Şimdi Ara

2016 Suzuki Baleno (ANA KONU) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
5
Favori
49.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirdeki bayisi satışların iyi olduğunu söylemişti gitiğimde sergilenen bazı balenoların olmadığınıda gördüm alan arkadaşlar bilgileri paylaşırsa bayilerin ne kadar indirim yaptığını ve ne tür hediyeler verdiğini bizimlşe paylaşırsa seviriz
  • Suzuki Balono. Balon'o

"Uçmayan balon"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz bu arabadan aldık bütün konuyu ARABAYI ALDIKTAN SONDA okudum ki iiyiki de öle yapmışım sırf burda yazılanlar için senelerdir girmediğim üyelikle uğraşıp girdim . Sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım ama genel bir izlenimimi aklıma geldiği kadar yazayım bana göre en büyük artısı yakıt ve en çok korktuğum da yakıttı, belki yazdıklarıma inanmayanlar olabilir hatta ben bile inanamadım bu yakıta şehir içi 5.3 lt yakıt benzinli ve otomatik bu araç ! Şehir dışı 5 lt altı tabi bu yazıyı yazarken aracı haftalardır kullanan biri olarak değil 3 gündür kullanan biri olarak yazıyorum yalıtım bence iyi malzeme kalitesi bilindik japon sert malzeme ama yıllarca sağlam kullanılacak sert malzeme, 1.2 anlam veremediğim bir atiklik ve hız var gerçekten motoru beğendim (1.6 otomatik dizel 128 hp ceed kullanıcısıyım) , vites sanırım cvt olması lazım oda geçişleri mükemmel. Fiyatı da makul seviyelerde burda arabaya binmeden öldüren arkadaşlara anlam veremedim ben aldım diye de övmüyorum ,zaten ben belirttiğim gibi ceed kullanıcısıyım aile bireylerinden birine aldık aracı 3 günlük tecrübemi paylaştım saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hakan074999 H kullanıcısına yanıt
    Hocam aracın atik ve ekonomik olması 930 kg olmasına bağlıyorum. Bir de cvt gerçekten tam bir şehir içi için biçilmiş kaftan. Araç içten geniş ama dıştan da küçük. Ben çok beğenmiştim güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
  • Autogefuhl de 1.0 turbo testi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alalı 1 ay oldu araçtan çok memnunum 1,2 benzinli araç otomatik İstanbul şehir içinde 5,8 yakıyor ortalama o,29 kuruş yapıyor şehir dışında 4,5-4,3 kadar düşer diye tahmin ediyorum aracın içi inanılmaz geniş geçen 1,95 ilk bir arkadaşım arkada oturdu bende koltuğu arkada kullanırım arkadaşın dizi 1 karış kadar boşluk kalacak şekilde rahatça oturdu hatta oda çok şaşırdı yol tutuş iyi vites geçişlerini hissetmiyorsunuz sanki elektrikli motor gibi bundan önce 2013 dizel aveo vardı konfor olarak baleno daha iyi çok sessiz bir araç belki 30 yakın ayrı markalarda aracım oldu bunun keyfi bir başka geldi bana hızlanması direksiyon tepkileri gayet iyi 55000 tl ye aldım aralık başında suziki yükselen bayiden kolçağıda hediye ettiler almak isteyenlere tavsiye ederim araç la ilgili sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa bilgi verebilirim
  • İkinci araç ihtiyacından dolayı aldık. Kullanıyoruz. Ekonomik, sağlam, performanslı bir araç. Nissan Micra ve Suzuki Swift test sürüşlerini de yaptıktan sonra tereddütsüz Baleno'da karar kıldık. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 polomu 40a satıp 58e bunu alsam mı acaba
  • Sanziman jatco cvt 7 mi.

• Suzuki Türkiye'nin sanki Suzuki araçları Türkiye'ye zorla getiriyormuş gibi bir hali var. Adamlar Türkiye'ye bir Swift getiriyorlar sanki Swift'in üvey kardeşi gibi. 2017 Swift, Türkiye'ye ne zaman gelir bilmiyorum ama onuda 1.2 Motor ile getirirlerse yuh olsun derim. 1.0 Turbo motor var, 1.4 Turbo motor var bunlar hala 1.2 atmosferik motor ile araba satmaya çalışıyorlar. Baleno'nun da 1.0 Turbo motoru var bunlar 1.2 ile satmaya çalışıyor. Birde Suzuki'nin Baleno diye bir aracının olduğunu dün tesadüfen öğrendim.
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    yeni swift son çeyrekte gelecek. Ama ondan önce ignis diye bir model gelecek. Eğer ignis iyi donanım uygun fiyat ile giriş yaparsa güzel iş yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı alalı 3 aydan fazla bir süre oldui 6500km İstanbul içi ve şehir dışı kullandık, Kardeşimle birlikte ilk arabamız olarak aldık. 58500e geldi boya koruma cam filmleri ve arka park sensörü ve kol dayama ile. Arabanın şehir içi yakıt tüketimi çok trafikte kalırsanız örneğin benim gibi levent trafiğindeyseniz 7,5 civarına geliyor, ancak açık yolda 4.5 ortalama ile gitim. Yakıt açısından üzmüyor, motoru performanslı denebilir, sollamalarda vs herhangi bir sorun yaratmadı. 185km/h hız yaptım tık demedi, ayrıca motorunun çok tatlı bir sesi var. CVT hakkında zaten yorum dahi yapmıyorum muazzam bir sistem en ufak bir vites geçiş hissi yok, çünkü vites yok İç hacmi şimdiye kadar gördüğüm en geniş B segment araba, koltuklar oldukça rahat. Bluetooth jack girişi çift çakmak usb desteği 4 otomatik cam vs oldukça iyi, tek eksi olarak hız sabitleyicisi yok, o da türkiye modelinde yoksa yurtdışı modellerde adaptive cruise control dahi var... Bagaj hacmi ise oldukça yeterli 4 yetişkinli bir aile olarak bütün bavullarımızı aldı. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim, soru sormak isteyen mesaj atabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harryhur -- 13 Eylül 2017; 20:5:30 >

• 2016 model alıp da ikinci elde malum sitede çok satılık ilan veren olmuş bakıyorumda.. Neden olabilir acaba..? Memnun kalmadıklarındanmıı yoksa başka bir durum mu var..? Ayrıca bu aracın 2017 fiyatı belli değil aynı şekilde swifft modelinin de 2017 model yılı fiyatı belli değil..? Ne yapmaya çalışıyorlar acaba..?

• Arkadaşlar merhaba,
    Suzuki internet sitesinde araç fiyat listesine Baleno'nun TECHNO diye bir versiyonun fiyatını eklemişler lakin Techno ne demek, içeriği nedir diye bir bilgi yok. Muhtemelen Teknoloji paketi falan ama içeriği nedir diye merak ettim.

Baleno için yazılan bu Techno'nun açılımını / içeriğini bilen var mı acaba?
  • çöp şu japonlar ne zaman düzgün interior yapacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

çöp şu japonlar ne zaman düzgün interior yapacak acaba

Ic mekan demek cok mu zor arkadasim daha fazla harf kullanip "interior" yaziyorsun? Yeni mi ogrendin ingilizceyi?

Hayirli gunler

• adepex kullanıcısına yanıt
    birinci elden kontaklarım var sorayım. dönüş olunca bilgi geçerim.
  • kontaklarım

Al bir tane daha :) Abi neden ingilizcede ısrar ediyorsunuz ?
  • Trafikte gördüm bugün tasarımı çok hoşuma gitti. Turbolu düşük hacimli bir motorla harika iş yapar kanımca.
  • Enki kullanıcısına yanıt
    Hocam inanılır gibi değil ama aracın manueli 865 kg, otomatiği 905 kg görünüyor katalogda. Hal böyle olunca 1.2 90 beygirlik motor fazlasıyla yetiyordur, yokuşta falan sıkıntı yaşayacağını sanmam.

Yakıtı da çok makul, iki versiyon için de şehir içi 5.6 diyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.