Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sony 55x8505c de 24p 30 p üzeri desteklemiyor. ilerde sorun oluşturur mu.
    xD de destekliyor sanırım
    yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpina001 A kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu ben de kendi kendime sordum. 1080p de 60p desteği var. 4K da ise 3840 x 2160/30p ve 4096 x 2160/24p desteği var sadece. Peki ama 4k 60p 100p v.s. ne zaman ve kaç kez ihtiyacınız olacak? Toplamda 5 kez ihtiyacın olacaksa eğer sırf bunun için ekstra para ödemeye değer mi? Bence değmez!
    xD 4k 60p destekliyor ama onun da siyah kalitesi X8505c kadar iyi değildir muhtemelen.
    Smart özellikleri beni ilgilendirmez, en uyduruk pc bile daha akıllıdır arkasına bağlarım bir tv box veya pc olur biter.
  • TV Test Programları DL Hız sınırlaması yok kendi hostingimden, hemen indirebilirsiniz ...

1217449485.free.fr
    Free Pages Personnelles: Erreur 404 - Document non trouvé
    http://1217449485.free.fr/TV.TEST.PROGRAM/TV.TEST.PROG.Albani.2015.rar

Toplam Dosya Boyutu 171 MB

Program içeriği:

1-Bleeding-Uniformity (ekran homojenitesi,köşelerden ışık kaçırma ve ekran da bulutlanma efektleri) testleri
    2-Dead Pixel Buddy
    3-Display Test
    4-Display Tuning Test
    5-Motion Test , Motion-inputlag (stutter flickering; takılma titreme efektlerini test için)
    6-Pixel Test
    7-Test DVD Advanced

Programları albani değişik sitelerden toparlamış, bende hepsini bir araya getirdim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Hardware -- 2 Nisan 2016; 0:08:46 >

• teşekkürler cevap için.
    sanırım x85c alıcam.
    teknosaya sordum doğu anadolu stokta 3 tane kalmış.
    umarım iade edilmişler değildir.
  • Dr Hardware kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum yeni ju7000 aldım bakalım işimize yarar...

• Arkadaşlar Selamlar,İyi Ve Keyifli Hafta Sonları Herkese.Özel İşler-GÜçler-Aile Sebeplerinden 3-4 Gündür Foruma Giremedim. Sorulan Sorular Olmuş,Daha Sonra Vakit Ayırıp Daha Detaylı Okuyup Yardımcı Olmaya Çalışacağım. Öncelikle Hızlı Göz Atmam Sonu Gözüme Çarpan Bir İki KOnuya AÇıklık Getirmek İstedim,

@ Kemal Bey;

Gördüğüm Kadarıyla Kanal KAyıdı İçin Gerekli Olan Güncelleştirmeyi Yapmışsınız, Bunun Dışında Kayıt İçin Bir Kaç Önemli Nokta Daha Var,

• En az kullanılabilir hafıza alanı 32GB üzerinde olan USB yada HDD kullanılması zorunluluğu vardır. Not: 32GB USB belleklerde kullanım alanı 32GB’dan az olduğu için TV kayıt için izin vermeyecektir. 64GB USB/HDD bellek yada üzeri USB/HDD belleklerde sorun yaşamayacaksınız.
    • HDD kayıt yapmak için 2K tvlerde TVnin USB2 girişine (USB girişinde HDD Record yazıyor olmalı), 4K tvlerde TV’nin USB3 (USB girişinde HDD Record yazıyor olmalı) takılmalıdır.
    • Kullanılan HDD cihaza kayıt öncesinde tanıtılması gerekmektedir. Tanıtım için: Ayarlar Ağ ve Aksesuarlar Kayıt Cihazı Kurulumu HDD kaydı
    Not: Kayıt edilen yayınlar sadece tanımlı olduğu Tv’de izlenebilir. HDD’nin tvye tanımlanması sonrasında bilgisayar yada farklı bir yerde tekrar kullanılması için biçimlendirilmesi gerekecektir.

HDD’ye Yayın Kaydetme;

Kayıt iki şekilde gerçekleştirilebilir. Manuel Kayıt (One Touch Record) ve Programlı kayıt (Event Record).

Manuel Kayıt/Tek Tokunuşta Kayıt Nasıl yapılır?

Çok basit bir şekilde kumandanın sol alt kısmındaki Rec tuşuna basarak kayıt işlemine başlayabilirsiniz. Kayıt işlemini durdurmak için kumandadan Action Menu tuşuna basarak “Kaydı Durdur” sekmesini onaylayarak durdurabilirsiniz.
    Not: Kayıt işlemi esnasında cihazın kanalını değiştiremezsiniz.

Programlı Kayıt/Zamanlayıcılı Kayıt (Event Record) Nasıl Yapılır?

Bu özellik sadece EPG (Electronic Program Guide) yani Elektronik Program Rehberi datasına sahip kanallarda yapılabilir. EPG özelliği olmayan kanallarda bu işlemi yapamazsınız. Hangi programın EPG datasına sahip olup olmadığını kumandadan GUIDE tuşuna basarak görebilirsiniz. Daha fazla detay ekteki sunumda mevcuttur. Kısaca; Kaydedilmek istenilen program EPG listesinden seçilir kumada dan REC tuşuna basılır.

Kaydedilen programı nasıl izleyebilirim?

Ana ekranda uygulamalar listesi içerisinde yeni yazılımla gelen “Recorded Title List” kutucuğuna giriş yaparak kaydettiğiniz programları izleyebilirsiniz.

Kaydedilmiş Programları Nasıl Silebilirim?

Recorded Title List kutucuğu içerisindeyken kumandadan sol yön tuşuna basınız ve sol kısımda kırmızı bir ekran göreceksiniz bu ekran içerisinde “Kayıtlı Başlık Listesi”ne girerek istediğiniz kaydın üzerine gelip giriş yapınız ve ekrandaki Kaydı Sil seçeneğinden silme işlemini gerçekleştiriniz.

HDD Record ile ilgili Önemli Notlar:
    Aşağıdaki özellikler dışında HDD kayıt özelliğinin detayları önceki modellerle aynı olacaktır :
    • Program kaydedilmek üzere düzgün şekilde ayarlanmış olsa dahi zamanlayıcı ikonu gözükmeyecektir
    • Zamanlayıcılı kaydı iptal etmek için, Zamanlayıcı listesinden iptal etmeniz gerekmektedir.
    • Zamanlanmış program zaman değişikliğine uğrarsa, Kayıt zamanı otomatik olarak değişmeyecektir.
    • Yeni “Program Zaman Aşımı” özelliği başlangıç/bitiş süresini uzatarak programın herhangi bir kısmını kaçırmanızı engeller.

PIP/PAP (İkili Görüntü) özelliği hakkında:

Bu işlem sadece TV HDMI bağlantısını kullandığı ekranda aktif olacaktır. TV HDMI üzerinden kullanılan yayın ekranındayken kumadadan Action Menu tuşuna basınız. Üst kısımda açılan menüden “İkili Görüntü” seçeneğini seçiniz.

---------------------------------------------------------------

Bunun DIşında;

@ SDVCN Hocam

İncelemelerimde Özellikle Belirtmiştim Resimlerin Yanıltıcı Olduğunu,Özellikle Birçok Karanlık Sahne İçeren Resmi Sİlmek Zorunda Kaldım.Çünkü Resimler Bazılarında Backlight Durumunu Olduğundan Çok Daha iyi - Bazılarında Çok Daha Kötü Gösteriyorlardı. Xd8 Bu Konuda , X8C Den Daha İyi. Mağazadaki Teşhir Cihazını Eve Almıştım Işık Sızdırması Yoktu Ve Homojenite Olarak Oldukça İyiydi.

Bunun Ardından Kendime 55Xd8505 Aldım. Bu Cİhazında Backlight Durumu Yine İyi - Tehşir Cihazından Daha da iyi- İps Panel Olmasından DOlayı Bende Başlarda Önyargılıydım Ancak Cihazı İncelemenizi Tavsiye Ederim. Uzun İncelemeler Sonucu X8C Üzerinde Tercih Ettim Cihazı.DVB Performansı X8C Den Ve Daha Önce Kullandığım W905A'dan Daha İyi. F/P Ürünü Aradığım İçin ( 1 Sene İçinde Daha Sonra Xd9 ALıp Kısmetse Bu Ürünü Salona Koyacağım ) Lg 58UF830 Da İnceledim , Samsung Ju7500 ALıp İade Ettim, İçlerinde En İyi DVB Performansını Xd8 Verdi.Daha FAzla Resim Paylaşmaya Çalışacağım,Ancak Kalite Gerçekten Çok İyi.Özellikle Renkler. Oyun Performansı Yİne Çok İyi, Oyun MOduna Almaya İhtiyaç Bile Duymadan, Motionflow açıkken bile çok akıcı ve lag olmadan oyun oynayabilirsiniz ( Online Oyunlar Hariç ). Evet Cihazın Siyahları Kötü ) Zaten ips Panel Genel Zaafı , Ancak Bunun Yanında Renk Dağılımı ( Uzun İncelemelerim Sonucu Bu Konuda Xd9 dan bir adım önce olduğunu söyleyebilirim ) İzleme Açısı,Bu Panel İçin yansıma Yapmaması - Minimum Yapması ( Odam Pencerenin Tam Karşısında Ve W905A Gündüz Hiç İzleyemiyordum Ancak Bu Panelde Çok Rahat İzleyebiliyorum) Gibi Ips Artılarıda Mevcut.

Benim Genel Yorumum,Özellikle Oyun-Uydu -Bilgisayar Kullanımı İçin DÜşünen Kişiler İçin Çok İyi Bir Seçim.Evet Sİyah Seviyesi DÜşük Ve BAşarısız,Bunuda Bir Nebze Şu Şekilde Tolere Etmeyi Düşünüyorum,Tv'Nin Arkasına Led Ampuller Yerleştireceğim,Gece Bu Şekilde Kullanacağım. Android 6 Güncellemesi Gelecek,Bu GÜncelemmeden Sonra Cihazın Smart İle İlgili Sıkıntılarınında Biteceğini Düşünüyorum,

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 2 Nisan 2016; 13:47:57 >

• Tamam kardeş sağol, ozaman bugün harddisc alıyım, inşallah destekler

• https://m.youtube.com/watch?v=GEEmiEER97Y

Basit sorunları yok mu sony nin sac döktüren

• Bunların Yaşanmaması Lazım,Dereyi Geçip Göl de Boğulmak Bu Problemler Oluyor.Katılıyorum Bu Konudaki Eleştirilere.Merkezden Konuştuğum Birisinden Aldığım Bilgiye Göre Yeni Gelecek Güncelleme İle Bütün Sorunlar Bitecekmiş. BEkliyoruz,Güncelleme Geldiğinde Yine Buradan Bilgilendirme Yapacağım.Bu Sıkıntıyı Yaşayan Arkadaşlar Olursa Tv yi fişten çıkarıp taksınlar.
  • Samsung js8500 vs sony xd8505d

• Arkadaşlar b.duzu media markt de xd85 5199 tl xd93 9499 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Ufak Bir Vİdeo Çektim Fikir Vermesi Açısından,Boyutu Küçülltüm Görüntü Kalitesi Kötü Ancak Kanal Geçiş Hızını GÖrebilirsiniz. Arkadaşlar X8505C Ye Göre Geliştirme Var Ancak Yavaş Hala.

Kanal geçiş hızı çok yavaş böyle bir marka ve 2016 senesine yakışmamış

• YAKUT Y kullanıcısına yanıt
    Kanal geçişleri çok yavaş, adamı intihara teşvik ediyor:D neyse çözümü var her kanal geçişlerinde zikretmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kayıt işinde 65Gb minumum kapasite olayını söylemeniz iyi oldu..

Ama bu Rec olayı sanırım Digitürkün PVR gibi değil?

Yani Oynayan görüntüyü PAUSE/Duraklatıp sonra PLAY/Oynatamıyorsunuz..

Oynayan görüntüde XXX dakika geri gidip başlatamıyorsunuz?

Sadece Oynayan görüntüyü Dümdüz kaydediyorsunuz?? Doğru mudur?

Ayrıca EPG olayı biraz zor gibi..Dahili alıcıda EPG var mı?varsa Saatler Uyumlumu ve gercekten EPG çalışıyormu?

Mesela Kanal D açıkken ATV de 10 dakika sonra başlayacak (EPG) göre, bir yayını kaydediyor mu? Değilse ne anlamı var???

Twin Tuner özelliğine giriyor bu olay..

Biraz anlamsız bir özellik gibi bu hali ile..

***Android hakkında***

Bir arkadaş, Android ile ayrım noktasında olunduğunu, hatalar devam ederse Androidin bırakılabileceğini söylemişti..Android 6.0 a geçmek çözüm değil bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 2 Nisan 2016; 22:35:07 >

• Sorun Android de değil. Sorun Android için düzgün yazılım yazamayan Sony dedir. Android platformu kendisini birçok cihazda kanıtladı. İsterse android 3 olsun programcı işlemciye uygun düzgün yazılım yazarsa sorun çözülür ve performanslı olur.

• Vatan bilgisayar 65xd9305 e 13999 tl fiyat yazmış

• xd65 9305 10000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan santos -- 3 Nisan 2016; 0:21:02 >
  • Adam 10000 tl ye satiyor adiniza faturali diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan santos -- 3 Nisan 2016; 0:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

Sorun Android de değil. Sorun Android için düzgün yazılım yazamayan Sony dedir. Android platformu kendisini birçok cihazda kanıtladı. İsterse android 3 olsun programcı işlemciye uygun düzgün yazılım yazarsa sorun çözülür ve performanslı olur.

:) :)

Tam tersi, Televizyondaki Android sürümü, cep telefonlarındaki Android gibi değildir..Kısıtlı sürümdür..O sebeble herşeyi kuramıyorsunuz, PLAY de her uygulama yok..Menuler, (Siyah zeminde Beyaz) Sony yazılımıdır..

Android sürüm 5.1 denilen Tv deki sürüm, Tüm dünyada eleştirilmiş ve sorunlar rapor edilmiştir..Stabil değil..

Ayrıca TV lerde BELLEK/Hafıza dediğimiz bir alan yok..RAM dediğimiz şey zaten yok...Örnek Tv saatini ayarlasanız bile, kapatınca sapıtıyor tekrar..Bios ta olmadığından Hafıza olayı yok..Varsa Rom vardır (Boot yapan alan)

Tüm işletim sistemleri OS, Hafıza, Bellek, Önbellek ister..

TV yi PC gibi düşünmemek lazım veya Cep telefonu /Tablet gibi..

Android sorunlu olduğundan Sony tarafından veya fısıltı gazetesinden Android 6.0 Marshmallow'a geçileceği-sorunlar çözüleceği- yazılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 3 Nisan 2016; 0:36:53 >

• ilhan santos İ kullanıcısına yanıt
    Dogrumudur acaba 10000 tl 65xd9305 ?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.