Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'dan programa katılacak ve yoldaş arayanlar benimle irtibat kurabilir.bende arkadaş arıyorum yanıma.kafamda birkaç şirket var fakat henüz kayıt olmadım.kasım sonuna kadar kayıt olmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanavcu

Cidden az bir para değil hiç acımıyorlar arkadaş, hayvan gibi şiiy yapıyolar

full program bunlar değil mi?

self porgramda ücret nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: furkanavcu

Cidden az bir para değil hiç acımıyorlar arkadaş, hayvan gibi şiiy yapıyolar

full program bunlar değil mi?

self porgramda ücret nasıl olur

Şirketten şirkete parası $550-$650 arası değişiyor benim bildiğim, daha fazla olan bile olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanavcu -- 22 Eylül 2015; 14:55:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    dönüş sebepleri ne oluyor mesela hocam? hangi durumlarla karşılaşmışlar
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    Sanirim yazin erkenden ulkeye donenleri soruyorsun. Ogrenciler Gittiklerinde aldiklari haftalik saatler , calistiklari pozisyon , saatlik ucret gibi durumlarda sorun yasiyorlar. Bu dedigim seyler isveren ve ogrenci tarafindan imzalanan is sozlesmesinde yazar. Ancak bazen isverenler kafasina gore sozlesmeye uymamazlik yapar.Ya da sozlesmede yer alan konaklama bedeli veya cesidi gittiginizde bambaska ve cekilmez bir sekilde olabilir. Bu gibi durumlar ogrenciler sponsoru arayarak sikayet ediyorlar. isveren durumu duzeltmeyince isten ayrilmak istediklerini soyluyorlar. Cunku onlar sozlesmede yazanlara inanarak gdiyorlar. Sponsor da kendilerine 15 gun icinde is bulmalarini soyluyor. Sanki FULL Placement kaydi almamislar , bunun parasini ceplerien koymamislar gibi. Ogrencinin gittigi eyalet ve bolge cok canli degilse , is bulmak zor oluyor. Hele ki sosyal guvenlik kartiniz cikmadiysa zaten is bulmaniz imkansiz oluyor. Kisacasi sponsorlar isvereni hep kolluyor. Olan dunyanin parasini vermis ve haziran ayini doldurmadan ulkeye donmus ogrencilere oluyor. Ben birkacina irtibatlarim dogrultusunda is buldum ancak onlar da sansli olanlardi.

anladım hocam. arkadaşım önümüzdeki yaz gidelim diyor da, fiyatlar düşündürüyor beni. o paraya avrupanın büyük bir bölümünü gezerim veya iyi bir dil kursuna gidebilirim diye düşünüyorum. kararsız kaldım.
    Evet fiyat biraz tuzlu fakat dil kursundan kastın türkiye icindeyse hiç degmez. Yurtdısı kurs fiyatları da work and traveldan daha pahalı. Eğer altyapın varsa wat iyi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walker.

Evet fiyat biraz tuzlu fakat dil kursundan kastın türkiye icindeyse hiç degmez. Yurtdısı kurs fiyatları da work and traveldan daha pahalı. Eğer altyapın varsa wat iyi olabilir

hocam 10 bin civarında kurslar oluyor sanırım. mesela 3-4 ay istanbul 3 ay londra falan. metroda o tarz reklamlar görüyordum. tabi zamanı gelince iyi bir araştırma yapacağım. ya da dediğim gibi avrupayı daha çok merak ediyorum ve gezmek istiyorum. bu durumda wat 2.-3. planda kalıyor, dolar falan uçtu zaten.
    Hic denk gelmedim wat bütcesiyle 3 ay avrupa dil eğitimi varsa iyi bi fırsat tabi. Avrupayı görmek istiyosan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walker. kullanıcısına yanıt
    hocam 3-4 ay istanbul+1 ay londra da olabilir o tarz bir şeydi tam hatırlayamıyorum. ya bu tip bir kursu ya da avrupa turunu tercih ederim sanırım.
    anladım. hayalin neyse ona yönel
  • Walker. kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam hayalim avrupa turu. bakalım, hayırlısı olur umarım
    hocam mesela dönüşte ne kadar parayla dönüyor insanlar,

çalıştığın sürede kazandığın para cep harçlığı dışında harcadıklarını karşılar mı?
  • Kolay kolay parayla donen olmaz. Cunku kazandiginiz para yasaminiza , travel a ve alisverise gidiyor. Donerken de birkac yuz dolar kalirsa cebinizde ne ala
  • Bende önümüzdeki yaz için wat yapmayı planlıyorum. İstanbulda yaşıyorum şirket arıyorum varsa gitmeyi düşünen veya şirket bulmuş olan mesaj atarsa sevinirim :)
  • O'su busu derken bu sene 10 milyara patlayacak herhalde wat. Ne diyorsunuz beyler. Gitmek istiyordum ama 9-10 bin nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

anladım hocam. arkadaşım önümüzdeki yaz gidelim diyor da, fiyatlar düşündürüyor beni. o paraya avrupanın büyük bir bölümünü gezerim veya iyi bir dil kursuna gidebilirim diye düşünüyorum. kararsız kaldım.

10 bin Tl ye yurtdışında 3 aylık konaklamalı dil kuru varsa lütfen benide bilgilendirin.

Ya bu, - hayvan gibi çalışçağıma gider 1 ay o parayla krallar gıbı gezerim gelirim diyenlere hiç anlam veremiyorum nasıl bir mantıktır bu.
    Orda 3 ay çalışacaksın. orda biriktirdiklerinle Geziceksin. Amerikada dil geliştirebilceğin bir işte 3 ay çalışmak neden bu kadar zul geliyor anlamıyorum. sonrasında gezecegın 1 ayın finansmanınıda kendin yapıyorsun. u.s de 2 aylık dil kursunun en ucuz rakamı 18 bin Tl dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

quote:

10 bin Tl ye yurtdışında 3 aylık konaklamalı dil kuru varsa lütfen benide bilgilendirin.

Ya bu, - hayvan gibi çalışçağıma gider 1 ay o parayla krallar gıbı gezerim gelirim diyenlere hiç anlam veremiyorum nasıl bir mantıktır bu.
    Orda 3 ay çalışacaksın. orda biriktirdiklerinle Geziceksin. Amerikada dil geliştirebilceğin bir işte 3 ay çalışmak neden bu kadar zul geliyor anlamıyorum. sonrasında gezecegın 1 ayın finansmanınıda kendin yapıyorsun. u.s de 2 aylık dil kursunun en ucuz rakamı 18 bin Tl dir.

4-5 sene önceki gördüğüm şeylerden bahsettim, zamanı gelince de tekrar araştıracağım. 18 se 8 daha koyarız problem değil. 22 yaşıma kadar hiç çalışmadım. herkes aynı karakter ve yaşantıda değil, sana mantıklı gelen bana gelmez veya tam tersi. amerikada tanıdıklarım da var zaten bir şekilde orada 1-2 ay kalabilme durumum da var. yani kısaca değerlendirme yaparken birçok şeyi düşünerek hesaplama yapıyorum. anlatabilmişimdir umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

quote:

4-5 sene önceki gördüğüm şeylerden bahsettim, zamanı gelince de tekrar araştıracağım. 18 se 8 daha koyarız problem değil. 22 yaşıma kadar hiç çalışmadım. herkes aynı karakter ve yaşantıda değil, sana mantıklı gelen bana gelmez veya tam tersi. amerikada tanıdıklarım da var zaten bir şekilde orada 1-2 ay kalabilme durumum da var. yani kısaca değerlendirme yaparken birçok şeyi düşünerek hesaplama yapıyorum. anlatabilmişimdir umarım.

alttaki paragraf sana değil

• ChuckPalahniuk kullanıcısına yanıt
    aynı şey hocam, biraz ben de öyle düşünüyorum ve açıklamamı yaptım. o şekilde düşünen insanların da mantıklı planlamaları vardır belki. ben kendi örneğimi gösterdim size
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.