Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde okulda 4 5 arkadas gidicez tek sikinti mulakatlar hazirlik okuduk ama insan yinede heyecan yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinjoy

teşekkür ederim bilgi için . ben united towers ile gidiyorum. siz?

bende united towers ile gidiyorum
  • arkadaslar merhaba. ben de kaydolmayi dusunuyordum biraz arastirdim konustum sirketlerle ve aklima takilan birkac soru var cevaplarsaniz sevinirim.

simdi bu programa katilmak icin toplam gereken miktar 3500 dolar diyelim. gittigimizde saatlik 9 dolardan, 8 saat calisirsak ayda 1440 dolar eder. 400 dolar konaklama masrafi 600 dolarda yiyecek,icecek vb. masraflari dersek yanimiza kalan miktar 440 dolar. 3 ay calisacagimizi varsayarsak 1320 dolar elimizde kalmis oluyor. 1320 dolarla kac gun, nereleri, nasil gezeriz orasini bilmiyorum. Onu da harcadiktan sonra geriye baktigimizda 10.000 TL vererek Amerika'da 3 ay boyunca toplam 480 calisarak gunluk 20 dolar ile gecinerek, geri kalan parayla da -artik o parayla nasil seyahat edecegiz bilmiyorum- seyahat ederek olayi kapattigimizi goruyoruz. Seyahat etmedegimizi dusunursek verdigimiz paradan, calisarak kazandigimiz parayi cikardigimizda 2180 dolar ekside oldugumuzu goruyoruz. Benim hesaplamalarimda bir yanlislik mi var bilmedigim bir sey mi var yoksa herkes biliyor mu bu programda ekside olacagini ?

Belki ben ingilizcemi gelistirecegim pek bi zararim yok diyen olursa ona bir sey diyemem. Tabi insanlarla surekli iletisim halinda olabilecek bi isi zaten advanced seviyesine veriyorlar bunu da dusunmek lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• IceRock I kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bu bir kültürel değişim programı. sen bu parayla dil okuluna gidebilir veya avrupada seyahat edebilirsin, yazdıklarında da haklısın.
    ama gel gelelim hiçbir program sana 4 ay boyunca bilmediğin bir dilde, bilmediğin bir ülkede, bilmediğin bir kültürde ve çevrede kendini geliştirme fırsatı sunmayacaktır.
    bu programa katılacak kişilerin önceliği zaten para veya elektronik eşya değil. ileride kendilerine katacağı tecrübe ve diğer kültürden arkadaşlıklar.
  • Tam hatırlayamadığım yabancı bir site vardı ciee 'ye de bağlı olabilir; bölgelere göre mümkün olan işleri-iş vereni, saatlik ücreti ve işin mümkün olan çalışma aralığını(toplam gün olarak) gösteren bir site. Bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trise

Tam hatırlayamadığım yabancı bir site vardı ciee 'ye de bağlı olabilir; bölgelere göre mümkün olan işleri-iş vereni, saatlik ücreti ve işin mümkün olan çalışma aralığını(toplam gün olarak) gösteren bir site. Bilgisi olan var mı acaba ?

Sanırım bunlardan bahsediyorsun. Ben United Towers'ın sitesinden ulaşıyorum bunlara.

http://dynamichire.ciee.org/AgentEvent.aspx?roadShow=1215&agent=176&event=30292576

http://dynamichire.ciee.org/AgentEvent.aspx?roadShow=1197&agent=176&event=30292434

• assassinjoy kullanıcısına yanıt
    hocam tamam da verdikleri isler hep temizlik isleri kat temizligi,oda temizligi,yatak temizligi,bulasik,havuz temizligi vb. yani bu isleri yaparken kimle nasil diyaloga girip yabanci dilini gelistirebilirsin ve o kadar saat ayakta calisip sonra aksam soyle bi disari cikiyim diyebilecek misin hergun ? Programi kotulemiyorum sadece soruyorum sadece daha kararimi veremedim gidip gitmeme konusunda.

• IceRock I kullanıcısına yanıt
    Temizlik işleri en son tercih edilmesi gereken iştir bence dediğinde haklısın ama tercih edip etmemek senin elinde. Erkekler genelde otellerde veya su parklarında lifeguard olarak calısıyorlar bu da bir sürü insanla iletişimi kolaylaştırıyor.

• ciee mülakat linki 29 ekim perşembe atılacakmış. bilginize.
    eğer mülakata aynı gün giren arkadaşlar olursa soruları paylaşsın, genelde aynı tip sorular geliyormuş.
  • Walker. kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi olmasın , iş pozisyonlarının cinsiyetle alaksı çok olmaz. İngilizce seviyenizle alakalıdır. Eğer orta seviye ingilizceniz varsa her türlü temizlik işine denk geleceksiniz demektir. Daha iyi ingilizceniz varsa başka pozisyonları bulabilirsiniz.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Tabiki de biliyorum cinsiyetle alakası olmadıgını ama genelde tercih edilen iş pozisyonunu belirttim fikir oluşturması için. Düzeltme icin teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walker. -- 24 Ekim 2015; 12:17:59 >
  • Bu sene talep yok herhalde kur yuzunden vazgecicem gibi gozukuyor.

• selam herkese biz İzmir den 3 arkadaş kaydolduk erken kayıt olanlardanız yani. Baya şirket araştırdık ve united towers pahalı geldiği için success adlı firmaya kaydolduk ki sponsorları spirit ve bu sene onlarla giden arkadaşlarımız vardı onlara güvendik. Cuma günü spirit mülakatına gircem daha önce spirit mülakatına giren varsa yazabilir mi lütfen
    Bir de şu saçma sapan wat a gidilir mi ve şirket reklamları konularını yapmayın bence
  • arkadaşlar kaydolanlar hangi firmaya nekadara kaydolduğunu söyleye bilirmi acaba
  • gece ciee maili gelcek yarın yaparım mülakatı kolay gelsin herkese
  • Yeşil karta başvurmak work and travel için vize alırken sorun olur mu?

• ciee mülakat maili geldi bana başka gelen var mı?
  • Bana da geldi mülakat maili hadi hayırlısı

• soruları paylaşalım burada
  • bana da geldi bugün. beyler sorular her yıl aynı geliyormuş. paylaşırsak daha verimli sonuçlar alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.