Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni guncellemede hız olarak mukemmel olmasada artış var. Digiturk un radyo kanallarindaki manzara görüntülerinde takılmalar farkettim. Belki sebebi farklıdır bazı ayarlari sıfırlamayı tavsiye ediyor web sitesinde onu denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, xd8505 tv’im yildirim dusmesi sonucu yanmisti, ana karti degistirdim(2.el) ve kullanmaya devam ediyorum.2. El aldigim ana karttaki yazilim surumu pkg5.381.01.Yeni gelen guncellemeyi yapmayi tavsiye edermisiniz? Yildirim dusmesinden onceki ana kartin guncellemerini geldiginde yapiyordum ve goruntu kalitesinde dusme oluyor gibi geliyordu, simdiki surumun goruntu kalitesinden memnunum ama yeni yazilimi da merak etmiyor degilim. Bu arada tv kendi uydusunu kullaniyorim saygilarimla.

• Bu sene gelen Oreo güncellemelerinden sonra TV sık sık kilitleniyor ve bu yüzden hep baştan başlatmak zorunda kalıyorum. Son çare olarak sıfırdan kurulum yaptım ama değişen bir şey olmadı.
  • muhterem11 M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Her güncellemede içine ettiler televizyonun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alaaddinerdogan A kullanıcısına yanıt
    Yavaşlamalar bende de var. Bir akıllı uydu alıcı alıp kullanmayı planlıyorum. Sony'deki silinebilir tüm uygulamaları kaldırıp, tv internet bağlantısını kesip kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 8 Ağustos 2019; 17:41:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mantıklı geldi . Son çare buna başvuracağız öyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaaddinerdogan -- 8 Ağustos 2019; 17:44:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim tv açılmıyo hiç bi sorun yokken bi anda böyle bi durumla karşı karşıya kaldım.

Hiç böyle bi sorun yaşayan oldu mu?
    Tv 65xd 9305

• Tv nin USB sinden Film lzleyenler vardır.
    TV yi kumandadan kapatınca bağlı olan disk sürekli çalışır vaziyette oluyor.
    Bu da diskin ömründen yer mutlaka.
    Bu konuda çözüm üretebilen veya farklı hareket eden var mı aramızda.
    ----------------------------
    Diğer sorum : USB hep çalışır vaziyette olunca çıkartıyoruz.
    USB girişi bozulmasın diye ara kablo ile kullanan var mı?
    Ben taktım bir tane algılamadı.
    Farklı kablo tipi deneyen oldu mu?

Tv de kodi ile 5 + 1 sesler, EGREAT marka MP ye göre daha iyi ses veriyor.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Bende 128gb bir usb vardı 3 sene takılı vaziyette kullandım, bu sene bozuldu. Yenisini aklıma geldikçe çıkartmaya çalışıyorum.
    Yine 3 sene önce Usb 3.0 destekli mavi bir ara kablo almıştım. Tv'nin usb 3.0 destekli usb çıkışına takılı, kabloya takılan tüm usb'leri görüyor.

• drowen kullanıcısına yanıt
    Marka ve Nerden aldığını yazaydın çok iyi olurdu :)
    Deneyerek doğru kabloyu bulmaya calıscaz artık.
    Ses sistemi alınca bundan sonra 4K film indirmeye baslaycam artık.
  • 55-XD8505 model
    Bugun avengers endgame 2019 izledim
    4K remux ve 50 GB .
    USB diski taktım + KODi ile.
    Görüntü her ne hikmetse karanlıktı. Tv nin ve Kodinin bütün renk ayarlarını kurcaladım , görüntü modları değiştim.
    Yok, görüntü asla değişmedi..ne kontrast ne de parlaklık..
    Diğer 10 - 15 GB MKV ler normal görünüyor.
    Bu konuda tecrübesi olan var mıdır?
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Farklı bir playerda denediniz mi? Örneğin MxPlayer?

• quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Farklı bir playerda denediniz mi? Örneğin MxPlayer?
    G.Playden KODi vers 18.4 indirdim ayarları yeniden yaptım
    Bu defa görüntü ayarları her filmde çalıştı.
    Yalnız yüksek bitrateli filmleri tv oynatamıyor.takılıyor.
    Mesela PC de potplayer ile karaşovalye batman 4K denedim. 70000 bitrate gördüm.
    Bilgisayar bile takılarak oynattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 21 Eylül 2019; 18:0:40 >
  • Sony KD‑55XD8505 tv im var, kanal listesini sony editör programı üzerinden pc de düzenleyeceğim fakat tv ye usb bağlayıp kanal listesini dışarıya aktaramıyorum. Kanal ayarları-dijital kurulum-teknik ayarlar kısmındaki program listesi aktarımı aktif değil, kumanda aracılığı ile üstüne gidip seçemiyorum. Tv ye bağlanan başka usb bellek cihazı yok, sadece flash disk takmam rağmen be seçenek aktif değil, nfts formatını denemedim ama fat32 ve exfat formalarıyla denediğimde bu hatayı alıyorum.

• sagropa kullanıcısına yanıt
    USB belleğinizi mavi olan porta takınız sorununuz düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Tv nin USB sinden Film lzleyenler vardır.
    TV yi kumandadan kapatınca bağlı olan disk sürekli çalışır vaziyette oluyor.
    Bu da diskin ömründen yer mutlaka.
    Bu konuda çözüm üretebilen veya farklı hareket eden var mı aramızda.
    ----------------------------
    Diğer sorum : USB hep çalışır vaziyette olunca çıkartıyoruz.
    USB girişi bozulmasın diye ara kablo ile kullanan var mı?
    Ben taktım bir tane algılamadı.
    Farklı kablo tipi deneyen oldu mu?

Tv de kodi ile 5 + 1 sesler, EGREAT marka MP ye göre daha iyi ses veriyor.
    yesedeomru cokuzun usb gıden gucu kapat seçeneği vardı bır yerde. bende acıkbazı seylerı sarj ederkeen kullanıyorum one kablotaktım mausla gelen uzatma kablosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Sony KD‑55XD8505 tv im var, kanal listesini sony editör programı üzerinden pc de düzenleyeceğim fakat tv ye usb bağlayıp kanal listesini dışarıya aktaramıyorum. Kanal ayarları-dijital kurulum-teknik ayarlar kısmındaki program listesi aktarımı aktif değil, kumanda aracılığı ile üstüne gidip seçemiyorum. Tv ye bağlanan başka usb bellek cihazı yok, sadece flash disk takmam rağmen be seçenek aktif değil, nfts formatını denemedim ama fat32 ve exfat formalarıyla denediğimde bu hatayı alıyorum.
    varsa program ve udu listesını atma sansınızvarmı. bende kaybolan kanallar var. ılgınc sekılde. bırde trt 4k kayboldu uzun zamandır yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

varsa program ve udu listesını atma sansınızvarmı. bende kaybolan kanallar var. ılgınc sekılde. bırde trt 4k kayboldu uzun zamandır yok.

Alıntıları Göster
    Daha düzenlemedim hocam, düzenleyeyim atarım buradan

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam listeyi düzenledim. Radyo ve gereksiz kanallardan arındırıldı. Radyo dinler mısınız, bilmiyorum. Ben de pikap var, radyoyu oradan dinlediğim için sildim bütün radyoları.

• quote:

yesedeomru cokuzun usb gıden gucu kapat seçeneği vardı bır yerde. bende acıkbazı seylerı sarj ederkeen kullanıyorum one kablotaktım mausla gelen uzatma kablosu

Alıntıları Göster
    Hayır öyle bir menü veya ayar yok.
    Olsaydı ben görürdüm.
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.