Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağıda bulduğum cihaza benzer şeyler kullanılabilir
    DHgate
    Satın Al Bluetooth Verici Kablosuz Ses 3.5mm A2DP Stereo Çift Adaptör IPod Kulaklıklar Için TV Mp3 Araba Hoparlör, $9.11 | DHgate.Com'da
    https://tr.dhgate.com/product/bluetooth-transmitter-wireless-audio-3-5mm/422596471.html

• TV Dekı Bluetooth ne işe yarıyor halan onu bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jehat_40 kullanıcısına yanıt
    Bluetoth kulaklıklar için olabilir mi?
  • Bluetooth kulaklık la kullanılmıyor

• 55xd8505 kullanıyorum, netflix izlerken altyazı geldiğinde ekran soluklaşıyor-aydınlanıyor. Acaba televizyon da bir problem mi var, bunun bir çözümü var mı? usb den izlerken sanki böyle olmuyordu yoksa ben mi dikkat etmedim ondan emin değilim, ama çok rahatsız edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdStrom -- 4 Haziran 2019; 22:24:18 >
  • ColdStrom kullanıcısına yanıt
    Ayni seyi bende yasadim ozellikle siyah sahnelerde altyazi gelince parlama oluyor. Goruntu ayarlarindaki otomatik kontrast ayarlarini degistirdim duzeldi.

• architron A kullanıcısına yanıt
    Ne değişikliği yaptınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksam evde goruntu ayarlarina girip bi bakmam lazim. Siyah ayari veya kontrast ayarlari diye bolumler var kapali orta yuksek seklinde onlardan biri. Televizyonun goruntuyu otamatik duzeltmesini kapatmis oluyoruz. Ama dedigim gibi ezbere aklimda yok. Genelde dizi seyrederken siyah sahnelerde beyaz altyazi ekrana gelince siyah bolgeler grilesiyordu. Kapatinca bu etki yok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architron -- 13 Haziran 2019; 13:36:29 >
  • Goruntu altindaki gelismis ayarlar icerisinde Gelismis kontrast duzenleyici kapali olacak

• Arkadaslar merhaba, dun geceki siddetli yagmur ve yildirimdan sonra tv, ses sistemim ve playistation hicbiri calismiyor, prizde elektrik var ama 3 cihazda da calisma belirtisi hic yok. Yuksek ihtimal yandi gibi geliyor bana ama bilemiyorum, simdi bu cihazlarimi yaptirabilirmiyim yoksa bunlarin hepsi çöp mu oldu???

• Raelro R kullanıcısına yanıt
    Priz dediğin duvardaki priz mi, yoksa akım korumalı çoklu priz mi? Önce duvardaki prize başka bişey tak dene. Elektrik varsa akım koruma prizini dene. Onda da varsa büyük ihtimal hepsi de yandı.

Akım korumalı priz vardır heralde?

• Merhaba, duvardaki priz, extra herhangi bir aparat vs yok. Duvardaki prize 3 lu cogaltma yapip hepsini beraber kullaniyordum. Tv yi mahalledeki ustaya goturdum, adaptor iptal,yapmaya calisirim dedi. Baska adaptorlerden birini bagladik tv işigi geldi ama goruntu vs gelmedi hic, yarin bakip haber verecek artik hayirlisi. Tv’nin garanti bitmisti ondan servisi cagirmadim, yarin ki gelecek habere gore bakacagim duruma. Playistation garantisi var ama onceligim tv, sonrasinda playe bakicam ne yapabilirim die.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raelro

Arkadaslar merhaba, dun geceki siddetli yagmur ve yildirimdan sonra tv, ses sistemim ve playistation hicbiri calismiyor, prizde elektrik var ama 3 cihazda da calisma belirtisi hic yok. Yuksek ihtimal yandi gibi geliyor bana ama bilemiyorum, simdi bu cihazlarimi yaptirabilirmiyim yoksa bunlarin hepsi çöp mu oldu???
    dün gece bende ne olur olmaz elektrikleri kapattım tv ye giden iyi yapmışım

hayatımda bu kadar şimşek görmedim sürekli çaktı yaş 32
  • Arkadaşlar merhaba, yıldırım düşmesinden sonrakı durumum şöyle. Scart girişinden TV çalışıyor problem yok, ama uydu girişi ve hdmı girişlerini görmüyor maalesef. Bunları yaptırmanın bir yolu var mı acaba bilgisi olan var mı_? Servis anakart için 3250 TL Adaptor için de 400 fiyat verdi. Bu fiyatlara yeni bir tv almak daha mantıklı.
  • Raelro R kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Akım korumalı priz yok muydu? Ev sigortası olsaydı sigorta karşılardı. Servis yerine TV tamircilerine bir danışın, yoksa yeni bir TV yolu görünüyor gibi.

• architron A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, sorunu çözdü kapatınca

• ColdStrom kullanıcısına yanıt
    Altyazisiz izlerken iyi ama altyazili dizilerde ve ozellikle karanlik sahnelerde gercekten sinir bozucu. Guncelleme sonrasi olusmustu bende de.

• yeni güncelleme gelmiş
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Bana gelmedi. XD85

• Yeni güncelleme bana da henüz otomatik olarak gelmedi. Ben de USB üzerinden indirip kuracağım (55XD8505)

Görünen o ki yeni özellik olarak hiç bir şey yok. Sadece güvenlik güncellemesi yapılmış diyor notlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesimCirakli -- 14 Temmuz 2019; 8:30:11 >
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.