Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencler wildwood nj tarafina giden varsa bir pm atsin.Ev konusunda ne yapmaliyim onceden gitmisler varsa tavsiye verebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun aldım vizeyi. Stres yapmayın gülün kendiniz olun akıcı konusun almamanız için sebep kalmaz. Hepsi çok tatlı insanlar size yardımcı oluyorlar merak etmeyin

• Merhabalar ben bu yaz çok yüksek ihtimalle Rhode Island eyaletine gideceğim. Oraya gelecek veya gelmek isteyen arkadaşlarla iletişime geçerek birbirimize yardımcı olabiliriz. Takipte kalacağım herkese iyi günler
  • Bende bugun aldim vizeyi calisma yerim Dewey Beach, DE
  • Texas'da çok Türk olacak bu yaz sanırım. Keşke acele etmeseydim hemen atladık işe
  • Nereye gidersen git Turklerle kesin karsilasacaksin oyuzden kafana takma bence. Turkler heryerde :D @cemilseri
  • bigdreamer kullanıcısına yanıt
    Ya illa ki karşılaşırız görürüz de öyle yavru vatan gibi de olsun istemem açıkçası
  • gencler cuma gunu vize gorusmem var var mi tavsiyeniz

• gzkrn kullanıcısına yanıt
    Kendin ol rahat ol cıkabilcek sorulara çalış ama ezber yapma red alanları görürsen modunu düsürme cogu ing yetersizliğinden alıyolar ve mülakatı yapana karşı önyargıyla gitme asık suratlı ya da hep red veriyo vs gibi. Yardımcı olmaya calısırlar hepsi iyi insanlara benziyor kilit rahat olman ve bi amerikalıyla sohbet etmenin tadını cıkarman o senin vizen git ve al :)

• Walker. kullanıcısına yanıt
    tesekkurler guzel tavsiyelerin icin

• Gorusmeler cok uzun surmuyor ve cok kolay, sadece karsidakini anladigini belli et ve gulumse, neredeyse sadece karsidaki adamin soylediklerini onaylayarak aldim vizeyi ama tabiki konustum konustugumuz konularla alakali, konusmadan zevk almaya bak ve konusmaktan cekinme kesin alirsin, heyecanlanmana hic gerek yok.

Soru olarak: Hangi okulda ve bolumde okudugunu, nereye gidecegini ve ne is yapacagini ve konusma nereye giderse soru sormaya devam edebilir veya gorusmeyi bitirebilir.
    anladim benim ortalamam biraz sikintili oldugu icin biraz heyecan yapiyorum acikcasi

• Arkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım var.Mühendislik okuyorum.İngiltere-Amerika farketmez.İngilizce seviyem iyi ama bir süre o ortamda yaşamam lazım.Yoksa başka türlü gelişmiyor.Dil kursuna gitsem 2-3 ay öğrenciyiz ona da para dayanmaz.Kısaca sıfıra sıfır gidip geleceğim program arıyorum.WAT sanırım bunun için en uygunu.Başvurular doldu mu?Bu saatten sonra temmuz ayı gidiş için birşeyler ayarlayamaz mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Arkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım var.Mühendislik okuyorum.İngiltere-Amerika farketmez.İngilizce seviyem iyi ama bir süre o ortamda yaşamam lazım.Yoksa başka türlü gelişmiyor.Dil kursuna gitsem 2-3 ay öğrenciyiz ona da para dayanmaz.Kısaca sıfıra sıfır gidip geleceğim program arıyorum.WAT sanırım bunun için en uygunu.Başvurular doldu mu?Bu saatten sonra temmuz ayı gidiş için birşeyler ayarlayamaz mıyız?

Başvurular dolmadı. Fakat sıfıra sıfıra bir iş bulabilmen çok zor olabilir. Şanslıysan hala iyi para kazanabileceğin bir yere girme ihtimalin var ama o da ancak yeni kontenjan açılır vs. Onun dışında pek beğenilmeyen işler kalmıştır. Niyetini açıkça belirt şirketlerle görüş kayıt olursan sana hangi işi kesin olarak sunabileceklerini sor. Ona göre incele işleri beğendiğin şirkete kaydol

hocam kusura bakmayin tekrar rahatsiz ettim gorusmeye gittigim zaman biraz resmi mi giyineyim yoksa klasik kot tisortle mi gideyim

• Ne rahatsizligi istedigin zaman sorabilirsin
    Fark etmez camin arkasindan konusacagin icin fazla etkilemez ama biraz toplu gorun takibi. Acun un taktigi deneyebilirsin mesela alta sort uste takim elbise
    iyi fikirmis :) o zaman renkli kot blazer spor bi ceket vs seklinde giderim

• Arkadaşlar ingilizce seviyem advanced olarak belirlendi, şirket mülakatına da sponsor mülaktına da girdim ve başarılı oldum, vize kaldı birtek. İngilizcem iyi olmasına rağmen geç başvurduğum ve okulumun kapanma süresi geç olduğundan housekeeping işine yerleştim. Angel Hospitality of Branson- Branson Towers Hotel burada çalışacağım. Saatlik 8.5dolar ücretim, kalma yeri sağlamıyorlar ama birkaç yer öneriyorlar ortalama 65-130 dolar arası kalacağın yere fiyat çekmişler(oda da ki kişi sayısına göre değişiyormuş, fiyat) en az 35 saat çalışma saati diyorlar haftalık. Over time varmış 41 saatden sonra.

Öncelikle sorum, bölge hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir yer, ayrıca iş şartlarım genel olarak uygun mu sizce? İkinci iş imkanı var mıdır Bransonda?

İlk kez ve tek başıma WAT'a katılıyorum, daha öncede tek başıma yurt dışına çıktım ancak bir program dahilinde değildi.

Tüm forumda arama yaptım ancak Branson ile ilgili bir bilgi ve tecrübe göremedim, daha çok gitmeden önce yazanlar var ancak döndükden sonra bilgi paylaşan pek olmamış.

Not: Branson seçme sebebim pek fazla Türk'ün tercih etmemiş olması ancak biraz zorlancağımı hissettim.

Bilgisi olan varsa, yadımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

• arkadaşlar ucuza bilet bulabileceğimiz bir yer var mı ? iptal edilebilir olması lazım
  • Arkadaslar merhaba, bu yaz ben de Colorado, Wheat Ridge'te Smashburger'de Restourant Worker olarak çalışacağım. İlk kez tek basına katılıyor olacağım.

Şehir,eyelat hakkında bilgisi olan varsa tavsiye,öneri bekliyorum. Herkese simdiden iyi watlar!!! :)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.