Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 haziranda San Antonio'dayım. Herhangi bir şeye ihtiyacı olan varsa mesaj atmanız yeterli.
  • cisalfa kullanıcısına yanıt
    success
  • Şimdiden hayırlı yolculuklar hocam. Sağ salim gidip gelirsiniz umarım. Tüm WAT yapacak kardeşlerim içinde geçerli. Allah utandırmasın.
  • Arkadaşlar work and travel macerama imzamdaki bloğumdan bakabilirsiniz. Daha yeni yazmaya başladım. Blogu sürekli güncelleyeceğim.
  • Dewey Beach, DE. 28 Haziranda Philadelphia'ya iniyorum. benzer durumda olanlar irtibata geçebilir.

bir de tecrübelilere bir sorum olacak: parasını nerede tutuyor WAT yapan öğrenciler? banka hesabı falan açmak gerekir mi orda veya bir kolaylık sağlar mı? ya da masraflı bişey mi bu
  • Ben gitmedim hocamda gelecek sene inşallah giderim. Kesinlikle bir banka hesabı açtırmalısın. Citibank mı ne genelde bu bankaya hesap açtırıyorlar diye biliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,Miami/Florida gibi sıcak bir yerde cankurtaranlık yapmak istiyorum.Profesyonel yüzücüyüm ve fiziğim çok iyi.Deniz kenarında kulede iş alma olasılığım nedir?İngilizcem çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiigner

Dewey Beach, DE. 28 Haziranda Philadelphia'ya iniyorum. benzer durumda olanlar irtibata geçebilir.

bir de tecrübelilere bir sorum olacak: parasını nerede tutuyor WAT yapan öğrenciler? banka hesabı falan açmak gerekir mi orda veya bir kolaylık sağlar mı? ya da masraflı bişey mi bu

SSN başvurusu yap. Sonra başvuru kağıdınla birlikte ücretsiz açtır. Dönerken hesabını kapat. Kredi kartı götürmeni öneririm Türkiye'den fakat dolar harcamasına uygun olsun, ekstre sonunda dolar ödeyebil %2-4 komisyon ödeme boşuna.

Volkoff_007 ingilizcen ve yüzmen iyi ise yaparsın. 1-2 ay sonra görüşmeye başla danışmanlık firmalarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 27 Mayıs 2016; 13:42:34 >

• Arkadaşlar bu yaz south carolina myrtle beach'e gidecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2017 de lys ygs ye gireceğim.Üni hazırlık olduğum için şuan mı başvuru yapmam lazım.Resmi olarak 10/02/2017 de 18 oluyorum.

• Arkadaşlar Sister bay ellison bay tarafında iş arıyorum yanınıza lazımsa burdan iletişime geçermisiniz lütfenn

• 1 up çekelim.

gidenlerin ingilizcesi nasıl ? ne zaman başvuru seneye yazın gitmek için?
  • Arkadaşlar gelecek sene ben de düşünüyorum WAT yapmayı fakat pek bilmiyorum bu süreçlerin işleyişini. Hazırlık bitirdim bu sene şimdi birinci sınıfa başlayacağım. Bu konularda beni detaylı bir şekilde aydınlatabilen olursa çok sevinirim. Mesela hangi şirketleri tavsiye edersiniz WAT için? Başvuruları ne zaman yapmayı önerirsiniz? [Ben yazın yapmayı düşünüyorum okuldan dolayı] Giderken neler götürmeyi tavsiye edersiniz? Hangi bölgeye gitmemizi ve hangi işte çalışmamızı önerirsiniz? [Araştırdığıma göre öğrencinin pek seçim hakkı yokmuş işveren seçiyormuş sizi]
  • Ben bu sene üni hazırlık'a başlıycam acaba hazırlık sonu gidebiliyormuyuz wat la ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kac soru; 2017 WaT yaklasik tl cinsinden ne kadar tutar, bu olayi ayrintili yuzyuze konusabilecegim firma kisi vb bildiginiz var mi? Bir de ocak ayina kadar mi para meselesini cozmek gerekiyor? Yardimlar icin simdiden saolun

• Firmalar kayit almaya bir ay icinde baslarlar hatta baslamis bile olabilirler. Gidip bilgi alabilirsiniz

• Istanbul icin firma onerisi alabilirmiyim

• 2017 konusunu acacak baba yigit yokmu

• JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    gidebiliyorsunuz
  • 2017 programinda kac fiyat verdiler bilgisi olan varmi

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.