu yayınlar Mpeg sıkıştırma ve en iyisi 720p civarında olduğu söyleniyor..Ama 1080p gibi kaynaklar, Orjinal BluRay izlenecekse XD8 modeli hatta X8505C bile yeterlidir..Max 5000 Tl geçmemek lazım..

XD9 modelde siyahlar güzel tamam ama yanyana izlemedikçe o farkı fazla hissetmezsiniz..Görüntü olarak X8D iyi gözüküyor...Çok fazla para 9000-1000 Tl verilmez hiçbir Tv ye..

Sony Eurasiya telefon açıp 10000 Tl ye sattıkları Tv nin Garantisini sorun 2 sene diyecekler :)

Panel Ömrü nedir diye sorun.....anlamayacaklar 2 sene garantisi var diyecekler..

Amerikada Tv nin Panel ömrü mahkemelik olmuştur, ama Türkiyede Panele Ömür biçemiyorlar..Şu demek 2 sene sonra Panelde her tür arıza olması ihtimal? Garanti veremyiorlar 5 sene 10 sene Full Life?? Nerede Teknoloji o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Mart 2016; 20:10:14 >

• Televizyonum bozulduğu için tv arıyorum. bütçem 3 bin tl.
    Elektronik marketlerde Sony 50W805C modelinde indirim var.
    Bir modelde herhangi bir kronik sorun var mıdır?
    Sony'lerin smart özelliği bakımından nasıl? android stabil bir şekilde çalışıyor mu?
    Kanal geçişleri hızlı mı ve kanal düzenlemeleri, sıralamaları kolay bir şekilde yapılıyor mu?
    Ayrıca modelin ekranında yansıma oluyor mu ?
  • ahmett_ A kullanıcısına yanıt
    50W805C iyi Tv dir..Ama Androi maalesef Tüm modellerde Tam oturmamış..Sorunlar giderildi ama tamamen değil..Tam stabil sürüm bekleniyor..

Kronik sorun Android idi ama son yazılımlar ile düzeltildi - ise de bazıları sorun yaşayabiliyor- kullanmadan bilemezsiniz..

Dahili kanal geçişi Tüm modellerde yavaş..Harici Uydu alıcı kullanmak daha iyi

Smart özellik için SONY alınmaz..Webten filim izleme vs Flash desteği olmadığından, önbellek vs problemleri ile sıkıntı.Web/Smart öncelik ise LG alın..

Android dediğim gibi kısıtlı..ne yapacagınıza baglı

Genel olarak fiyat olarak Teknosada 2600 TL kadar indi alınır TV...

İnternetten alın..iade edersiniz sorun çıkarsa

Bu iş %50 şans :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Mart 2016; 20:44:45 >
  • internetten alın derken,

bilinen teknoloji marketlerinden mi bahsediyorsunuz ..

yoksa gittigidiyor, n11 mi..
  • sanırım 1 - 1.5 sayfa XD8505 ile XD9 karşılaştırıldı.

XD9 un özellikle siyah dengesinin iyi olduğu belirtilmişti.

kendi kendime XD8505 kötü bir tv diye algı oluştu..

5000tl güzel bir para.. verebileceğim maximum değerde bu..

Tv lerden anlamam .. sadece buradan takip ediyorum..

her seferinde de kafam karışmakta..

sizlerden 1 kaç isteğim var.

1. 2015 model X8505c ile 2016 model XD8505 arasındaki fark nedir .. ??

2. X8505C 2015 model tv olması münasebeti ile.. geçen sene tvleri ile karşılaştırmaları var mı ??

3. XD8505 2016 model tv nin 2015-2016 model başka bir tv ile karşılaştırmaları var mı ? 2016 model samsung, LG , Fhilips marka tvler çıkıyor mu ??

4. 2016 model tvlerle beraber gelen HDR .. sadece sony de mi var...

5. kesin ve kesinlikle sony almayı düşünüyorum.. ama bir türlü karar veremedim.. w805c , x8505c ve XD8505 arasında bir oyana bir buyana gidip geliyorum..

saygılarımla..

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Aman sakın...
    gittigidiyor,n11 vukuatlı...ellerinde olmayan ürün satıyorlar uzak durun..

Hepsiburada,Teknosa,Bimeks,Kliksa,Hızlıal,webdenal

Ben Teknosadan internetten aldım, magazaya yönlendirdim, Kutu secerek aldım..Ama taşıma sorunu yoksa güzel..

ilk aldığım sorunluydu, resetliyordu (ilk sürüm üzerinden kullanmıştım)..iade ettim yine Teknosadan aynı model aldım..

internetin güzelliği ..bu zira servis çözüm bulamıyor bakıyor Tv çalışıyor sorun yok deyip gidiyor..

NOT: almadan önce stok teyidi yapın bu yazdığım siteler sağlam siteler, farklı yerden alırken dikkat..
    Hocam, öncelikle XD8 modeli IPS/Pasif panelmiş..Pasif paneller Sonyde pek tutulmadı..Geçen senenin X8505C ise Aktif panel ve tutulan panel, en azından buradan olumlu izlenim bıraktı..W805C ise 4K olmayan FHD modeli, bunun da Android dışında pek sorunu yansımadı..W ile X modeller (2015) VA panel...

Sony nedense 2016 yılında XD8=IPS =5000 Tl desek ,XD9=VA=9000 TL desek, saçma bir mantıkla UÇURUM yapmış..Yeni model diye Xd8=IPS panelle nasıl X8505C den üstün olur? HDR özelliği geçin, daha 4K bile oturmadan HDR denilen her alanda bol ışıklı özel çekim filimler mi gelecek :)

IPS olarak X8d nin siyah değerleri VA olarak Xd9 dan düşük..Xd9 varken X8d almak mantıken değil PARA/Ekonomik olarak uyugun..Ama X8505C=VA=4K iken de neden XD8 alınsın?

Bazı arkadaşlar son teknoloji vs vs diye itiraz edecekler..Soruyorum Son Teknoloji, Avrupa standartlarında üretiliyor peki Garanti kaç yıl? 2 sene??

Paneldeki hiçbir şeye garanti vermiyor sony.. 10000 TL olan varsa versin ama 2 sene sonra başka modeller çıkacak, belki Oled gelecek vs vs neden 10000 Tl verilsin ki..

Panel de FALD/Local dimming olsa tamam..O da değil...

Şu HDR yi lütfen unutun..Eski Resim teknolojisi bu..Çok Parlak Ekran, Çok parlak Görüntüler, Güzel tamam da, HDR yeni teknoloji diye Marketing olaylarına aldanmayın..

TV LCD teknolojisinde IŞIGI son gaz açmak değil, IŞIĞI Sıfırlayıp Tam SİYAH elde etmek önemli..Işık gerektiği yerde kısılamadığından, Local Dİmming olayı,,,,,Panelde Bleeding denilen Işık sızması, bulutlanma oluşuyor..

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Mart 2016; 21:50:17 >

• cevabınız için teşekürler.

diğer arkadaşarında cevaplarını bekleyeceğim.

televizyonu ortalık biraz kızıştığında almayı planlıyorum.

euro2016 haziran başında başlayacak. bende 15-25 arasında almayı planlıyorum..

kesin ve kesin sony alacağım..

bu arada X8505C sıfır bulabilir miyim ?? ayrı konu.. şans kader .. kısmet diyelim..
  • Bir arkadaş SD yayın kalmadığı demişti (leonskennedy)

Şimdi DVD, BLU RAY farkını biraz açıklamak isterim:

DVD' lerin sunduğu çözünürlük en fazla 720 x 480 (480p) dir.
    Blu-ray sizlere 1920 x 1080 (1080p) dir
    İkisi arasında kalan 960x540 (540p) vardır..

Büyük Ekranlı Tv lerde 720p altı maalesef ekranda bozulmalar olabiliyor..

Kanallarda HD yazdığına bakmayı, Uydu Cihazlarındaki bit/çözünürlikler de doğru değil, abartılı..1080p yayın yok..720p bile zor..Mpeg sıkıştırma..
    O sebeble 1080p -750p--düştükçe SD demek gerekki hala çoğunluk yayın bu durumda..DVD bile teoride SD kavramına giriyor

Panel büyüdükçe 46-50-55inch--> DVD görüntüsünü baz alırsak, Panel görüntüyü ekrana sığdırmak için görüntüyü genişletecek, bu da pikselleşmeye sebep olacaktır..Bunun hissedilir derece olması, çözünürlük/panel büyüklüğü/izleme mesafesi ile doğru orantılıdır..

4K (4096 × 3112 veya 3996 × 2160)
    Full HD (1080p),
    HD (720p),
    SD (540p-480p..)

Bunları ne kadar çok sıkıştırırsanız (online stream için, band genişliği için gerekli) elde edilen görüntü bir alt seviyeye inecektir..

Ticari Firmalar maalesef vaad ettikleri Çözünürlükleri vermiyor / Düşürerek veriyor..

Ben olsam su an indirime girmiş olan 65x8505c alırım, hem va hem direct led, bunlar ne ise yarar derseniz total görüntü kalitesinin yanında siyah seviyesi de oldukça iyidir, 2016 x8505d ips panel olduğu icin siyah seviyesi iyi değil, direct led olduğu icin de ışık sızması, bulutlanma gibi sorunların olması dusuk ihtimal,55 x8505c'nin 65 olandan tek farkı edge led olması, biraz karışık oldu ama söyle toparlayayım görüntü kalitesi olarak sıralama yaparsak;

X930d > x8505c > x8505d

Burada tek soru işareti x8505c 4K 60p yayını desteklemiyor bu acıdan eleştirilmişti ama forumda alan arkadaşlar trt4k'yi sorunsuz izlediler.

Sonuç olarak bütçe sıkıntısı yoksa x930d, ama 65inclik x8505c 7500 civarına düşmüşken benim tercihim bu olurdu, yalnız x8505c alırsaniz teshir yada iade olmadıgından emin olun.

• bu IPS panellere böyle absürt rakamlar verilmez beyler!

bu IPS Modül şu olsaydı>>> LGD üretimi S_IPS/10-bit/Premium 1.600;1 Contrast ki bu panel max.spec.kalitede olandır!

ANCAK Premium 1.600;1 üretimi olsa bile kullanan panel(Marka bazın da) yok gibi;hatta gibisi bile fazla oldu;YOK!!

bunun yerine CR 1.400;1 yine Premium sınıfına giren 10-bit modül vardır;Sony de bu da yoktur ve hiç kullanılmadı!

daha sonra genel de tüm IPS ler de olan 1.200;1 lik Modüller vardır;"çok ucuz" artık bunlar ve bir panel de ana maliyeti de modül tuttuğu için
    bunu takan bir üretici nasıl olursda 5,5 kağıda bu paneli satar diye düşünün şimdi

şimdi X8x de ki IPS CR;1.200;1 olduğu kesin! bunun da native/ansi ye göre on-off dışında ki CR değeri 700/850 dir! herifler test de on-off 1.200;1 diyorlar
    bunu da marifet veya çok iyimi diye sunuyorlar acaba?

gelelim Brightness değerine;yaw bu modüller max. 390-450 dir senelerdir de aynen böyledir baclit zayıftır bunlar da! ancak 400 değeri de günümüz yaklaşık ortalama
    değerleridir! ama IPS de Va ya göre daha düşük olur!

gelelim "Colours" değerine;1.07B ise iyi;ama CR ve Brightness dan yine sınıfta kalır veya öylesine geçer! Backlight WLED dir(bu da pek farketmez)

ben bu panelin 8-bit veya 8-bit(8bit dithering)dediğimiz panel olduğunu sanıyorum hatta eminim;bunun Türkçesine biz "çakma 10-bit" diyoruz!

zaten bu IPS ler çakma-IPS olup harbi IPS ler dünya da sadece "Hitachi" tarafından üretilmektedir o da eskiden di günümüzde ise sadece prof.Display ünitelerine takılıyor bunlar
    müthiş pahalıdır!

8-bit üzeri çalışmayı SW den yazılımla idare ettiriyorlar alın size 10-bit deniyor!

HDR yi SW den yine yazılımla idare ettiriyorlar,zira bu modüller teknik olarak HDR veya MDR filan "üretemezler" ama yazılımla ite kaka olabiliyor!

adam gibi olması için de Conrast;10.000;10-bit(ama çakma-makma olmayan) VA bir panel olması gerekiyor,peki bunu üretebilen varmı dır;var tabiki
    Samsung SDI/S_LCD fabrikası bunu üretiyor ama kendisi bile kullanmıyor o ayrı bir konu veya AUO/Taiwan ise daha da iyisini yani Contrast 15.000;1 lik
    modül üretebiliyor ama bunuda alıp takan yok sadece 2010 Tosh ZL1 de vardı Sharp da ise 10/15bin lik üretim kabiliyeti ve özel üretim 15bin;1 vardır
    (2010 model dünyanın "HALA" ve en iyisi LCD olan Sharp-ELITE de üzerinde takılıdır!

Not;günümüz de 8-bit Dithering/HFC v.s gibi modülleri de "10-bit" diye lanse ediyorlar veya panel bilgisi diye böyle veriyorlar!

"çakmacılık" artık bir sektör ve dahi "teknoloji" olduğu için,buna acaip kafa yoruyorlar bunun bir diğer adı da "yazılım" oluyor!

herifler HW kısmını bulmayı veya geliştirmeyi bırakıp günümüz de yazlımla çoğu şeyler halledildiği için HW kısmını devreden çıkarıp
    eski sistem üzerine yeni yazılım verip bunun da adına "yeni teknoloji" diyorlar

++

şimdi X8d de panel bilgisi alıp bakmak gerekiyor,örneğin LGD olmayabilir o zaman CMI/Taiwan da olabilir o da değilse dandik Çin malı(çok ucuz)
    mallar vardır ama kalite olarak bir LGD/CMI den de pek aşağıda sayılmazlar,ama çok ucuzdur!

55lik üzerindeki service-menu den v.s bilgi alınırsa ki bunuda hileli hatta yalnış verebiliyorlar çoğu kere;zira bunu sisteme veren senin-benim gibi oradaki
    oturmuş bir yetkili "şöyle girin" deniyor öyle giriliyor ben senelerce bu işlerde üreticiler de çalıştığım için bunlar ufak işler kalıyordu bize

millet bilgi diye bir şeyleri gördümü harbi bilgi sanmasın sakın!!! çoğu yanlış veya hileli v.s bilgilerdir!

++

Ben FALD uzmanıyım yaw,hem kullanıyorum hem de üretimde bulundum! elimdeki FALD,bu işin bulucusu olan SHARP dan bile daha iyidir
    Tosh dükkan kapattı ve FALD işi de geberdi! tıpkı artık TFt-LCD teknolojisinin geberdiği gibi,FALD tekniği çok çok zordur!!!

örnek;Samy J95x serisi(65/78/88);şu anda dünyadaki son 4/5 sene içindeki üretilmiş en iyi FALD panel;yaw bu bile ÇAKMA beyler
    birisi yani 95x panel 2015 model benim Tosh 2008/9 model bundan teknik olarak çok çok çok daha iyi yaw kurduğum 78lik paneli açtım
    içini tek tek inceledim "LD-Engine" sistemi arıyorum! LD-Board sistemi var Sony aynı dandiklikte,bunlar Sharp/Tosh ve bir ara Phil deki
    (Sharp panelli 9x serisi) LD sistemi gibi değildir! Tosh dan sonra en iyisi teknik olarak Phil FALD lardır

Samy FALD J95x adı FALD kendisi EDGE-LED bilmem ne osuurktan LD li gibi bir panel arkadaşlar! Araba parasına satıyorlar bunu bir de!

yaw bu işin çivisi çıkmış herifler soyguna çıkmışlar teknolojik olarak zaten hiç bir şey yok! hagire birileri teknoloji diyor,yaw bunlar bir kere uygulama teknikler dir
    ne alakası var TEKNOLOJİ ile!

manyak paralara HW olarak sorunlu SW olarak Sony ler saç-baş yolduruyor,panel satıyorlar sonra da FALD mış! deniliyor zaten bu incelikte FALD panel yine olamaz!

Hitachi ve Sharp bunu beceriyor dünyada sadece,ama diğer bugün gördüğünüz insanları "yiyorlar" ayak üstü yaw

Hitachi yi hiç kimse bilmez veya capon bir üretici olarak bilir ama bunun kitabını yazan ana üreticidir bu herifler! bir de NEC vardır kitabını yazan!

bunları yazıyorum ve olay şu;çakma makma veya sorunlu v.s;hepsine eyvallah diyeyim ama bu ne rakamlar yaw,böyle rakamlar nasıl oluşuyor???
    hani 1200CR lik IPS panele sankim 12bin lik panelmiş gibi fiyat çekiliyor veya böyle bir sunum yapılıyor! şimdi bu paneli fiyatı 2 kağıt olsa veya
    taş patlasın 2,5 kağıt olsa amenna diyelim ama 5/5,5 kağıt nereden çıkıyor Sony olarak sen hiç bir şey üretmiyorsun ki bu panel işinde,tüm
    elemanlar ÇİN malı yaw! üç-otuz paralık ki en büyük meblağ modül dür gerisi hikaye iyi de 5,5 kağıt nasıl oluyor o zaman???
    PWB/MB Drivers ve tırı-vırı bir iki Çin li eleman ki maliyetleri hikaye yine! hani PWB si Hitachi olur anlarım o zaman $ 250/300 kağıt olur ülen sen gidip
    en dandik Çin işi $ 25lik PWB takıyorsun! MB de öyle! para tuıtacak hiç bir şey yok hele hele IPS panel de!

Gelelim VA ya onu da sankim Sharp uv2a/XGen 10-bit hadi 15binlik modül takılı olmasın da 5bin;1 lik olsun veya AUO/AMOY 15binlik olsun anlarım
    iyi de senin modül %60/70 AUO/Taiwan A_MVA3 tip(en yüksek kalite de olmayan!!!) panel takılı üzerinde 9 kağıt yok 12 kağıt filan
    nereden çıkıyor??? çok ciddi "geçirmece" rakamlar bunlar arkadaşlar!

ve Çin de maliyetler acaip DİP yaptı son 3/4 senedir komik rakamlara düştü her şey! Taiwanlılar,Koreliler ve Sony tası-tarağı toplayıp Çin e taşındılar
    zaten çok uzun yıllardır üretimler Çin de yapılıyor(CKD&SKD üretimleri) bir de kalkıp "zarar ediyoruz" diyorlar,ülen tam komedi yaw

Teknik olarak çok ileri paneller var,bu gördükleriniz dip kalitede olanlar dır! tepe paneller var ama bunlar "TV" olarak yok!!

Sharp/Mitsubishi/Hitachi/NEC hala PDP/LCD üretimi yapıyor ama bunlar da özel üretim manyak paralara olan prof.Display üniteler dir!

diğer gördüğünüz panellerin "hepsi" sıradan panellerdir!

Not;Samsung da yukarıda bahsettiğim 10-bit S_LCD fabrikası "S_PVA" CR 10.000;1/"1000nit" Modül üretimi vardır! bakınız bunu kimse beceremiyor
    (Sharp hariç tabiki) ama henüz yaygın olarak HiEnd serisin de kullanmıyor veya 2016 model belki K95x lerde takılı olabilir! bu paneli takip ediyorum
    bu panel çakma-makma filan değil HARBİ paneldir

Sony de bunu alıp takabilir bir serisine sonrada Daire parasına satar artık

++

kimse gaza gelip de acele etmesin ltf! yemleme yapanlar-gaz verenler yakında giderek çoğalacaktır,2016 modeller hele bir çıksın siz o zaman görün tantanaları

SONY diye bir espri kalmadı,en son esprisi Sony de 2010 HX900 idi(Samy S_PVA 46" 5bin;1 CR si vardı o panelin) 52si ise Sharp idi
    2011 den PSA/S_VA giderek düşer spec.kalite ama giderek artan fiyatlarla panel satıyor Sony!

hala HX900/HX920(2010 ve 2011 model) geçen "teknikte" panel yok Sony de! 2009/2010 Model "X4500" paneli daha saymıyorum bile!

yaw o paneller o devirde demekki "beleşe" gitmiş bugünkü manyak rakamları görünce!!!

46/X45x en son 4,5 kağıda gitmişti;ben teşhir meşhir hepsini tükettirmiştim arkadaşlara 52 ler de daha önce bitmişti ve rakamlar da öyle uçmuyordu
    üstelik bunlar adam gibi paneller idi maliyetleri de çok daha yüksekti!!

ülen herifler tam çakal Samy/LGE/TPV/Sony hepsi otomatiğe bağlamışlar fiyatlarını sankim birbirlerine bakarak zaten aynı yerden aldıkları mallara kafalarına göre
    rakam çekip acaip yüksekten uçuyorlar! özellikle TPV,LGE kısmen iyi gibi ama o da uçmuş tabiki! iyiki Pany LCD ler yok o tam uçacaktı demek ki

not;son 5/6 yıldır en kaliteli(HW olarak) tek marka Panasonic dir bunlar da Çin işi pek yoktur(Malezya/Japan işi ve kısmen Taiwan işi vardır) o konuda
    kesinlikle Pany en iyisidir! Pany/TR Dükkan kapattığı için meyden bu uyanıklara kaldı artık!

++

• leonskennedy usta 49 sony 2016 model ne zaman satışa sunuluyor

• ne zamandır konuya giremiyordum, geçen sene araştırıp 50w807c alanlardanım.

marka olarak Sony dışında düşünmediğim için ve bütçede bu sınıfa uygun olduğu için sadece boyut seçmek kalmıştı geriye kısa sürede karar verip aldım.

Cihazı her şekilde kullanıyorum.

-Macbookpro bağlı monitör olarak kullanıyorum, genelde digiturkplay ve fotoğrafları düzenlerken kullanıyorum, farklı arkadaşlarda samsung ve lg'de de denedik aynı segmentte en iyisi diyebilirim bi kere görüntü çok başka, farklı bir netliği var, hepsinde pc takıp denedik bu arada kendi app'lerinde görüntü çamur gibi oluyor.

-ps4 bağlı, bunun performansını anlatmama gerek yok, kesinlikle harika!!. eski bir 780gtx sli, 4770k, 120hz monitör ve z5500 sahibi kullanıcıyım oyun konusunda işin özünü bilenlerdenim, sonradan araba işleri ve özel işler derken pc olayına zaman ayıramadığım için son verdim ve ps4-tv ikilisine geçtim, özetle verilen performans iyi mi kötü mü 10 saniyede anlarım.

-logitech f710 ile android oyun oynuyorum tabi denemek amaçlı yoksa birşeye benzemiyor,

-dizi sitelerden kendi tarayıcısından 720p olarak dizi izlerim haftada 3-4 gün dizim oluyor, tvyi aldığımdan beri düzenli izliyorum, akıllı kumandam yok iphone ile sideview kullanıyorum, müthiş sonuç alıyorum,

-hdd bağlı ve 1080p filmleri minimum 10mbps olarak izlerim ve haftada 2-3 film izlerim performansı bana göre kusursuz,

-kendi uygulamarından youtube'u ve twitch'i aktif kullanıyorum özellikle youtubeta düzenli takip ettiğim kanallar mevcut, bunlarıda mutlaka hd olarak izlerim, bence bir pcden veya telefondan farkı yok hız ve kalite olarak,

-tv performansına gelirsek, kendi alıcısını kullanıyorum yeni hat çektirmedim, çatından gelen 5-6 senelik kabloyu aynen taktım akşamları spor kanalları, survivor ve trt belgesel dışında pek birşey izlemiyorum, görüntü kalitesini çok beğeniyorum, sd kanal hiç kalmadı nerdeyse ve hd yayında çok başarılı cihaz

-son olarak malzeme kalitesinden bahsedersem kumandası dayanıklı ve kullanışlı diyebilirim, tv'de zaten fırçalanmış metal çerçeveye sahip bu kaliteyi en üst seviyeye taşımış.

tek kötü yanı var o da tv kanalları sıralaması, özellikle son güncellemeden sonra o kadar ağır çalışıyorki eziyet diyebilirim. geçen sene gg'den mediamarkt dükkanında worldpuan kampanyasıyla 2800tl'ye almıştım cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 29 Mart 2016; 9:59:23 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.