Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50W805C i teknosadan 2600 TL ye aldık. Yarın kurulacak.İnşallah bizi üzmez iyi bir seçim yapmışızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_26

50W805C i teknosadan 2600 TL ye aldık. Yarın kurulacak.İnşallah bizi üzmez iyi bir seçim yapmışızdır.

Helal olsun hocam. Sordunuz 1 sayfa once simdi şak diye aldiniz. Hayirli olsun. Biz aylarca karar veremiyoruz.

Eger gelince varsa ps4 performansina bakar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ile 4,5 m arasinda izlemek icin 50 mi onerirsin 55 mi hocam

• Vustic kullanıcısına yanıt
    Evet öyle oldu. Soruyu sorduktan sonra sayfayı incelediğimde aynı sorunun daha öncede sorulduğunu fark ettim. Yorumlarda çok olumsuz olmayınca açıkçası bu fırsatı kaçırmak istemedik. Ne bileyim ne olursa olsun sony ismi bilinç altına kazınmış diğer markalara göre daha çok güven veriyor. Tv yi de inceledim görüntü oldukça iyiydi aldık geçtik hocam. USB de bir 1080p bir de 720p film vardı. Biri star wars diğeri de point break filmleri götürdüm taktım tv lere. Aynı fiyat bandında samsung 48 6070 2700 tl ve vestel 48 9300 2200 tl vardı filmleri bu tv lerde denedim. Samsung ve vestel uhd olmasına rağmen beni hiç tatmin etmedi. Sony fhd olmasına rağmen daha iyi görüntü verdi. Teknosa daki arkadaş illa samsung diye ısrar etmesine rağmen ben sony i tercih ettim. UHD nin çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum. Şu anki mevcut yayınların fhd bir tv de daha iyi performans verdiğini düşünüyorum. Maalesef ps4 üm yok ama bulursam denerim.

• Hayırlı Olsun,iyi günlerde kullanmanız Dİleğiyle.İçiniz Rahat Olsun Çok İyi Fiyata İyi Bir Seçim Yaptınız. 4k Bir Kenara Bıraktığımızda HD Yayın,Film Ve Oyunda Çok İyi Görüntü Veren Bir Modeldir.

----------------------------------------------

Benim Fikrim 55" Uygundur.Artık SD Yayında Hemen Hemen Kalmadı.Film Ve HD İçeriklerde 55" Bu Mesafeden Çok Keyfli Olur.Ve Tahminim 50" Alırsanız Aklınızda Hep 55 Kalacak.Müşterilerimin Genelde Hep Yaşadığı Bir Şey :) 3 M. Altına DÜşmedikçe Sıkıntı Yaşamazsınız,
  • leonskennedy kardeş sony cisin ama sence Samsung 55JS9000 mi yoksa 55xd8505 mi? dürüstçe:)
  • üstad bana sormamışsın maydanoz olmak gibi olmasın ama JS9000 serisini X9 serisi ile karşılaştırabilirsin, X8 serisi ona hafif siklet kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

üstad bana sormamışsın maydanoz olmak gibi olmasın ama JS9000 serisini X9 serisi ile karşılaştırabilirsin, X8 serisi ona hafif siklet kalır.

peki bugün kısmetse alıcam ama kafam buradakileri okuduktan sonra allak bulla oldu aslında birisi demiş mükemmel tv yok diye
    şimdi akşam sony e gidiyorum xd85 mi alayım xd90 mı onu bilmiyorum neredeyse xd90 2 katı fiyatı var sonradan pişman olmak istemiyorum
    birde gittigidiyorda x90 9500 lira bayide 9999 lira leonskennedy kardeş bayide 500 tl indirim yapabilirmiyiz cevap verebilirmi birde bugün alacağım için
    her iki modelide denedi xd85 mi alayım yoksa değer xd90 derisinimi alayım???? şimdiden sağolun
  • 55xd9 yerine 55xd8 daha akıllıca bir seçim olabilir.

65 inçlik xd9 en kaliteli seçenektir.

Düşük inçlik ekranlarda orta seviye cihazlar daha akıllıca. Teknoloji ilerliyor..

Ayrıca sony motion oyun ve futbol zevki gerçeği var.

Buradan tüm lg ve Samsung komisyoncularına gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

55xd9 yerine 55xd8 daha akıllıca bir seçim olabilir.

65 inçlik xd9 en kaliteli seçenektir.

Düşük inçlik ekranlarda orta seviye cihazlar daha akıllıca. Teknoloji ilerliyor..

Ayrıca sony motion oyun ve futbol zevki gerçeği var.

Buradan tüm lg ve Samsung komisyoncularına gelsin.

kardeş aslında haklısın sadece 55xd8 3d yok arada oğlumla 3d çizgi film izliyoruz ondan mahrum olacağız
    ama anlatılan kadarıyla görüntüde çokda belirgin bir fark yok galiba
  • çok karasızım ya birşey dım sony55xd8505------(5400 tl) mi alayım samsung55js8500 -----(6500 tl) mü net cevap lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitgraphic -- 28 Mart 2016; 13:01:06 >
  • hitgraphic kullanıcısına yanıt
    3d konusu gelirsek Panasonic ve toshiba çok iyiydi. bu 3d konusunda diğer markalara dönüp yorumda bulunmam.

Görüntü konusunda fiyat aralığı kadar fark yok.

Işıkları kapatıp izlerim dersen siyah tonları xd9 serisi iyi tabi 65 inç olanın.

Ben aşırı filmci değilim benim gözüm detaylarda yorulmasın diyorsanız xd8 serisi renk kalibrasyonu bunu güzel karşılar.

• xd8 ips ekran oldugu icin xd9 dan hafif daha karanlık gibi ama bunu ışıklı ortamda veya karanlık sahne dışında anlıyamayız bunuda anlamak icin xd9 ile yanyana izlemek gerekiyor öylede bir şansımız yok sony japon grubu tv her zaman iyidir sony harici cihaz merak edip bakmam bile xd8 fiyat olarak görüntü kalitesi ve tv nin kendi görünümü olarak cok cok başarılı buldum xd9 a cıkamayan kesinlikle xd8 alsın

• quote:

3d konusu gelirsek Panasonic ve toshiba çok iyiydi. bu 3d konusunda diğer markalara dönüp yorumda bulunmam.

Işıkları kapatıp izlerim dersen siyah tonları xd9 serisi iyi tabi 65 inç olanın.

Ben aşırı filmci değilim benim gözüm detaylarda yorulmasın diyorsanız xd8 serisi renk kalibrasyonu bunu güzel karşılar.

kardeş ben işten akşam gelirim çocuklarla biraz uğraşırım onlar yattıktan sonra kesinlikle hergece bir film izlerim ama
    gündüzde performansı iyi olmalı yukardaki sony samsung kıyaslamasında sizce hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitgraphic

quote:

kardeş ben işten akşam gelirim çocuklarla biraz uğraşırım onlar yattıktan sonra kesinlikle hergece bir film izlerim ama
    gündüzde performansı iyi olmalı yukardaki sony samsung kıyaslamasında sizce hangisi

Seçim konusunda size şu tavsiyede bulunalım.

Usb belleğe birkaç film ve futbol tenis basketbol maçı git mağazaya. Televizyonu game moduna al. İzle hangisi hoşuna giderse. Ayrıca ps4 veya laptop bağla masaüstü ve oyun grafisine bak.

• quote:

quote:

quote:

Usb belleğe birkaç film ve futbol tenis basketbol maçı git mağazaya. Televizyonu game moduna al. İzle hangisi hoşuna giderse. Ayrıca ps4 veya laptop bağla masaüstü ve oyun grafisine bak.

o kadar vaktim olmuyor ben 2 yıl 46w905a kullandım onda game modu varmıydı valla hiç haberim yok:))
    sence 55xd8505 mi samsungjs8500 mü net:))

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    genişleteyim seçeneklerimi xd85 mi sams.js8500 mü Lg 920 oled 4k mı fiyatlar : sony 5400 sams. 6500 lg 8000 ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitgraphic -- 28 Mart 2016; 13:24:18 >

• arkadaşlar şuan bir samsung bayiiden sams. 55js9000 + 2016 a5 onun fiyatıda 1500 lira ikisi birlikte 7500 fiyat aldım sony den vazgeçeyimmi uygunmudur ne olur yardım edin bana
  • Tercih sizin sezon sonu iade edilmiş ürünü vermesinler dikkat edin sorun cıkarsa iade koşullarını sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

Tercih sizin sezon sonu iade edilmiş ürünü vermesinler dikkat edin sorun cıkarsa iade koşullarını sorun

yok onu kesinlikle diyicem iade teşhir ürünü olursa hemen iade ederim diye
    sıfır kapalı kutu 1500 lira telefon hediyeli 7500 lira iyimi illada sony mi alayım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.