Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok ne yazik ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzkrn

çok sağol gitmeye yakın ulaşımı tam netleştiririz peki mp ta damağımıza uygun yemek bulurmuyuz. alışveriş tavsiyelerini ayrıca bekliyorum. ordan iki tane iphone uygun olursa bir laptop ve bir çok kıyafet almayı düşünüyorum özellikle deri mont tommy pantolonlar tshirtler fln bunun için illa tax free olan bir eyalete mi gideyim yoksa sc da da uygun bulurmuyum baktığımda vergi oranı yüksek eyaletler arasında görünüyor

Genel olarak kizartma tarzi hazir yiyecekler hakim oldugundan bulabilirsin. Ama ben hassasiyetlerim dolayisiyla disaridan hicbir sey yemedim. 1 hafta kadar once bir Turk abimiz Charleston downtown da et-tavuk doner dukkani acti. Onlarla tanisirsin. Cok iyi insanlar. Oradan yiyebilirsin. Ben gezi surecindeyken 6s ler ciktigindan Las Vegas ta gezi esnasinda apple store den almistim. Sen ordayken de 7 cikar. Ama dusuk model alayim dersen ebay da daily deals leri takip et veya amazondan da apple kendi sattigi refurbished yani tamir gormus urunler ucuz olabiliyor onlara bakarsin. Leptop ta ayni sekilde bu sitelerden veya mac dusunuyorsan skylake islemcili macler cikmis olacak sen ordayken apple store de alir gelirsin. Bunun harici best buy in internet sitesinden ebay ve amazondan istedigin leptobun fiyatlarina bakip internetten alabilirsin. Best buy ve amazon tabi daha guvenilir ebaya gore. Ama dikkatli olursan ebay dan da sikinti cikmaz. Biz 2 telefonda ebaydan almistik arkadaslarla orada. Ross u her hafta kontrol edebilirsin urunler yenileniyor. Tj maxx, marshall a da arada bakarsin orada urunler ve fiyatlar pek degismez ama magazadan ucuz oluyor. Tax free eyalette cok zamanin olmaz o yuzden 3 ayda rahat rahat Sc den begendigin seyleri alirsin yuzde 8 vergi var cok da degil zaten. Deri icin Tanger outlets de Wilsons Leather var back to school ve sc de vergi alinmadigi donem gidebilirsin. En ucuz o zamanlar oluyor. Ben genel olarak off gunlerimde gider gezerdim oralari veya sehri kafanda fikir olusur zaten neyi ne zaman alacagina dair. Tommy icin de Tax free donemi ve back to school indirimi zamaninda tanger outletsden alabilirsin veya tj maxx da her zaman bulabilirsin ama cesit fazla olmuyor orada da. Biz Las Vegastaki Tanger outlets e gittigimizde orasi biraz daha premium du ve Lacoste outleti vardi. Orada kola makinesi gibi makinelerden 5$ verip alacagin kuponla outletteki indirimin ustune ekstra indirim aliyosun. Gomlek ve tshirtlerin tanesi 30$ lara gelmisti tommy den verecegin fiyatla ayni yani. Ross ta da tommy bulabilme ihtimalin var bulursan en uygunu orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 12 Mart 2016; 8:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FANTE SENPAI

Hala kayıt alan şirket var mıdır?

United Towers la gitmistim ben de gecen sene. 2 gun once ziyaretlerine gitmistim. Diger sirketlere de bakarsin sen is cesitleri icin ama suan orada 100 civarinda is olacakmis. Gecen sene birinci secildiginden ciee onlara daha fazla is vermis bu sene. Tabi fiyatlari yuksek daha uygun fiyatli sirketlerle de gorus guvenilir sorun cikmayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 12 Mart 2016; 8:38:28 >
  • lovelysy kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam cok sagol gercekten cok yardimci oldunuz vize gorusmem 31 martta insallah onu da alinca gitmeye yakin yine iletisime gecerim sizinle

• quote:

Orijinalden alıntı: gzkrn

eyvallah hocam cok sagol gercekten cok yardimci oldunuz vize gorusmem 31 martta insallah onu da alinca gitmeye yakin yine iletisime gecerim sizinle

InsaAllah rahat rahat alirsiniz. Gorusmek uzere..

• lovelysy kullanıcısına yanıt
    sagolun.

• Arkadaşlar yarın vize görüşmem var acaba sakallı falan gidersek bir sey olur mu var mı bilgisi olan falan

• Yardım eden arkadaşlara teşekkürler.UT ile görüştüm elindeki mesleklerin yenilendiğiyle ilgili mesaj attılar.Mesleklere baktığımda hep housekeeperlık ya da uzak bölgelerde çalışma alanları bulunuyor.Mesleklerin hepsi böyle mi? En azından kasaba içinde veya küçük tatil köyünde iş bekliyordum.Gaz istasyonları veya uzak kesimlerde bulunan işler hepsi.Önerebileceğiniz başka firma var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar yarın vize görüşmem var acaba sakallı falan gidersek bir sey olur mu var mı bilgisi olan falan

Görüşmeniz nasıl geçti anlatabilir misiniz? Bizler için ön bilgilendirme olur
  • Bugün vizeyi aldim gençler ayın 5'inde Virginia Beach'te olacam.Vize mülakati nda ordaki çoğu kişi ilk defa gireceğinden hos bir ortam vardı.

• dwdark D kullanıcısına yanıt
    Sorular nasıldı? Red alan var mıydı? Biraz gerginim bu konuda tecrübenizi paylassanız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LadyAmerica

quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar yarın vize görüşmem var acaba sakallı falan gidersek bir sey olur mu var mı bilgisi olan falan

Görüşmeniz nasıl geçti anlatabilir misiniz? Bizler için ön bilgilendirme olur

Tabiki . Öncelikle vizeyi aldım arkadaşlar onu belirteyim.Gorusmeye Ankara da girdim . Kapıdaki güvenlik kontrollerinden sonra girişte evrakları teslim ettik sonra bize bir numara verdiler o numara ile parmak izi verdik sonra bir numara daha verdiler daha sonra verdikleri numara yanınca gittim . Biraz heyecan yapmama rağmen nereye gideceksin ne Zaman mezun olacaksın ailenden bahşeder misin gibi sorular sordu . Daha sonrada enjoy deyip alttan belgeleri verdi pasaport memurda kaldı . Sadece 1 Kişi alamadı 20 kişiden onunda son senesiymiş üniversitede halbuki benimde son bir daha deneyecekmiş sorduğumda öyle demişti . Umarım herkes geçer arkadaşlar insallah dilediğiniz gibi olur her sey sorularınız varsa sorabilirsiniz . Uçak biletimi de aldım 11 haziran saat 06.00 İstanbul --> Amsterdam --> Atlanta --> Myrtle beach gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Walker.

Sorular nasıldı? Red alan var mıydı? Biraz gerginim bu konuda tecrübenizi paylassanız :)

Hocam gergin olmanız cok normal :) Sunu unutmayın vize görevlileri sizin vize almanız icin ordalar asla sey düşünmeyin vermemek icin soru soruyorlar diye . Olabildiğince Güler yüzlü olun vezneye yaklaşınca Hi how are u diye siz atılın öyle bir sey söylemesini beklemeyin olabildiğince acık konusun . Kesinlikle ama kesinlikle yalan söylemeyin eğer not ortalamanız neden dusuk diye sordu dogruyu söyleyin mesela hastaydınız sınava giremediniz bunu söyleyin direk ders zordu falan filan diyip yalan söylemeyin yanı . Bu sizi daha güvenilir ve inandırıcı kılar . Son sene öğrencilerine bazi bir takım sorular gelebiliyor beni ikna et gibisinden Türkiye'ye döneceğine vereceğiniz cevap basit . My family lives here and i ll do master . Bunu orneklendirebilirsiniz tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Walker.

Sadece 3 dakika sürdü mülakatim mülakati yapan adam bana önce merhaba diyerek başladı.İlk önce bana nereye gideceğini ve ne işle ugrasacagini sordu bende cevapladı cevapladiktan sonra bana ilginç bir soru soracagini söyledi. Bana yaşadığınız yer sahile uzak mı diye sordu bende hayır dedim.Teşekkür edip vizemin onaylandığı söyledi.Ben ilk mülakata girenleeden olduğum için benden önce kimse red almadı.

• Ben de aldım bugün vizemi rahatladım İstanbul'daki konsolosluğa gittim, arkadaş grubu ile beraber gittik onlara baya bişey sormuşlar zannedersem ama benim görüşmem 1 dk'yı bile geçmedi Lifeguardlık yapacağım; yüzmeyi nasıl ne zaman öğrendin, daha önce cankurtaranlık yaptın mı, profesyonel turnuvalara katıldın mı vs. sorular sordu ekstrem bişey sormadı. Have fun deyip onayladı sonra da
  • Teşekkür ederiim biraz olsun stresim azalıyor. Alsak da kurtulsak artık :)

• Arkadaşlar rahat olun, ben son sınıf öğrencisiyim güler yüzlü yaklaştım döndüğümde napıcağımı bile sormadı, nerde okuyorsun orayı seviyormusun falan filan dedi verdi vizeyi.
  • ortalamasi dusukolan arkadaslar referans mektubu vs isine girdiniz mi yoksa direk gittiniz mi

• Bikactanesi halen kayit aliyor. Hepsi yanmaz ama ön kayıt ücretini alamassin sadece

• Fünfzehn kullanıcısına yanıt
    kayitlar hala devam ediyor ama pek fazla is secebegi kalmamistir. gidemezseniz ortalama 300 dolar civari bi miktar yakiyorlar ama vize aldiginiz halde gitmezseniz 700 dolar civari bi miktar yakarlar ayrica vize gorusmesi icin odenen 160 dolar ve 35 dolar dosya masrafi zaten yaniyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.