Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teknosa ya x8505 sordum . Doğu Anadolu da 3 tane kalmış dediler .getirteceklermis.
    açılmış teshir iade olmadığını nasıl anlarız.
    Bu aksam almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

Media markt 9499 tl fiyat yazmış pazarlıkla rahat 9 bin e vericektir 8500 tl fiyat vericem merkezle görüşüp bize dönüş yapıyolarlar

mustafa sen daha yeni tv almamış mıydın :))
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    X85c yi salona koyucam ps4 ve film icin xd93 de oturma odasına alıcam 55 olanı 3.5 mt mesafe var 65 gercekten izlenmiyo zaten tv ler güzel dügün yaptıgımda kendi evimede götürürüm o zamanki masraflarla bu fiyatlara tv alamam tabiki oled cıkmazsa cıkarsa zorlar alırım biraz umut verse lg oled de alırımda hiç umut vermedi x90c ile eg960 ı yanyana test ettim sony ile kimse yarışmasın herşey siyah degil takıla takıla film izliyemem

• alpina001 A kullanıcısına yanıt
    Anlıyamassanız 65 olanı alıcaksanız 2015 olan daha iyi 55 olanı alıcaksanız bence xd85 alın daha iyi

• Sony için fiyat düşmesini bekleyenler : Çok nadir fiyat düşer o da Anlık olur, Teknosada, diğer sitelerde olabilir ama çok değil..Sony için fiyat indirimi 200-500 Max tir..O da beklersiniz, düşer STOK kalmaz..

Beğendiğiniz ürünü alın yoksa sonradan teşhire düşüyor, sorunlu panel gelme riski artıyor..

Sony maalesef fiyatları düşürmez, tok satıcı..Magazalardaki fiyatlar internetten fazla..İnternetten de güvenilir yerlerden bakmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

HDR vs SDR farkını gösteren bir video

LCDTVTHAILANDyoutube
    HDR VS Non-HDR TV Showdown : Sony 4K HDR TV 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=T8nQgCAIBBw

Arkadaşım, HDR -SDR farkı diye birşey yok ki?

HDR denilen şey özel çekim resim/video..Böyle bir özel çekim video da Ekranın her alanında bol ışık ve detay olacağından görüntü güzel olur..

Ama bu özellik normal yayınları,BluRay-DVD, FullHD leri HDR yapmıyor...

HDR özelliği açarsanız normal yayında Araba Farı gibi tüm renkler PATLAR tv de..HDR özelliği arka aydınlatmayı Maksimum seviyeye çıkartıyor..

Işık ızması değil, Işık Çağlayanı olur Tv de..

Ticari Reklam bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 4 Nisan 2016; 14:50:52 >

• hdr-tru-su zımbırtıları

satış stratejisi
  • HDR bence gereksiz değil. Sadece ne zaman kullanacağınızı bilmeniz yeterli. HDR olarak çekilen filimlerde bu özellik işe yarayacak. Hollywood HDR olarak filmleri bu yıldan itibaren daha fazla çekmeye başlayacak. Bu nedenle seneye meyvesini yemeye başlarız.
    3D gibi sonu erken gelecek bir teknoloji değil tam aksine her yıl gelişerek vazgeçilmezimiz olacak bir teknolojidir. Günümüz televizyonları 13 stop dynamic range görüntü veriyorken insan gözü 21 stop algılayabilmektedir. Bu nedenle daha iyisi için önümüz açık ve bunu da yapacaklar.
    Günümüz kameralar 16 stop kadar dinamik aralık çekim yapmaya başladılar. Pro sınıf red kameralar 18 stop deeğerine yeni yeni çıktılar.
  • arkadaşlar x8505c alıcam yannız bu fiyat nasıl uygunmu bide g.gidiyırun kampanyasısıda var onlarla nekadara mal olu
    GittiGidiyor
    SONY KD55X8505C DVB-S 4K UHD 3D ANDROİD LEDTV Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kd55x8505c-dvb-s-4k-uhd-3d-android-ledtv-213905670

• T.Solar

-UHD-BD için bölgesel kod yoktur! USA dan alabilirsin,ancak normal BD ler kodlu dur bildiğin gibi,diğer yandan ileri de kodlu da olabilir,bunlar ticari işler yaw
    bugün gel-gelcilik yapılıyor,yarın BD ler çoğaldıkça region-code da gelebilir,Samy den 85x UHD-BD için bir şey diyemiyorum,çok yeni çıktı,bizim comp.univer.sitesinden
    alabilirsin ama bence bekle acele etme! Pany den ilk çıkan seri ise o zaman $ 4.200 kağıt idi şimdi kaç para bilmiyorum ama en iyisi Pany dir,sanırım fiyatı da iniyor

-BD lerin bahsettiğin hand-shake sorunu her zaman olur/olabilir ve bunun da Sony olmasıyla v.s hiç bir alakası yoktur! daha çok PS3/4 de bu oluyor BD ler de daha az oluyor
    ancak bu sorunu henüz hiç bir üretici de aşmış değil!!

-Prof.ISF için bana telefon ediyorsun

-ISF mode lar tüm üreticiler de "mantık" olarak hep aynıdır pre-set edilirken! çoğunlukla da doğrudur bu değerler ancak "FILM" ciler bunu anlar! diğer izleyiciler ise
    bunları oynar ve bozarlar,çıplak gözle set.edilemez bunlar ancak üreticilerin default değerleri de doğruya en yakın hatta tam doğru diyebilirim! özellikle TPV de böyledir
    sana oynama fırsatı vermez! Samy/Sony ise aynı set.sistemini kullanır seneler dir! bu ayarlara dokunma hocam

-senin verdiğin resimleri inceledim,ayarların içine etmişler bunlar ile FILM izlenmez,bu arada baclit ayarı tam falso+brightness aşırı fazla sahneleri katletmiş(resimlere göre)
    sen "Default" da kal şimdilik white-balance için sana(2/10)sana daha sonra net ayar veririm++

-Sony UHD-BD için henüz çıkış tarihi yok gibi! ama bence bu da çıkaracak,Sony BD de hem çok ciddi "taraf" hemde "filimci" yaw bence çıkaracak,ama BD için bazı "MARKA" ları
    geçersek veya saymazsak kesinlikle Pany en iyisi dir

not;Nuri bey de 1 tane 700 serisi var Almanya dan getirmişti geçenler de,bence buna da bakabilirsin ama illa UHD dersen o zaman bekleyeceksin!

computeruniverse
    Samsung UBD-K8500/EN Ultra HD-Player schwarz
    https://www.computeruniverse.net/en/products/90642355/samsung-ubd-k8500-en.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 4 Nisan 2016; 17:46:55 >

• Sevgili Albani,75" KD9405 için yorumun ne olacaktır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TBB

Sevgili Albani,75" KD9405 için yorumun ne olacaktır acaba?

Hocam o panel FALD!

zaten bir tek bu var adam gibi olması gereken teknik sisteme sahip olan fiyatını bilmiyorum ilgimi de çekmiyor artık,ben FALD çıyım ama
    bu büyük ebatlar da,absürt fiyatlara çıkan rakamlara TFT-LCD olması sebebiyle pek yaklaşmıyorum hatta aynen kaçıyorum yaw

o paneli alıp da bana ulaşan olurmu bilmiyorum,malum Samy den FALD olan 95x için sadece bir arkadaş bunu almıştı(78" olanını) o da sonra satmıştı
    "büyük" geldi dedi,hanımı önce istedi, sonra büyük deyince arkadaşta satmıştı bu paneller artık(özellikle 65 ve üstü)hep "sakat" bir şekilde
    üstelik de aşırı pahalı,TFT-LCD ler de Sharp bazı özel serileri hariç(FALD olanlar)65 sınır dır 70 ve üstü falsoya acaip yatkın! PDP dışın da panel tip
    TV ler de 65 max.sınır olabiliyor kaldı ki FALD değilse yina falso

bunun kullanıcı yorumları alman/UK den yakında gelir,asıl bunlara bakmak gerekiyor!

not;aşırı "ince" olması beni her zaman düşündürüyor! bunlar o bildiğimiz klasik ama "doğru sistem" de olan LocalDimming panelleri değildir!
    anlatmıştım daha önce hepsi çakma-LD sistemi bunların,doğru sistem de kasa derinliği(kalınlık) fazla olar/olacaktır ama bunlar jilet gibi yaw

herifler gidip de bu işin ustası "Hitachi" sistemi de yapmadıklarına veya almadıklarına göre(maliyet sebebiyle)bu şekilde formüller buluyorlar!

not;gördüğüm kadarıyla sistem olarak Sony nin FALD panelleri,Samy den bu anlam da biraz daha iyidir,ama en iyisi TPV dir

onun haricinde panel VA(kesin Modül bilgisini bilmiyorum normal de bunun Samy olması gerekiyor "du"!! 10bin;1/10-bit/5-6ms/1000nit bu en iyi ve üst seviye dir
    ancak bunu Samy kendisi bile takmıyor! Sony ise daha düşük maliyetli AUO/Taiwan takıyor aynı şekilde Samy de böyle AUO ve CMI den alıp takıyor!

bu seviye paneller de en üst spec.kalite Modül olmalıy dı! satış fiyatıyla bazı maliyet durumları böylece tam ters orantılı oluyor

• 65XD9305 VA (AUO)
    XD8505: IPS

XD9305
    http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-flat-panel-displays/2361889-official-2016-sony-x930d-owners-thread-no-price-talk-30.html#post42669122
    RTINGS.com
    Sony X930D Review (XBR55X930D, XBR65X930D)
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x930d

RTINGS.com
    Sony X930D Calibration Settings
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x930d/settings

www.hdtvtest.co.uk
    www.hdtvtest.co.uk | 502: Bad gateway
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/kd65xd9305-201604034267.htm

XD8505
    RTINGS.com
    Sony X850D Review (XBR55X850D, XBR65X850D, XBR75X850D, XBR85X850D)
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850d

RTINGS.com
    Sony X850D Calibration Settings
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850d/settings

• YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyasında yaşamayın..

Daha 4K oturmadı, 8K tv ler var..Şimdi 8K tv mi alalım :D

Ama siz HDR, ZDR, MDR..bilumum yeni şeyleri gerekli diye alın, ne diyelim...Ticari Pazarlama Teknikleri sizler için zaten :)

Bırakın bunları daha 1080p Yayın Yok Türkiyede...
  • En iyi fhd cihaz sizce en iyi 4k cihaz dan daha mı iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

En iyi fhd cihaz sizce en iyi 4k cihaz dan daha mı iyi ?

iki cihazda da Full Hd Filim izlenecek ise FHD iyidir elbette.

4K izlenecek ise ama dikkat Sıkıstırma (Hevc H265 çok fazla olmayan), (4K çözünürlük Tam diyafram 4K 4096 × 3112 //Digital sinema 4K 3996 × 2160 ),
    Harici BluRayden Orjinal seyredilecek ise 4K iyidir..Bu da 55 inch üzerinde 1080p-4K farkı anlaşılır..

Soru CİHAz değil, ne izleneceği, hangi çözünürlükte izleneceği..

Bunu ben söylemiyorum, Amerikada Netflix üzerinden (online olarak) 1080p ile 4K yayın izlendiğinde arada fark olmadığı, aksine 4K videoların band genişliğinden dolayı akıcı olmadığı (25-50 arası mbps hız istiyor 4K) tespit edilmiş..

Elinizde Gercek 4K yayın, Kaynak olduğu sürece 4K ama 55 inch üzeri...

LOGO lara aldanmayın...Kanallarda HD yazıyor ama çözünürlük kaç? 4K diyor ama çözünürlük kaç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 4 Nisan 2016; 19:51:19 >

• Toplamda 4gb lık 1080p filmi 50 inch lg ye taktım fhd cihaz sonrasında 65 inch olan x85c ye taktım usb kaynagından arada resmen ucurum vardı arkadaşım bu tv 1080p yi sanki 4k yapıyo dedi 8k yı bilmem ama fhd cihaz asla almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa yıldız ts -- 4 Nisan 2016; 19:57:50 >
  • Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    Aynı özellikli, aynı ebatta Tv de kıyas yapmalısınız..50 LG ile , 65X85C kıyasta x8 serisinde Triliminos özellik var, Renkler daha detaylı ve güzeldir..

55W905A (FHD) ile 55X8505C(4K) kıyaslayın mesela, ben paramı 905A ya yatırırım :)

905A dedim çünükü o da Triliminos, piyasada yok ..X8 serileri de Triliminos, denk FHD yok..

Elma ile Armutu test edemezsiniz..

Aynı inch iki Tv de denemeniz lazım

Siz 4K alın gözünüze öyle geldi ise,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 4 Nisan 2016; 20:27:19 >
  • Bunun renk ile siyah seviyesi alakası yok bariz çözünürlügü yüksektiyor 65 inch in görüntüyü bozması lazım birde

• Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsanız öyledir :)

Gözünüze ne iyi geliyorsa onu alın..

Kaliteli kaynaksa bozulma olmaz veya az olur ama 720p,540p ye düştükçe bozulmalar hissedilir, o zaman da 4-5 metre mesafeden bu kapatılır...Panele 30 cm yaklaşıp bakın o zaman bozulma varmı göreceksiniz..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.