Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ne yazikki vizeyi alamadim ordaki sisko adam ortalaman kotu fln safsatalariyla reddetti bide son sinifim sordugu sorulara hep kisa cevaplar verdim hata ettim galiba tum sorularina cevap vermeme ragmen ingilizcen cok iyi degil dedi persembe bi daha randevu aldim masraf ustune masraf insallah ikincide alirim ikinci sefer giden tecrubeli arjadaslar varsa onerilerinizi bekliyorum alinabilir mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah bu sefer alirsin. Beni cok zorlamadilar sanirim ortalamadan dolayi, benimkisi biraz yuksekti. Ortalama fazla etkilemiyor diyorlardi ama demmekki etkiliyormus. Gitmeden once konusma pratikleri yap etkisi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdreamer -- 4 Nisan 2016; 14:08:24 >
  • bir soru sorucam

yazın fast food dükkanında çalışıcam,fakat şöyle bir kuşku var içimde

şirketim aynı lokantaya benimle birlikte 10 kişi yolluoyr, 10 türk olacağız yani. çok ciddi bir sorunmu bu sizce dil açısından?
  • Merhabalar. Ben gelecek sene WAT yapmayı düşünüyorum. Para biriktiriyorum ve yazın bunun için işe girip çalışacağım. Size iki sorum olacak. WAT için ingilizce nasıl çalışmalı ? ben yabancı dizi çok izlerim belli kalıpları anlıyorum ama çoğunu değil. Nasıl çalışıp geliştirebilirim.

2. sorum ise ben gelecek sene katıldım diyelim. Amerikaya gittim geldim 4. sınıf oldum tekrar wat yapmak son sınıf için sıkıntı olduğunu biliyorum. hadi yapabilirim desek WAT şirketi bulmama ve anlaşmama gerek var mı ? Benim sağlık kartım ve çalıştığım yerin numarası olacağı için onlarla gitmeden görüşsem uygun görürlerse bilet alıp ve vize alıp gidebilir miyim tekrar 4 ay ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon210 -- 4 Nisan 2016; 18:10:20 >
  • bigdreamer kullanıcısına yanıt
    tesekkurler calisiyorum persembe gunu gorusmem var bakalim

• BOOOLLL Sans :D
  • pokemon210 P kullanıcısına yanıt
    Ilk olarak wat icin gereken orta duzeyde ingilizce konusup anlayabilmek. Daha iyi bir ingilizceye sahip olabilirsen senin is seciminde avantajina olur. Bunun icin grammer calismasinin yani sira listening ve speaking calismaya gayret goster. Kitap okumak , ingilizce olarak ya d ingilizce altyazili film izlemek faydali olur. Ingilizce anlamiyorsan turkce altyazili olarak da izlemen az da olas faydasi olur. Bunun disinda cevren herhangi bir yabanci olursa onunla ingilizce konusmaktan sakin cekinme.

Ikinci soruna da sunu soyleyim. 4. siniflarin vize almasi digerlerinden %5 daha az olur. O da buyuk bir fark degil. Ikinci sene tekrar gitmek istersen ve ilk gittigin yer sana ikinci sene icin is sozlesmesi sunarsa(yani gelecek yaz yine gel calis derse) sen wata indirimli katilirsin. Ancak her halukarda wat firmalarina kayit yaptirmak ZORUNDASINIZ.
  • Isi kendim bulacam gecen seneki calistigim yer olmayacak dersende yinede herhangi bir sirkete kayit yaptirmalisin neden diyecek olursan her sirketin sponsoru vardir. Kayit yaptirdigin sirketin sponsoru senin sponsorun olur ve sen kendi buldugun iste calismak icin isin work and travel isine uygun oldugunu sponsoruna ispat etmelisin. Nasil edicem dersen is yerinin bilgilerini sirketin yardimiyla sponsorunu gonderiyorsun sponsorun kendisi arastirip calisip calisamayacagini sana bildiriyor. Buyuzden isi kendin bile bulsan bir sirkete kayit yaptirmalisin. Benim bildigim bu sistemle yuruyor yanlisim varsa duzeltin
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler. Ben şimdiden fiyat araştırması yapyorum. Uçak fiyatlarına baktığımda kafadan chicago ya baktım ve THY 2250 - 2400 TL arası fiyat veriyor. Enuygun uçak biletinde araştırdığımda Frankfurt üzerinden aynı tarihlerde 1400 TL fiyat veriyor. Acaba böyle bilet aldığımızda Frankfurt için Transit vize almak gerekir mi yoksa sadece havaalanında 2.30 saat beklediğimiz için Frankfurtta bulunmamız sorun olmaz mı ?
  • pokemon210 P kullanıcısına yanıt
    O ülkeden ülkeye değişiklik gösteren bir durum. Mesela ben Hollanda üzerinden gideceğim transit vizeye gerek yokmuş ama İngiltere için transit vize almak gerekiyormuş diye biliyorum.
  • Fabian F kullanıcısına yanıt
    Bu konudan ben de muzdaribim. Benim çalışacağım eğlence parkında da yaklaşık 60 Türk olacak. Nasıl olacak artık bilmiyorum
  • Texas, Galveston Island, Pleasure Pier Eğlence Parkın'da çalışacağım saatlik ücret 8 dolar. Burada wat yapmıs veya bilgisi olan var mı? Nasıldır?

• Almanya Frankfurt Havalimanında transit vize istiyorlar mi?

• beyler kayıt tarihleri geç mi kaldık % 80 90 doluluk diyorlar vize falan yalan olurmu şimdi başvursam
    Ekşi sözlükte okuduğum kadarıyla şuan istenmiyormuş

frankfurt uzerinden TURKIYE e donmustum. Transit vize istenmiyor. Net soyleyebilirim.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, Texas, Galveston Pleasure Pierde çalışıcam bu yaz. Şehir hakkında bilginiz var mı? Neler yapılır, neler yapmalı, nelere dikkat edilmeli? :)

• 2014 yazından sonra tekrar san antonioya dönüyorum. Bugün vizeyi zor da olsa aldım istanbuldan. Girecek arkadaşlara başarılar.

• cisalfa kullanıcısına yanıt
    Inanilmaz cok sinek vs vardir ben gittigimde ki orda calisan arkadaslarim da bundan cok sikayetciydi. Cok sevmiyorlardi bolgeyi. Meksika korfezi kiyisinda olmasina ragmen cok sevilmiyordu. Ben de o kadar sicak ve sinegi sevmiyorum zaten :) Bunun disinda eglenc parkinda calisacaksin cok sorun olmaz. 2. is bulabilirsin bolgede. Isveren cok saat vermiyordu bu zamana kadar ancak dedigim gibi ikinci is bulabilirsin. Zamaninda benim yneticilik yaptigim forumdan giden biri vardi sanirim bir club i satin almis ya da isletiyor. Illaki duyarsin Turk sahipli bir club i , sahibini bulursan benim nickimi verp selam soylersin. Yardimci olan bir kisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Inanilmaz cok sinek vs vardir ben gittigimde ki orda calisan arkadaslarim da bundan cok sikayetciydi. Cok sevmiyorlardi bolgeyi. Meksika korfezi kiyisinda olmasina ragmen cok sevilmiyordu. Ben de o kadar sicak ve sinegi sevmiyorum zaten :) Bunun disinda eglenc parkinda calisacaksin cok sorun olmaz. 2. is bulabilirsin bolgede. Isveren cok saat vermiyordu bu zamana kadar ancak dedigim gibi ikinci is bulabilirsin. Zamaninda benim yneticilik yaptigim forumdan giden biri vardi sanirim bir club i satin almis ya da isletiyor. Illaki duyarsin Turk sahipli bir club i , sahibini bulursan benim nickimi verp selam soylersin. Yardimci olan bir kisidir.

sinek mevzusu giden herkesi rahatsız etmiş gibi her yerde okudum bunu. bakalım ben hiç hazzetmem sineklerden ama yanımda bol bol sinek kovar sprey falan götürecem. umarım beni aşırı rahatsız etmez bu durum.

ikinci işi kesinlikle düşünüyorum ama bulabilir miyim hiçbir fikrim yok, bi gidip gördükten sonra karar vericem. dediğiniz mekanı görürsem selamınızı iletirim çok sağolun :)

son olarak, deneyimli biri olarak bana neler önerirsiniz? konaklamayı sirketim ayarlıcak ama üni. apt.ları hakkında kötü yorumlar okudum o yüzden orayı tercih etmeyebilirim. travel kısmına gelirsek, travel kısmında neler yapabilirim texas'tan başlayarak? ayrıca fotoğraf çekmeyi aşırı seven biriyim ve kazandığım para ile kaliteli bir pro makine almak istiyorum. uygun fiyata nereden alabilirim? bir de texas'ta genellikle siyahiler çoğunluktaymış, erkek olarak merakım: kızlar güzel mi?

p.s: sorry about a lot of questions :(

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.