Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslinda Texas da cok siyahi yok. Kuzeydogu eyaletleri kadar yogunluklari yok. Ancak Galveston Houston sehrinin sahil bolgesi gibi dusunulebilir. Houston daki nufus yogunlugunla Hispanikler ve Siyahiler bolgenin geri kalanina gore daha cok. Bu nedenle Galveston da siyahi ve Hispanik oldukca cok goreceksin. yine de yeterince beyaz Amrikali da goreceksin. Siyah ya da beyazlar arasinda fark da yok aslinda . Sanirim sen sevgili bulma acisindan sordun Yeterince guzel kiz goreceksin o kadar soyleyeyim. Konaklama olarak oraya gittiginde daha iyi biryer bulursan gecersin. Burdan daha iyisini bulman zor olabilir. Teknolojik aetleri ya internetn uzerinden ebay.com ya da amazon.com dan alirsiniz ya da magazadan almak istiyorum diyorsaniz bestbuy dan alirsiniz. Travel kismina gelirsek Texas heryere uzak. Bu nedenle heryere ucakla gitmen gerekecek. Dogu -bati farketmez. Orda nereye gitmek istersen ucakla gidecegin icin , yazin ordayken kararni verirsin. Son olarak Galveston da ikinci is bulabilirsin. Yapman gereken su , tek tek , kapi kapi gezerek yardima ihtiyaclari olup olmadigini sorarsin. Part time is aradigini filan anlatirsin. Yasal oldugunu her seferinde belirt ki biliyordur cogu yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Aslinda Texas da cok siyahi yok. Kuzeydogu eyaletleri kadar yogunluklari yok. Ancak Galveston Houston sehrinin sahil bolgesi gibi dusunulebilir. Houston daki nufus yogunlugunla Hispanikler ve Siyahiler bolgenin geri kalanina gore daha cok. Bu nedenle Galveston da siyahi ve Hispanik oldukca cok goreceksin. yine de yeterince beyaz Amrikali da goreceksin. Siyah ya da beyazlar arasinda fark da yok aslinda . Sanirim sen sevgili bulma acisindan sordun Yeterince guzel kiz goreceksin o kadar soyleyeyim. Konaklama olarak oraya gittiginde daha iyi biryer bulursan gecersin. Burdan daha iyisini bulman zor olabilir. Teknolojik aetleri ya internetn uzerinden ebay.com ya da amazon.com dan alirsiniz ya da magazadan almak istiyorum diyorsaniz bestbuy dan alirsiniz. Travel kismina gelirsek Texas heryere uzak. Bu nedenle heryere ucakla gitmen gerekecek. Dogu -bati farketmez. Orda nereye gitmek istersen ucakla gidecegin icin , yazin ordayken kararni verirsin. Son olarak Galveston da ikinci is bulabilirsin. Yapman gereken su , tek tek , kapi kapi gezerek yardima ihtiyaclari olup olmadigini sorarsin. Part time is aradigini filan anlatirsin. Yasal oldugunu her seferinde belirt ki biliyordur cogu yer.

Aynen o nedenle sormuştum hocam aradığım cevabı aldım. Umarım güzel anılar biriktiririm ömrüm boyunca hatırlayacak türden

Çok teşekkür ederim cevaplar için. Wait me TX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar yarın sabah vize görüşmem var eğer vizeyi alırsam bu yaz delaware rehoboth beachte acme markette çalışacağım ama transkriptteki sıkıntıdan dolayı vize reddi de olabilir . genel ortalamam 2buçuk fakat son dönem ortalamam 0 görünüyor . büyük ihtimalle sıkıntı yapacaklar gibi :(

Bu arada whatsapp grubu varsa beni de ekleyebilirmisiniz rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Usa icinde ucak biletleri ortalama ne kadar oluyor?

• yusei kullanıcısına yanıt
    cok degisken tabi nereye uctugunuzla alakali ama genel itibariyle 100-200 dolar arasinda bir fiyat oluyor. Sunu eklleyeyim USA icinde ucus derken siradan bir ulke ici ucus dusunmeyin. Istanbul-LOndon 4 saate uculurken Ny-La ucusu 5.5 saat filan suruyor. Yani yuz olcumu oldukca buyuk bir ulkeye gidiyorsunuz.
  • Halen bazi sirketler kayit aliyor. Kayitta tabiki on odeme istiyorlar, sirketten sirkete 200 300$ arasi degisiyor. Tum isler tamamlandigi halde gitmessen ve ya gidemessen
    sadece program ucretini alirsin verdigin on odemeyi alamassin, ve tabiki pasaport islemlerine harcadiklarinida alamassin.

Her turlu yeniden vize almak zorundasin cunku verdikleri vize normal seyahat vizesi degil, calisma izni de dahil.
  • 15 Haziran'da DC'ye gidecek olan var mı KLM ile??

varsa pm.

• bu yaz Texas civarında olacaklar ses verebilir mi?

• Merhaba biz 3 arkadaş pensilvanya, lake harmony ye gidiyoruz vizemizi de aldık geçen hafta şimdi sadece beklemek kaldı😃 pensilvanya tarafında olan var mı?

• 2017 icin gitmeyi dusunuyorum ve camp usa ile arasinda kararsiz kaldim malum camp usa daha uygun ve yeme icme konaklama ucrete dahil.

Tek gidicem ne onerirsiniz? Hangi firma? Hangi is? Ve bu is bulma sureci nasil oluyor?

• 2016 yazı için ARAMARK- Page (South Lake Powell) gidecek olan var mı ?
  • Arkadaşlar şirketleriniz hala kayıt alıyor mu? Ben bir şirkete kayıt olmuştum çalışacağım yer dahil her şeyi halletmiştik fakat bir sorundan dolayı orası olmadı. Şimdi şirketim başka bir yerde iş bulmanın zor olduğunu söyledi. Eğer başka bir şirket kayıt alıyorsa oradan şansımı denemek istiyorum. Varsa kayıt alan şirket mesaj atarsanız sevinirim
  • Uçak biletini nasıl hallettiniz 1900-2100 arası fiyatlar var daha ucuza bulabilen şirket varsa haber verin lutfen
    Panam beach city gideceğim yer

• makaramasuko kullanıcısına yanıt
    Hocam gençtur'un numarasını internetten bulup ulaşın. Uygun fiyata esnek bilet satıyorlar

• Arkadaşlar montana ve south california da bulunmuş bir arkadaş varsa veya bilgisi olan paylaşabilirse acil olarak çok sevinirim karar aşamasındayız şimdiden teşekkürler

• cisalfa kullanıcısına yanıt
    Oradan aldığım fiyat 1900 civarındaydı.Gideceğim yerden dolayı normal biletle(1500)arasında bu kadar fark olduğunu söyledi.Yarın Trek turizminden de fiyat alıcagım umarım orası iyi fiyat verir de alırım.
    Siz nerden ve kaça aldınız bileti hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makaramasuko kullanıcısına yanıt
    Gençtur'dan Houston'a 1500tl

• quote:

Orijinalden alıntı: makaramasuko

Uçak biletini nasıl hallettiniz 1900-2100 arası fiyatlar var daha ucuza bulabilen şirket varsa haber verin lutfen

İstanbul -Londra - San Antonio 1820 lira internetten aldım. skyscanner.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

quote:

Orijinalden alıntı: makaramasuko

Uçak biletini nasıl hallettiniz 1900-2100 arası fiyatlar var daha ucuza bulabilen şirket varsa haber verin lutfen

İstanbul -Londra - San Antonio 1820 lira internetten aldım. skyscanner.com

Hocam teşekkürler ancak ben geri dönüş bileti tarih değişikliği hakkı olan bilet şeklinde almak istiyorum skycannerda baktığımda 1600 civarındaydı benimkide zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekimde Kaliforniya yakınlarında olacak arkadaşlar;
    http://www.valleymusictravel.com/events/desert-trip/

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.