Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.311
Cevap
73
Favori
342.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbul_s

quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Evt x1 dediğim başka bir diile sanırım 4k x reality pro

XCA8, özelliği HD-4K iyileştirmesi...
    XCA7 ise SD-HD-FHD iyileştirmesi yapıyor..
    Buna göre 4K Tv lerde SD iyileştirmesi yok..HD tabiri de bana göre 1080p olsa gerek...
    Ama 2 çip aynı boardta/anakarta ise o zaman SD-HD-FHD-4K upsacel olur..Ama tek olsa gerek

Alıntıları Göster
    Üstad 4k tv işlemcileri HD yayını upscale eder mi ?
    xca8 4K tv mi yoksa xca7 'li full hd tv mi 720p kaynakla daha iyi görüntü verir ?
    Başka bir deyişle sadece HD kaynak izleyene ne önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkegin -- 23 Ekim 2019; 8:32:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forzaGilles

quote:

Orijinalden alıntı: serkanpro

en kıral tvler sende bncede bekle bndede w905 var beklıyorum

W905A 'da referans sayılacak gayet güzel bir tv dir., Sony 'nin en başarılı tv leri sıralama yaparsak sırasıyla;

X4500 RGB LED 'tir., Bu zaman kadar ürettiği en iyi tv'dir., Çok pahalı bir teknoloji olduğundan vazgeçildi
    HX900
    HX920
    W905A

Z4500 ve HX700 serisi de LCD olarak bu zamana kadar ürettiği en iyi Hi-end LCD panellerdir

Alıntıları Göster
    Hx820 850'yi sıralamada nererede olur hocam ?

• xChernobilx kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bende de aynı sorun var,
    Çözebildiniz mi siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar güncelleme varmış geçen hafta yükledim. gün içerisinde durduk yere tv açılıyor :D mutfaktayız bir bakıyorum tv açılmış. dün gece saat 3te tv açılmış duruyor öyle :D eşimde korktu cinler mi var diyor :D nedir bunun sıkıntısı?

tv: 55xd8505
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

Selamlar,

Bende de aynı sorun var,
    Çözebildiniz mi siz?
    5.435 versiyonun sony sitesinden indirip yükleyin sorunu çözüyo 4 gün oldu ben yükleyeli hiç wifi sorunu yaşamadım tavsiye ederim.

• merhaba, tv'yi duvara asmak istiyorum ancak içinden çıkan aparatı atmışız herhalde, bulamıyorum.
    tv askı aparatı alacağım ama kutu içinden çıkan uzatma aparatı olmalıymış, nerden temin edebilirim ?
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Yetkili servise sorun varsa ancak onlarda vardır.

Bende 65xd9305 var sadece kendi aparatıyla duvara monte edilebiliyo diye biliyorum.

• Blackkk kullanıcısına yanıt
    merhaba, aparat 100 tl sadece kutudan cikanlar.

aski aparati ile beraber kurulum ise 300 tl dedi, bana fazla geldi. nette 80 90 tl aparatlar var ama ozel aprat yok.
    birde, takacagim duvar evin dis cephesi, arkasinda yalitim var ve tugla, sikinti olur mu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhbaala 65xf7596 android sonytv ye
    play.google.com
    UEFA.tv Always Football. Always On. - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uefa.uefatv&hl=tr

nasıll kurarım

uefa maclarını izlemek ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

merhaba, aparat 100 tl sadece kutudan cikanlar.

aski aparati ile beraber kurulum ise 300 tl dedi, bana fazla geldi. nette 80 90 tl aparatlar var ama ozel aprat yok.
    birde, takacagim duvar evin dis cephesi, arkasinda yalitim var ve tugla, sikinti olur mu acaba
    Aparat 100 lira ise 100 de servis ücreti 200 istemeleri lazım.

300 istemeleri saçmalık olmuş serviste çalışan birinin telefonu vardı bende İstanbul/Anadolu tarafında isen istersen ara kendin doğrudan teklif et 100 aparat 100 de kendine teklif et 200 e çözersin bence mesaisi bitince gelip takar bi şekilde.

Takılıcağı yer konusunda pek bi şey diyemicem hocam ama eğer 65 se boyutun takılıcak yerin sağlam olmasında fayda var 32 kilo civarında ağırlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 15 Kasım 2019; 21:40:39 >
    aslinda fiyatin icinde aski aparati da var.
    yani ozel aparat, aski aparati ve takma 300 tl :)
    iki tane tv var biri 50 biri 55 inc, oda 15 m2, izleme mesafesi 2.5 metre. 55 inc buyuk ve agir gelir mi acaba

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Ben 3.3 metreden 65 izliyorum gözüme gayet normal geliyo 2.5 metreye 55 asla büyük gelmez bence alışınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkk

5.435 versiyonun sony sitesinden indirip yükleyin sorunu çözüyo 4 gün oldu ben yükleyeli hiç wifi sorunu yaşamadım tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    indiriyorum ama ilgili modellerde XF9005 yok, tv güncelleme yap deyince de yapmıyor. indirip manuel yükleyeceğim, sorun olur mu?
    55 inc tv yi tuğla duvar taşıyamaz gibi geliyor, yoksa hiç düşünmeden asıcam :)

• arkadaşlar benim tv nin (55 kdl w805c) t con kartı ve fleksi kablosu bozuldu (servisin dediği) tv si bozulan ekrenı kırılan falan varsa satın alablirim... yada panel ve diğer kartlara (anakart vb..) ihtiyacı olan varsa ben satabilirim..
  • Merhabalar

Benimde 55xd7005 cihazım var cihazı oreo 8.0 a güncelledim güncellemez olaydım cihazda takılmalar donmalar olmaya başladı wi fi bağlantısında kopmalar olmaya başladı ses var görüntü yok ilk açılışta ciddi donmalar açılmamalar olmaya başladı benzer durum yaşayan varmıdır? Yardımcı olabilecek kimseler varmı? :) Aklıma eski sürümü yüklemek geldi eski sürüme dönsem düzelirmi acaba? Dönebilirmiyiz eski sürüme ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

• topsakalc T kullanıcısına yanıt
    Maalesef daha önceki sayfalarda bir kaç kere uyardığım halde tv sahipleri belki bir hevesle belki bir umutla yeni özellik gelip cihazın uçacağını sanıyorlar
    3 sene önceki TV nin gücü, yeni gelen updateler büyük olduğundan kaldıramıyor.
    Hele ki android güncellemeleri TV gibi sistemleri yavaslatmaktan öteye gitmez.
    Laf olsun , destek veriyoruz demek için yapıyorlar bunları.
    Yaparken de tv nin sapıtacağını bildiklerinden , kullanıcıyı yeni ürün almaya teşvik etmeye calısıyorlar.

Size tavsiyem sonradan kurduğunuz bütün programları kaldırın.
    Varsa eski sürümü yüklemeyi deneyin. Yönergeleri sitesinde yazıyor olabilir. Ama çok uğraştırır.Okumadan iyice anlamadan yapmayın sakın.
    Ben ilk aldığımda 2017 de bir kere güncelledim, sonrasında updateleri hep kapadım.
    Zaten android arayuzu mümkün olduğu kadar az kullanıyorum.
    Sony ekran ile Harici receiver ve harici MP kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Aralık 2019; 7:19:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topsakalc

Merhabalar

Benimde 55xd7005 cihazım var cihazı oreo 8.0 a güncelledim güncellemez olaydım cihazda takılmalar donmalar olmaya başladı wi fi bağlantısında kopmalar olmaya başladı ses var görüntü yok ilk açılışta ciddi donmalar açılmamalar olmaya başladı benzer durum yaşayan varmıdır? Yardımcı olabilecek kimseler varmı? :) Aklıma eski sürümü yüklemek geldi eski sürüme dönsem düzelirmi acaba? Dönebilirmiyiz eski sürüme ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.
    Maalesef önceki sayfada da belirttiğim üzere Oreo güncellemesinden sonra TV kullanılmaz hâle geldi. 30 yıllık Sony kullanıcsı olarak son aldığım TV bu anlamda büyük hayal kırıklığı yaşattı. Yeni güncellemelerin TV'yi ağırlaştırması beklenebilir fakat kullanılmaz hâle getirmesi kabul edilemez. Bu firmwareleri test etmeden mi yayınlıyorlar anlamıyorum. Hadi son model TV'lerde sorun çıkarmıyor olabilir. Fakat bu güncelleştirmeler önceki modeller içinde geliyor onları düşünen yok anlaşılan. Downgrade olayı yok ne yazık ki.

• muhterem11 M kullanıcısına yanıt
    Kurulumdan sonra fabrika ayarlarına döndürdünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Kurulumdan sonra fabrika ayarlarına döndürdünüz mü?
    Evet hocam fayda etmedi.
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.