Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Patient93

aynı şey hocam, biraz ben de öyle düşünüyorum ve açıklamamı yaptım. o şekilde düşünen insanların da mantıklı planlamaları vardır belki. ben kendi örneğimi gösterdim size

Dostum , Abd de kalcak evin varsa :) 10 bin tl yı zar zor toplayıp birşeyler yapmaya çalışan İngilizcesini ilerletmeye çalışan ve amerikada çalışma tecrübesi edinmeye çalışan insanlara, o parayı hayvan gibi çalışmak için vermeyin 1 ay gidin krallar gibi gezin tarzı tavsiyelerde bulunmamalısın :) Çünkü dil gelişimi ve daha değişik tecrübeler için - dolar 3 tl olsa da - bulunmaz ve adil bir fırsat bu. Senin koşulların standart ve objektif koşullar değil. Ben alttaki paragrafın sana ait olmadığını söylemiştim, konuda ve geçen seneki konuları incelediğimde sık sık bu tarz yorumlar gördüm genel bir şey yazdım. İsteyen istediği yorumu yazabilir ben kimseye karışamam da. 10 bin Tl nın ustune 8 daha koyarız ne var dıyosan veya abd de kişisel konaklama imkanın varsa - ki verdiğin tavsiyenin altında bunların yattığını bilmiyoruz - bu tarz tavsiyeler yapılmamalı yanıltıcı oluyo çünkü. Dediğin gibi herkes aynı olamaz :) İmkan farklılıklarıda buna dahil. Şimdi cevaben '' ben kimseye tavsiye vermedim '' yazıcaksın. Tekrar söylüyorum, onu sana cevaben yazmamıştım. Bunu ; dediğin gibi - ''herkesin mantıklı planlamalarını '' - mantıksız göstermeye çalışan , ''- '' kişilere yazmıştım.

• ChuckPalahniuk kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiyelerde bulunmamalısın'dan sonrasını okumadım. ben tavsiyede bulunmadım, kendi adıma konuştum. iyi okumuyorunuz sanırım, iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

hocam tavsiyelerde bulunmamalısın'dan sonrasını okumadım. ben tavsiyede bulunmadım, kendi adıma konuştum. iyi okumuyorunuz sanırım, iyi geceler

haha keşke okusaydın :)
  • ciee mülakatları başlıyor sizce önemli mi yoksa formalite icabı mı ? :)
  • Geçen sene programı iptal ettirdim bu sene tekrar kayıt oldum. İnş bi sorun çıkmadan gideriz.
  • arkadaşlar şirketsiz gitmek mumkunmu boşa şirkete para vermeden işi kendımız bulup ?
  • FearFromHe F kullanıcısına yanıt
    mumkun degil. Wat sponsorlar ve onlarin aracisi yerel acentalarla yapilmak zorundadir.
  • 2015 gideni olarak daha dönmedim 4 günüm var şuan chicago dayım yarın new yorkta.
    şahsen ben herşeyden memnunum 120 gün sonra Türkiye ye dönesim hiç yok :)

para konusuna gelirsek. gelmek için harcadığımın fazlasını kazandım tabiki para lazımsa 2. iş lazım.
    sorular olursa bildiğim kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım.

tabiki @ozgursum hocam hepimimizden iyidir bu konuda. selamlar hocam. :)
  • bizde okuldan 5-6 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz konuyu takipteyim.
  • merhaba arkadaşlar,

bir arkadaş aracılığıyla self programdan yararlanmayı düşünüyorum ancak şöyle bir durumum var. Benim ilk dönemden tek dersim kaldı ve bunun ders kaydını yaptım. United towers ile görüştüm ikinci dönemdende bir iki ders alırsan senin kaydını alırız vize alma ihtimalin artar dediler. Eğer bilgili ve önceden deneyimli bir arkadaşımız varsa beni aydınlatabilirler mi?
  • Bu sene için bir firmadan burs ayarlamıştım malesef yaşadığım sorunlardan dolayı burs işi iptal oldu.
    Kafama koydum, para biriktirip gideceğim.
    Herkese bol şans.
  • Ankaradan katılcak arkadaşlara şirket konusunda yardımcı olabilirim. Bu yaz tekrar gitmeyi düşünüyorum
  • İnşaat mühendisliği 1. sınıfım.Hazırlık okumadım.İngilizce şuanda iyi değil.Oxford Academy'de B1 seviyesine kadar 3 kur aldım.Mayıs'a kadar yeterli özeni gösterip WAT programına katılmayı düşünüyorum.Şuanda konuyu incelemedim.Mesajım bulunsun.Beni tedirgin eden doların 3 lira olması ama buna degeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

İnşaat mühendisliği 1. sınıfım.Hazırlık okumadım.İngilizce şuanda iyi değil.Oxford Academy'de B1 seviyesine kadar 3 kur aldım.Mayıs'a kadar yeterli özeni gösterip WAT programına katılmayı düşünüyorum.Şuanda konuyu incelemedim.Mesajım bulunsun.Beni tedirgin eden doların 3 lira olması ama buna degeceğini düşünüyorum.

Doları boşuna kafayı takmanızı önermem , 2.50 Gibi bir rakamı tekrar görmeyeceği için her türlü gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa benim gibi 10 Bin TL bir kere kafadan cıkartmak lazım cepten :) Yalnız Mayıs demişsin dostum , çok geç olur kanaatindeyim. Şuan şirketlerle görüşüyorum bana en geç aralık diyorlar , iş fırsatı işlemler v.s v.s önceden bitsin diye. Bi kötü yanıda 2bin dolar gibi şirkete vereceğimiz parayı 1-2 ay içersinde toplu istiyorlar , herhangi bir taksit v.s seçeneği olmaksızın.

• quote:

Orijinalden alıntı: LadyAmerica

quote:

İnşaat mühendisliği 1. sınıfım.Hazırlık okumadım.İngilizce şuanda iyi değil.Oxford Academy'de B1 seviyesine kadar 3 kur aldım.Mayıs'a kadar yeterli özeni gösterip WAT programına katılmayı düşünüyorum.Şuanda konuyu incelemedim.Mesajım bulunsun.Beni tedirgin eden doların 3 lira olması ama buna degeceğini düşünüyorum.

Doları boşuna kafayı takmanızı önermem , 2.50 Gibi bir rakamı tekrar görmeyeceği için her türlü gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa benim gibi 10 Bin TL bir kere kafadan cıkartmak lazım cepten :) Yalnız Mayıs demişsin dostum , çok geç olur kanaatindeyim. Şuan şirketlerle görüşüyorum bana en geç aralık diyorlar , iş fırsatı işlemler v.s v.s önceden bitsin diye. Bi kötü yanıda 2bin dolar gibi şirkete vereceğimiz parayı 1-2 ay içersinde toplu istiyorlar , herhangi bir taksit v.s seçeneği olmaksızın.

O zaman benim için hayal olur.Çünkü yeterli seviyede değilim.Gerçekten gitmek istiyorum bu sene.Mayıs'ta başvuru yapamazmıyım?
    Ayrıca ödediğimiz parayı yada ödediğimiz paraya yakın miktarı orada kazanabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 10 Ekim 2015; 22:47:32 >

• quote:

eğer para sıkıntın yoksa ve kayıdını erken yaptırabiliyorsan yaptır. yoksa fiyatlar artıyor. ingilizceye de çalışmaya devam et. hiç ingilizcesi olmayanları bile gördüm bu yaz orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

quote:

eğer para sıkıntın yoksa ve kayıdını erken yaptırabiliyorsan yaptır. yoksa fiyatlar artıyor. ingilizceye de çalışmaya devam et. hiç ingilizcesi olmayanları bile gördüm bu yaz orda

Kaydımı Mayıs'ta yaptırmazmıyım?Erkenden kayıt yaptıramam büyük ihtimalle.İngilizceyi hallederim.Belki sömestr tatilinde de kayıt yaptırabilirim.Çünkü para elime sömestr tatilinde geçecek.B1 seviyesine Mayıs ayında ulaşacağım.Aslında Mart ayıda olabilirdi ancak hafta sonu grubunda olucam.Hafta içi ders çalışmak zorundayım.Bu sene gitmek istiyorum.Bir çözüm bulmam gerekiyor.2. ve 3. sınıfın yaz aylarında staj yapmam gerek çünkü.Yardımcı olursanız ve yol gösterici şekilde bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 10 Ekim 2015; 23:36:51 >

• quote:

quote:

quote:

Kaydımı Mayıs'ta yaptırmazmıyım?Erkenden kayıt yaptıramam büyük ihtimalle.İngilizceyi hallederim.Belki sömestr tatilinde de kayıt yaptırabilirim.Çünkü para elime sömestr tatilinde geçecek.B1 seviyesine Mayıs ayında ulaşacağım.Aslında Mart ayıda olabilirdi ancak hafta sonu grubunda olucam.Hafta içi ders çalışmak zorundayım.Bu sene gitmek istiyorum.Bir çözüm bulmam gerekiyor.2. ve 3. sınıfın yaz aylarında staj yapmam gerek çünkü.Yardımcı olursanız ve yol gösterici şekilde bilgilendirirseniz sevinirim.

amerikadan belge falan getirtiyorlar. biraz zaman alabiliyor. mayıs biraz geç ama sen yinede şirketlere sorsan iyi olur. şubat martı geçmezse daha iyi olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

amerikadan belge falan getirtiyorlar. biraz zaman alabiliyor. mayıs biraz geç ama sen yinede şirketlere sorsan iyi olur. şubat martı geçmezse daha iyi olur

Peki bilgilendirme için teşekürler.Konuda sürekli ismi geçen CIEE nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 10 Ekim 2015; 23:53:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bilgilendirme için teşekürler.Konuda sürekli ismi geçen CIEE nedir?

o sponsor. onun gibi bir kaçtane daha var. intrax, aspire... onlar eğer orda paranı alamazsan veya başına çalışırken bir iş gelirse falan o tarz durumlarda yardımcı oluyorlar. her ay onlara nasıl olduğunu falan yazman gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.