Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.310
Cevap
73
Favori
341.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisi mi biraz daha bekleyip XD8505 in satışa çıkmasını beklemek... Sonuçta elimde eski tv den iade 4 bin TL lik çek duruyor... Ya üzerine 500 daha ekleyeceğim ya da 1500 :) gerçi 1500 e ikinci bi 42 inc tv falan da alınır
  • csenturk kullanıcısına yanıt
    4500 tl nie veriyoruz görüntü kalitesi icin olayda görüntü olunca artık fiyatı önemli olmuyo tabiki bütcemize göre 4k tv istiyoruz yoksa fhd tv de cok uzun süre işimizi görür xd85 istememdeki neden 4k x1 in yanında x1 olması bu hd yayın izlerken farkını cok hissedicegimiz olay güç adaptörü yararı olucak 60p önemli degil ikiside 800 hz panel aynı zaten x1 icin deger degmez diyosan fhd olanını al daha keyifli tv izlersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 50" olanini dusunuyorum sanirim model kodu 50XD80 veya buna benzer bisey olacak. 50" modelde 3d olmayacagini ogrendim. Bu da daha fazla hiz demek.

50" e yine triluminos koymadilar mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 9 Mart 2016; 19:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa.yildiz.ts M kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyip xd850 yi görelim
  • csenturk kullanıcısına yanıt
    En doğru karar bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: filteke

donanımhaber 'de CES2016 ya katılmıştı, ne bir tv resmi ne bir röportaj hiçbirşey çıkmadı fuardan, bizimi kekliyorlar

Erdi ozuag yapmisti diye hatirliyorum.

• hristoslav2 H kullanıcısına yanıt
    Thank you.
    Good evening
  • Ben Eylül'de 55XD8505 almayı düşünüyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

2016 SONY ANDROİD TV
  • 75 inc'te kullanılan aydınlatma sistemi full array led backlight ile 65 ve 55 inc'te sunulan slim backlight drive farkı nedir?
  • Haftasonu gidip sony centerda XD8505 e bakacağım. Aslında aklımda hiç yoktu sony bakalım beğenirsem alacağım. Ya da biraz daha beklemeli miyim ?
  • filteke F kullanıcısına yanıt
    Direct Led - Edge Led farkı .

lokal dimming olayına hiç bulaşmayın palavra onlar.

• Satışı girdi sanırım xd85

• XD85'de 3D yok anlaşılan.
  • 3D yok evet peki 3D olmamasına rağmen bu fiyata değer mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acetylene -- 11 Mart 2016; 13:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acetylene

Haftasonu gidip sony centerda XD8505 e bakacağım. Aslında aklımda hiç yoktu sony bakalım beğenirsem alacağım. Ya da biraz daha beklemeli miyim ?

yorumlarını bekliyorum..

takipteyim televizyonu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acetylene

3D yok evet peki 3D olmamasına rağmen bu fiyata değer mi sizce ?

3D olmadan kesinlikle değmez ederi en fazla 4.000 falan
    58uf830V de 3D yok görüntü kalitesi olarakta bu tv ile aralarında öyle ağım şahım bir fark yok ek olarak Webos var bence androide göre çok çok iyi fiyatı 3500-3900 arası bu tv yi almaktansa 58uf830v yi almak daha mantıklı
  • Arkadaşlar ve üstadlar,

http://www.avsforum.com/hdr-capable-displays/

Bu sayfada HDR desteği olan EDGE LID ve FALD panele sahip 2015 ve 2016 TV leri listeli halde marka marka verilmiş bence güzel olmuş incelemeniz için gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 11 Mart 2016; 16:19:56 >
  • 3D yok almayı düşünüyordum fakat artık almam. Sony gerçekten mal satmamak için elinden geleni yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

Arkadaşlar ve üstadlar,

http://www.avsforum.com/hdr-capable-displays/

Bu sayfada HDR desteği olan EDGE LID ve FALD panele sahip 2015 ve 2016 TV leri listeli halde marka marka verilmiş bence güzel olmuş incelemeniz için gönderdim.

Teşekkürler bilgilendirici yazı olmuş. Yeni öğrenen biri olarak HDR artık 4K nın olmazsa olmazı gibi anladım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.