Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BeylerPensilvanya da olan var mı? İşim Knoebels Amusement Resort isimli amerikanın ilk ve alan olarak en büyük eğlence parkıymış. Sanırım buraya giden ilk türkte benim :D yaklaşık 150-200 wat öğrencisi alıyor ama bu zamana kadar türk birisini almamış sanırım. Rusyadan ukraynadan vize reddi çok oluna türkiyeye düşmüş bu iş. ride operator olucam. Amerikaya 2. gidişim ilki geçen sene öğrenci değişimi ile new yorkta bi üniversiteyeydi. yakınlarda olan varsa beraber bi maceraya atılabiliriz. Pek kullanmıyorum forumu artık. instagram: mehmetzahidyilmaz bana ulaşabilirsiniz tanışalım :)
  • Merhabalar herkese. Ben bugün devamsızlıktan İng dersinden kaldım. Gelecek sene WAT yapmayıı düşünüyorum. Acaba sıkıntı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon210 -- 12 Mayıs 2016; 15:45:59 >
  • pokemon210 P kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hazirlik sinifindasin. Seneye vize gorusmesine giderken not dokumu gotureceksin bu nedenle gelecek sene girecegin tum test ve sinavlardan yuksek puan almaya calis. Bu eneki devamsizliktan kalmanin cok ekstra sorunu olmaz. En kotu neden kaldin derler sen de guzel bir cevap bulur verirsin.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar tekrardan,

17 mayısta Ankara'da vize görüşmesine gireceğim. Hazırlık okuduğumdan genel not ortalamam yok. Sadece hazırlığı bitirdiğime dair TOEFL ITP puanım ve transkriptim var. Vizede bu sorun oluşturur mu? GNO soruyorlarmış genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cisalfa kullanıcısına yanıt
    hazrlik okuyanlardan sadece not dokumu istiyorlar. Hangi sinavdan kac puan aldigin gibi. Senin okulun ne veriyorsa artik. Okuldan okula degisebiliyor. Merak etme konsolosluk hazirlik ogrencilerinin neye sahip oldugu ya da olmadigini biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Muhtemelen hazirlik sinifindasin. Seneye vize gorusmesine giderken not dokumu gotureceksin bu nedenle gelecek sene girecegin tum test ve sinavlardan yuksek puan almaya calis. Bu eneki devamsizliktan kalmanin cok ekstra sorunu olmaz. En kotu neden kaldin derler sen de guzel bir cevap bulur verirsin.

Yok hocam bizim okulda hazırlık yok. 2.sınıf öğrencisiyim.
  • pokemon210 P kullanıcısına yanıt
    onumuzdeki sene ilk donem cok onemli senin icin kesinlikle yapabildigin akdar yuksek ortalama yap gelecek donem. Yuksek olsun ki adamlar ya bir sorun yasamis derslere gidememis ancak artik okula tamamen bagli desinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

hazrlik okuyanlardan sadece not dokumu istiyorlar. Hangi sinavdan kac puan aldigin gibi. Senin okulun ne veriyorsa artik. Okuldan okula degisebiliyor. Merak etme konsolosluk hazirlik ogrencilerinin neye sahip oldugu ya da olmadigini biliyor.

Tamamdır hocam teşekkürler

• ben giderken yanıma türkiyeden hediye götürmek istiyorum bir kaç parça neler götürebilirim fikir verebilecek var mı
  • DurBirDakika kullanıcısına yanıt
    uzerinde otantik motifler olan hediyelik eysa goturebilirsin. Masa ya da duvar susu gibi. Bunun disinda lokum goturebilirsin
  • arkadaşlar seneye yazın wata gitmek istiyorum toplam masraf ne kadar olur? sadece giderkenki masrafım?
  • selamlar, konuyu hortlatıyorum ama 2017 için wat başlığı açsak çok mu erken olur? yeni üye oldum ama ben açabiliyor muyum başlık? merak ettiklerimi sormak ve bildiklerimi paylaşmak isterim. :)
  • Yaklasik 10.000TL yi gozden cikarman gerek (Program ucreti, Ucak Bileti, Vize islemleri ve Yaninda goturecegin vs.)

Bu konu bile okadar yogun degil sanirim erken olur. Sorularini buradan da sorabilirsin.
  • bigdreamer kullanıcısına yanıt
    hocam uçak bileti filan katma gideceğim para yı katmadan mesela ekimde başvuru yapıcam ne kadar para vermem lazım toplam?
  • RoIF kullanıcısına yanıt
    genel olarak şirketler 1800$ istiyor ama erken kayıt yaparsan 1700-1600$ a kaydolabilirsin. Dediğin tarihte başvurursan işini de erken bulursun. Uçak biletini de gidiş dönüş 1200-1500 arası alacağınızı düşünüyorum. Çok absürd bi yere gitmezseniz tabii.

minimum 7-8 bin TL tutar.

• okumaya çalıştım yazanların çoğunu ama yine de bir iki sorum var tabi. ben şimdiden konuşmaya başladım şirketlerle 2017 wat için. konuştuklarımdan biri önkayıt ücreti olarak 250TL istiyo. ama önceki yorumlarda 300$ falan gördüm, önkayıt için çok pahalı değil mi? çünkü vize alamazsan falan yanacak sonuçta o para.
  • $250 dir sen yanlis anlamissindir belki, okadar az isteyen hic duymadim cunki, fazla mi az mi bilmem ama adamlar vize islemine kadar senin islemlerin icin zaman harciyacaklar, is bulma, islemler falan filan.
  • bigdreamer kullanıcısına yanıt
    birden fazla kez konuştuk ve maili tekrar kontrol ettim şimdi sen öyle diyince, 250TL yazıyor. bu arada firma da gayet iyi bir firma. iki arkadaşım gitmişti, çok memnun döndüler. ben de onların olumlu geri dönütlerinden ötürü bu firmayı düşünüyorum açıkçası. bilemedim şimdi
  • anladimhocam kullanıcısına yanıt
    Hangi firma?

• abi bu wat a şirkete başvuru yapmadan gidemiyomuyuz? yani şirkete hava parası olarak ne kadarımız gidiyor toplam?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.