Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.President

quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

quote:

quote:

quote:

quote:

İnşaat mühendisliği 1. sınıfım.Hazırlık okumadım.İngilizce şuanda iyi değil.Oxford Academy'de B1 seviyesine kadar 3 kur aldım.Mayıs'a kadar yeterli özeni gösterip WAT programına katılmayı düşünüyorum.Şuanda konuyu incelemedim.Mesajım bulunsun.Beni tedirgin eden doların 3 lira olması ama buna degeceğini düşünüyorum.

eğer para sıkıntın yoksa ve kayıdını erken yaptırabiliyorsan yaptır. yoksa fiyatlar artıyor. ingilizceye de çalışmaya devam et. hiç ingilizcesi olmayanları bile gördüm bu yaz orda

Kaydımı Mayıs'ta yaptırmazmıyım?Erkenden kayıt yaptıramam büyük ihtimalle.İngilizceyi hallederim.Belki sömestr tatilinde de kayıt yaptırabilirim.Çünkü para elime sömestr tatilinde geçecek.B1 seviyesine Mayıs ayında ulaşacağım.Aslında Mart ayıda olabilirdi ancak hafta sonu grubunda olucam.Hafta içi ders çalışmak zorundayım.Bu sene gitmek istiyorum.Bir çözüm bulmam gerekiyor.2. ve 3. sınıfın yaz aylarında staj yapmam gerek çünkü.Yardımcı olursanız ve yol gösterici şekilde bilgilendirirseniz sevinirim.

amerikadan belge falan getirtiyorlar. biraz zaman alabiliyor. mayıs biraz geç ama sen yinede şirketlere sorsan iyi olur. şubat martı geçmezse daha iyi olur

Peki bilgilendirme için teşekürler.Konuda sürekli ismi geçen CIEE nedir?

o sponsor. onun gibi bir kaçtane daha var. intrax, aspire... onlar eğer orda paranı alamazsan veya başına çalışırken bir iş gelirse falan o tarz durumlarda yardımcı oluyorlar. her ay onlara nasıl olduğunu falan yazman gerekiyor.

hangi şirketle gitmeyi düşünüyorsunuz tekrardan ? Belki Adanada da vardır sizin şirketinizden, şuan Armada Grande ve United Towers arasında kaldım konusuyorum ikisiylede. Hala gitmekle gitmemek arasında cok kararsızım bakalım az daha zaman geçsin belli olacak

• benim bildiğim iş kesinleşmeden paranın hepsi verilmiyor, öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beakje

benim bildiğim iş kesinleşmeden paranın hepsi verilmiyor, öyle değil mi?

Bana dönüş şu şekilde oldu...Ortalama 1800$ gibi bir masraf şirket istiyor , Randevusuydu oydu buydu şuydu pek detaya girmedim. Kayıt olurken 200-300$ veriyorsun , ocağa kadar kalan ücreti ödüyorsun. Ondan sonra ortalama 2bin dolar gitti diyelim , uçak masrafın , cep harçlığın , pasaportun falan derken 3bin'e gidiyorsun..İş kesinleşmeme gibi bir olay yok sanırım yani yazılıpta iş bulamayan birini görmedim şahsen
  • Ben bu olayı bir türlü kavrayamadım.Şimdi wat dediginiz olay Amerikan halkının yapmaya tenezzül etmedigi işleri genelde fakir ülkelerden gelen kişilere asgari üctetten kakalamak demek.Üstüne verdikleri üç bes kuruş parayıda kendi ürettikleri elektronik ürünleri alarak harcıyorsunuz.Yani bedava kölelik olmuş oluyor.Şimdi ekonomik yönüne bakarsak ilk yorumlardan anladıgım kadarıyla en az 10000 tl harcama var başlangıçta.Diyelim gittik oraya bize verecekleri miktarı saatlik 10 dolar alalım (ki 10 dolar vermeyedebilirler ) 40*10*4=1600 dolar eder aylık.Diyelim 3 ay çalıştık eder 1600×3=4800 dolar=13900 tl.Şimdi biz halkın yapmak istemedigi tuvalet yıkama, masa silme, gibi işleri tam 3 ay haftada 40 saat yaptık (yani amelelik) ve elimize 13900-10000=3900 tl geçti.Şimdi sorarlar adama 1)3900 hadi olsun 4k tl para mı? O 4k tl yani 1300 dolarla anca bi telefon alırsın sen o parayla çalıştıktan sonra tatil yapacagını mı sanıyorsun? 2)Amerikaya gittin de amelelik yaptın, dilini mi geliştirdin masa silerken yada haftalık 40 saatten sonra yorulmadın bide etrafımı gezdin ,sanki harikalar ülkesi arkadaş Amerikada gezilcek ne var ?
    3)Türkiyede 3 ay o işleri yapsan haftada 40 saat yine en az 4000 lira kazanırsın.O 10000 tl ni de yatırımla ilgili hiçbirşey bilmiyorsan bile bankaya koyarsın yıl sonu 11000 liran olur küçükte olsa bir birikim olur.Ne Türkiyedeki dolandırıcılarla ugrasmak zorunda kalırsın nede geceleri saçma sapan yerlerde yatarsın.Binbir türlü hali var dünyanın orda başına gelse ne olacak ,hastalansan kim bakacak?

Edit:Birçok kişi 10000 tl üzeri vermiş başlangıçta bu gidişle üstüne para vererek amelelik yapacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LadyAmerica kullanıcısına yanıt
    elbette iş bulunur peki eğer vize reddi yerse ne olacak? birçok kişi vize reddiyle dönüyor.
  • Kvot K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mantıkla baktığımızda dedikleriniz doğru geliyor ancak şöyle bir durum var;

-İlk gidişte genelde herkes WAT şirketleri aracılığı ile gittiği için verdikleri paranın yaklaşık 1600-1700 doları danışmanlık ücreti, yani şirketin size iş seçeneklerini sunması, oraya gittiğinizde yardımcı olması gibi şeyleri içeriyor.

-Birde ilk gidişinizde sigorta numarası gibi bişey çıkarmanız gerekiyor, bunu işvereniniz yapıyor ama tutki yapmadı, o zaman burdan anlaşmalı gittiğiniz WAT şirketi kurcalıyor işi..

-2. gidişiniz olacak ise o zaman daha önceden çalıştığınız yerle görüşürsünüz ve direkt gidersiniz vizenizi, uçak biletinizi alırsınız falan, zaten sigorta numaranız önceki gidişinizden dolayı var olduğundan ve ortamı, işleyişi bildiğinizden WAT şirketine 1600-1700 dolar vermeniz gerekmeyecek..

Haliyle uçak bileti en fazla 800-850 dolar + 160 dolar vize + pasaport harcı falan derken en fazla 1000 dolara, hadi bilemedin 1200 dolara gidersin..800 olarda cep harçlığın, yani toplam olarak 2000 dolara kapattın işi..Şuan ki TL bazında 5800 lira eder.. Dolar düştükçe bu rakamda düşecek tabii ki..

Diğer bir mesele şu; siz oraya farklı insanlar tanımaya, dil geliştirmeye, hayatınızı idame ettirmeyi öğrenmeye gidiyorsunuz, ama bunlarda pek tabii sizin elinizde, eğer çok pasif biri olursanız burda evde yatmaktan farkı olmaz..

Ben geçen sene Beşiktaş'ta bir kafede çalıştım, 12 saat günlük çalışma ile aldığım ücret 55 tl + tip(maks 15 tl)=70 tl, 70*haftada 6 gün= 420, 420*4 hafta= 1680 tl eder... Çok çok lüks bir işletmede çalışıp çok iyi bahşişler almadıkça türkiyede sizin dediğiniz gibi 4000 lira kazanmak hayal ötesi bişey..Eğer varsa böyle bir iş, ayarlayın bana ben okulu bırakıcam..Haa birde bana kalan zamanda nereyi gezerim ne yaparım onun içinde bir fikir verin

Work and travel programı türkiyede bir kısım tarafından modern kölelik olarak adlandırılıyor. Ama tuhaftır ki giden herkes bu durumdan cok memnun. Wat adayları da gitmeden köşeden yorum yapanlardan çok, giden yaşayan, tecrübe edinen arkadaşların yorumlarına bakarak böyle bir yola giriyor. Amerikada gezilecek neresi var demissin ama koskoca bir kıtadan bahsediyoruz burda :) 40 saatten sonra gezmiyorlar kendilerine ayırdıkları 3-4 hafta süresinde geziyorlar work kısmı bittikten sonra :) orda başına hastalık gelen arkadasım da var. Sağlık sigortasını bosuna yapmıyorlar. Dediğim gibi işin çok içini bilmeden kenardan yorum yapmak kolay geliyor nedense.

• Walker. kullanıcısına yanıt
    Hocam benim maddi durumum ortalama düzeyde.Şuan güzel bir ünide mühendislik görüyorum ,bitirincede muhtemelen yurtdışına çıkıcam.Yaz tatillerinde boş boş pc başında oturmaktansa yeni yerler gezmek yada çalışmak isterim.Hal böyle olunca wat bana iyi bir fırsat gibi gözüktü.Konuyu kötülemek için gelmişim gibi oldu ama daha çok aklımdaki sorulara cevap bulmaya çalıştım.Şimdi bu program sanki hem gezmek hem az da olsa para kazanmak gibi görünsede aslında ikisinide yapamıyor.Mesajları okudum insanlar 15.000 tl ye varan ücretler ödemiş.Ama bu parayı 3 ayda kazanmak mümkün degil tam tersi birikmiş sermayenizi kaptırıp eksiye düşüyorsunuz.Dolayısıyla işin para kazanma kısmı elendi tam tersi para ödeyecegiz.İkincisi travel kısmı.Yaz tatili 3 ay oldugu için 1 haftadan fazla travel yapılmaz.Amerika koskoca kıta demişsiniz de çok gülünç yani 1 haftada en fazla 1 şehir gezebilirsin.Ki Amerika hiçte öyle rüyalar ülkesi filan degil aynı bizdeki gibi saçma sapan yerler de var.Dolayısıyla o bir hafta da hangi şehirde kaldıgınıza göre degişir.Belki gezilcek hiçbir yer yoktur kaldıgınız yerde.İşin birde çalışmak kısmı var 500 saat çalışmak kolay bişeymi.Dil geliştirme kısmına gelince elbette dil geliştirir ama sizinle programa gelenlerin seviyesi nasıl acaba? Belki ilkokul ing ile konuşucaksınız 3 ay.Ki iyi bir üniye gidenler hayli hayli geliştirir ingilizcesini.Sordugum kişilerden memnun olan da var olmayan da var ama bu soruları mantıklı cevaplayan bulamadım.Amerika görmek istiyorsan zaten bu program için dünyanın parasını harcıyorsun o parayla direk 1 hafta tatil yap Amerikada

Edit:Bu arada erasmus stajı denen bir olay da var.Buna katılırsanız hem çok iyi bir network edinebiliyorsunuz hemde stajer parası alıyorsunuz.Yani örnegin mühendisken garsonluk yapmıyor kendi mesleginizi ögreniyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvot -- 12 Ekim 2015; 22:11:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvot

Hocam benim maddi durumum ortalama düzeyde.Şuan güzel bir ünide mühendislik görüyorum ,bitirincede muhtemelen yurtdışına çıkıcam.Yaz tatillerinde boş boş pc başında oturmaktansa yeni yerler gezmek yada çalışmak isterim.Hal böyle olunca wat bana iyi bir fırsat gibi gözüktü.Konuyu kötülemek için gelmişim gibi oldu ama daha çok aklımdaki sorulara cevap bulmaya çalıştım.Şimdi bu program sanki hem gezmek hem az da olsa para kazanmak gibi görünsede aslında ikisinide yapamıyor.Mesajları okudum insanlar 15.000 tl ye varan ücretler ödemiş.Ama bu parayı 3 ayda kazanmak mümkün degil tam tersi birikmiş sermayenizi kaptırıp eksiye düşüyorsunuz.Dolayısıyla işin para kazanma kısmı elendi tam tersi para ödeyecegiz.İkincisi travel kısmı.Yaz tatili 3 ay oldugu için 1 haftadan fazla travel yapılmaz.Amerika koskoca kıta demişsiniz de çok gülünç yani 1 haftada en fazla 1 şehir gezebilirsin.Ki Amerika hiçte öyle rüyalar ülkesi filan degil aynı bizdeki gibi saçma sapan yerler de var.Dolayısıyla o bir hafta da hangi şehirde kaldıgınıza göre degişir.Belki gezilcek hiçbir yer yoktur kaldıgınız yerde.İşin birde çalışmak kısmı var 500 saat çalışmak kolay bişeymi.Dil geliştirme kısmına gelince elbette dil geliştirir ama sizinle programa gelenlerin seviyesi nasıl acaba? Belki ilkokul ing ile konuşucaksınız 3 ay.Ki iyi bir üniye gidenler hayli hayli geliştirir ingilizcesini.Sordugum kişilerden memnun olan da var olmayan da var ama bu soruları mantıklı cevaplayan bulamadım.Amerika görmek istiyorsan zaten bu program için dünyanın parasını harcıyorsun o parayla direk 1 hafta tatil yap Amerikada

Edit:Bu arada erasmus stajı denen bir olay da var.Buna katılırsanız hem çok iyi bir network edinebiliyorsunuz hemde stajer parası alıyorsunuz.Yani örnegin mühendisken garsonluk yapmıyor kendi mesleginizi ögreniyorsunuz

Neden bu kadar kötümser düşünüyorsunuz anlamadım ki ? Sonuçta şöyle düşünün ;

Şimdi kalkıp hadi ben amerikaya gidiyorum demek kolay mı ? Wat için bile her şey ayarlıyken o kadar vize ret yiyorsun , ki sen kalkmış diyorsun ki 2 bin dolar alırım gider 1 hafta tatil yaparım. 1 hafta tatil yapmak nerde 3 ay orada geçirmek nerde? Öncelikle şuna değinmek istiyorum eğer ilk yurt dışı deneyiminiz olacaksa işiniz zor. Ben onu erasmus ile atlattım. İlk 1 hafta 10 gün geri dönmek istiyorsunuz , pişman oluyorsunuz. Aileden uzak kimse yok , özlem , korku v.s Ama alıştıktan sonra eğlencesi başlıyor ve dönmek istemiyorsunuz..

Ben şahsen WAT hakkında şunu düşünüyorum , 10 milyar kafadan sileceksin ve ben bu Yazımı amerikada geçirmek istiyorum diyeceksin. Orda yaşamak , eğlenmek yeri geldiğinde gezip görmek içinde çalışacaksın. Olay bu kadar basit. Eğer zaten yok ben çalışamam yok ben 10 bin veriyorum 12 bin geri alıyorum diye hesap yapıyorsanız sizin watla işiniz yok demektedir. Dil kurslarına veya başka programlara bakın.

Programın amacı arkadaşlar WORK and travel. Şimdi diyorsunuz ki e şirketler neden 2bin dolar alıyor.

Hadi şimdi oturduğun yerden amerikadan iş bulsana ? Kalacak yer bulsana ? Kolay mı ? Ki daha bu en elebaşı olan işler. Adamlar seni vizeye hazırlıyor , pasaporta yardımcı oluyor , iş için istediğini sunmaya çalışıyor.Yapmayın arkadaşlar , babasının hayrına kimse yapmaz bunu kalkıp laf etmeyin. Ha pahalı mı ? Evet bencede pahalı keşke daha ucuz olsa zorluk çekmeden , düşünmeden gidebilsek. Bende gitmeyi düşünüyorum araştırıyorum ama gerçekten gitmek orda yaşamak zorluk çekmek eğlenmek yeri geldiğinde aç kalmak yeri geldiğinde uyuyamamak yorgun düşmek istiyorum çünkü her şeyi bir yana bırakın, Amerikadasın , ötesi var mı ?

Gitmek isteyen arkadaşların hevesini boşuna kırmayın ince hesaplara girip. Ha amerikayıda gidip 3 ay çalışıp 50 milyar kazanıp gelecem diye düşünüp ekmek teknesi olarak görmeyin.

Bizzat konuştugum yüz yüze görüştüğüm arkadaşım geçen sene gitti , oturdu anlattı; yaşadığı zorluklar bile o kadar güzel geliyor ki hikaye gibi oturduk dinledik güldük eğlendik. İnsanın hadi lan gidelim diyesi geliyor. Erken döndü bazı sebeplerden dolayı ve deli gibi pişman orda tanıştığı arkadaşları uçak biletini aldıtkan bir gün sonra Miami'ye davet etmişler gel kalacak yer var eğleniriz diye.

Kıssadan hisse samimi gördüğünüz şirketlerle açık açık konuşun zaten siz onlara samimi davranırsanız emin olun onlar size 10 adım atıyorlar ve içtenlikle sorularınza cevap veriyorlar. ama şirketlerdende bebek bakıcılığı yapmasını beklemeyin , Amerikaya ayak bastığınızda tek başınıza olacaksınız :)

Genel bir wat yorumumu yaptım , kimse üzerine alınmasın. Şuan bende 2 şirketle görüştüm biri United Towers , telefonda görüştüğüm kişi bana 9 bin liralık bir total masraf ccıkarttı fakat hiç samimi gelmedi ısınamadım kendisine , Armada Grande ile konuştum benimle iliglenen kişi ile şakalaştık gülüştük her şeyi samimi bir şekilde cevap verdi , onlarda 10bin lira gibi masraf cıkarttı. Eğer maddi durumumu toparlayabilirsem Armada ile gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada eğer visa ret alırsanız sadece Şirkete kayıt olduğunuz ücret 200-300$ ve vize randevusu paranız yanıyor , diye biliyorum. Gerisini iade ediyorlar.

Edit : ve şunu ilave ediyorum.....

2. a. Work and Travel’da yanlış yaklaşımlar:

a. Uçuk paralar kazandıracak bir program değildir: yaşam masraflarınızı, konaklamanızı, küçük hediyelik eşya ve elektronik alışverişinizi yapabilecek para kazanabilirsiniz,

b. Ucuz iş gücü olarak gitmiyorsunuz; Amerikalı çalışanlarla aynı haklara sahip olarak çalışarak aynı ücretten aynı koşullarda çalışacaksınız,

c. İngilizce Eğitim Programı değildir. Bireysel gayretinizle var olan İngilizcenizi çok daha etkili kullanmanızı sağlayabilir, kelime dağarcığınızı genişletir, üzerinizdeki konuşma kırılganlığını üzerinizden atmanıza yardımcı olabilir,

d. Her işte İngilizce konuşmak zorundasınız. Bir iş diğerinden daha fazla imkân sunmayacaktır,

e. Yalnızca seyahat edebileceğiniz bir tur organizasyonu değildir,

f. Çalışmak kolay değil; bir işyerinde uzun çalışma saatlerinde çalışacaksınız, tempo uzun süre hiç azalmayacak.

2.b. Kimlerin katılmasını uygun görmüyoruz?

Programın amacını; “Amerika’da para kazanmak” olduğunu düşünerek, zengin olma hayali kuran,
    Sezonel ve yoğun bir iş deneyimini kaldıramayacak olan,
    Programın tüm safhalarında velileriyle ve aile üyeleriyle hareket eden, kendi başına sorumluluk ve yükümlülük üstlenemeyecek,
    Programı bir tatil programı olarak gören, özgürlüğü; “dilediği an, dilediği şeyi yapmak” olarak algılayan,
    İnisiyatif alamayıp her karşılaştığı sorunda “pes etmeyi” düşünen,
    Birçok farklı milletten, bambaşka tabiatlarda insanlarla bir arada yaşayamayacağını düşünen ve uyumluluk gösteremeyecek,
    Uzun süreli tedavi programı bulunan ve/veya büyük bir rahatsızlığı yeni geride bırakmış,
    İngilizce seviyesini bu program sayesinde yoktan, ileri düzeye getirebileceğine inanmış,
    Kendine ait gitme nedeni olmadan, arkadaşları başvurduğu için gitmeyi düşünen,
    Öğrencilere bu programı kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

2.c. Kime uygun? Kimlere tavsiye ediyoruz?

a. Hayatına yepyeni bir deneyim katmak isteyen,

b. Amerika’yı keşfetmek kadar, kendini de keşfetmeye açık,

c. Öğrenmeye ve yeniliklere olumlu bakabilen

d. Kendine yeni nitelikler ve vizyon kazandırmak isteyen,

e. Bilinçli, sorumluluk sahibi,

f. Programın gereklerini benimsemiş ve bunlara uyum sağlayabilecek,

g. Kültürel değişimin gereği, bizim kültürümüzü de yansıtabilecek

h. Dinamik, hareketli, adaptasyon yeteneklerine güvenen,

Öğrencilere programı tavsiye ediyor ve çalışmaktan keyif duyuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LadyAmerica -- 12 Ekim 2015; 23:07:33 >

Niyetin zaten verdiğin parayı ya da verdiğin paranın 2-3 katını cıkarmaksa work and travel a gitmeyi düşünme bile. Herkesin kendi görüşü Amerika konusu da. Amerika benim ölmeden önce görmek istediğim ilk yer. İşini kalacağın yeri mantıklı seçtikten sonra her şeyi yapabilirsin. 3 hafta travel yaptı arkadasım bu sene 1 hafta demişsin ama kişiden kişiye değişiyor. Kaldığın yerde gezilcek yer olmasına gerek de yok :) atlarsın trene hafta izninde en yakın büyükvşehirlerden birine gidersin veya araba kiralarsın cogu arkadasın yaptıgı gibi. Anladıgım kadarıyla hiç güzel araştıramamışsın yüzeysel bakıyorsun. Arkadaş cok güzel cevaplamıs zaten fazla söze gerek yok. Herkes hakkında hayırlısı olsun :)
  • LadyAmerica kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam iyi anlatmışsınız.Sanırım bu yönden bakmak gerekiyor wata.Şimdi bendede bi heves oluştu fakat 10000 lira fazla kacar ögrenci için.Bu parayı taksitlendirme yada ordan kazanılan parayla ödeme gibi bir durum var mıdır.Birde orda konaklama,yemek gibi ihtiyaclar nasıl karşılanıyor ücretleri işveren mi ödüyor yoksa biz mi?

Edit:İyi araştıramamışsınız denmiş ama burda suçu pek üstüme almıyorum.Çünkü genelde mesajlar ücretler ,aylık ne kadar kazanılır ,hangi şirketler güvenilir üzerine oldugu için insan farklı yönlerini göremiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvot -- 12 Ekim 2015; 23:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvot

Saolun hocam iyi anlatmışsınız.Sanırım bu yönden bakmak gerekiyor wata.Şimdi bendede bi heves oluştu fakat 10000 lira fazla kacar ögrenci için.Bu parayı taksitlendirme yada ordan kazanılan parayla ödeme gibi bir durum var mıdır.Birde orda konaklama,yemek gibi ihtiyaclar nasıl karşılanıyor ücretleri işveren mi ödüyor yoksa biz mi?

Rica ederim hocam dediğim gibi geçen yıl gitmeyi düşünüyordum , erasmus yaptım bu sene hayırlısıyla gitmeyi düşünüyorum. Herhangi bir şirketle bağım falan yok yanlış anlamayın :D sadece bilgilerimi ve düşüncelerimi paylaştım.. Fiyat konusuna gelince edindiğim bilgi şu yönde ;

İlk kayıt ücretini yani 300 doları yatırmak zorundayız. Daha sonra geriye kalan program ücreti olan 1600 doları Mayıs ayına kadar istediğiniz gibi ödeyebilirsiniz dediler. Ama eğer bu ücreti yanlış hatırlamıyorsam 31 OCAK tarihine kadar ödersek hem vize görüşmelerimiz için daha erken randevu alınıyor hemde 100 dolarlık bir indirim yapılıyor yani 1500 dolar yatırmış oluyoruz. Yani yuvarlak olarak 5.5 Milyar bir şirkete ödeme yapmamız gerekiyor. Dedim ben erken kayıt olmak istiyorum ama 5.5 milyar pat diye veremem hani hiç mi taksit senet v.s yapamıyoruz :D Dedi maalesef ha ama istersen Mayıs ayına kadar ödeyebilirsin ama tavsiye etmiyoruz çünkü yaza yaklaştığı için amerikan konsoloslukları çok kalabalık oluyor ve aksaklıklar çıkabiliyor dedi.

Dediğim gibi United Towers ile görüştüm mail atmalarını istedim fakat fiyatlandırma listesini atmadılar. Daha sonra Armada ile görüştüm kendileri mail olarak fiyatlandırma listesini attılar , aşağıda paylaşıyorum herhalde bir sorun olmaz.

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU]

• Arkadaşlar selamın aleyküm perşembe günü Armada Grandee ve Studyzone ile yüz yüze görüşmeye gideceğim bilgileri buraya aktarırım lütfen canlı tutalım ve mesajlarda okuduğum üzre whatsapp grubu falan varsa iletişime geçmek için beni de eklerseniz sevinirim.
  • yarın ciee mülakatı olacağım var mı tavsiyesi olan ?
  • bana halen daha ciee mülakat maili gelmedi. size ulaştı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinjoy

bana halen daha ciee mülakat maili gelmedi. size ulaştı mı?

haftaya ertelendi sizin hangi şirket?
  • Hocam özelden mesaj atar mısınız?

• babacan1910 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgi için . ben united towers ile gidiyorum. siz?
  • Ben UT'den danışmanımla konuştum bu birkaç hafta içinde bir perşembe günü mail gelecekmiş. Hazır olmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armada grandee'den hala ses yok ciee mülakatları için

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.