Şimdi Ara

2016 Yeni Corolla Fiyat Listesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota için değil otomobil piyasası için söylüyorum; bir kaç yıla kalmaz, ev fiyatına c segmenti premium olmayan otomobillere bile uygun der bizim millet!
    Asgari ücret o zaman 2000TL olsa bile uygun deriz yani. İlginç bir toplumuz. Pahalı desek bile farketmiyor alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 21 Haziran 2016; 21:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

Toyota vag grubundan daha mi kotu? Daha mi kalitesiz? Fiyat olarak neden daha ucuz olsun ki?

Vag grubunun arabalari gibi sanzuman elinizde kalmiyor en azindan.

Taş devrinden kalma motorlarla daha sağlam olabilir ama kaliteli falan demeyin komik oluyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahliyeBorusu

Toyota kullanıcısı olarak gördüm ki vag grubu araçlar o kadar da pahalı değillermiş. Özellikle leon dikkatimi çekmeye başladı şu piyasa koşullarında...

Bir Toyota sever olarak leonun f/p olduğuna ben de katılıyorum. 67bine dizel donanımlı araç veriyorlar, polodan ucuz.

Gerçi auris active cvt için de 68bin fiyat aldım. Alacak olsam yine auris alırdım herhalde.

• aralıkta life 50000tl ydi

• Fiyatlar çok artmamış, çok satar yine.

• Devlet zengini daha zengin, fakiri daha fakir duruma getirmeye çalışıyor çok net. Bu fiyatlar maaşlı orta direk insanların alım gücünün çok üzerinde, tamam rakipleri de öyle kabul ediyorum ama 100,000 TL ve Corolla nedir Allah aşkına? Bunlar yurt dışında sıradan insanların aldığı basit arabalar, sokaklarda neden premium modeller bu kadar fazla şimdi daha net anlıyorsunuz herhalde.
  • Arkadaş şu arabanın kasası bir değişsin artık
  • Sedan ihtiyacı şart değilse bu arabaya bu fiyatları verenlere gülerim, hem de acırım. 80bin olmuş advance. 84'e higline dsg golf veriyorlar pazarlıkla. İnsaf. Atmosferik motor, vasat izolasyoın, leş şanzıman. Şu an leon ve astra gibi turbo motorlu, bol donanımlı, modern ve dinamik f/p modelleri varken atmosferik corollayı almak için ilginç bir kafaya sahip olmak lazım. Corollanın ederi max 75bin bana göre, o da en baba donanımla. Bu devirde atmosferik motorlu arabaya 70-80bin istemeye kimsenin hakkı yok. Alan da alsın, boşuna dememişler her koyun kendi bacağından asılır diye.
  • tenekeye 100 bin tl.ne o sıfır araç aldım.pehh...
  • Bu Toyota'dan adam olmaz.İnsan şu motor kombinasyonlarını yeniler.1.33 motor hem performanssız hemde bir üst vergi dilimine girmesi nedeniyle çok eleştirilmişti.En azından 1.3 motor getirilebilirdi Türkiye pazarı için.Hele şu 1.4D motor benim çocukluğumdan beri vardır heralde.1.6 Touch donanıma 68 bin lira fiyat çekmişler.Fiyat pahalı motor şanzıman kombinasyonu zayıf.Makyaj yapılmış ama araba neredeyse eski kasayla aynı.Almak için hiçbir sebep göremiyorum.
  • Fiyatlar firmaların suçu değil adamlara niye saldırıyorsunuz anlamadım. Suçlu olan ÖTV ve kurdur. Bu adamlar en azından 1.33 motor da olsa 57'ye C segment araba veriyorlar, daha ucuz C segment nerde var?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Astra sedan var.

• bu ülke iyice şakaya sardı ulan
  • Arabanıın önü güzel arkası çirkindi.... herifler gidip önünü makyajlamış..

Sonuç ? arkası yine çirkin.

Ön konsol desen zaten yoruma gerek yok.

Fiyatlar ve motor seçenekleri desen ortada.... Bu şekilde 100 tane satmaması lazım ama satıyorda lpg ve sorunsuzluk hatrına :)

Vag grubu + Opel vb. Allah başımızdan eksik etmesin.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Hocam beni ne diye alıntıladın onu anlamadım
    Fanboy vs bişeyler demişsin de ben fanboy değilim
    Belki hatırlarsın önceki arscım dizel corollaydı

Valla corollanın fiyatına göre hakkı olan bi araç değil
    Tamam arıza vermiyorda arıza verecek bi teknoloji yok
    Adamlar 15-20 yıldır aynı motor ve elktronik aksamı kullanıyor

Bu vag toyota vs değil
    Kaxık hepsinde eşit miktarda var
    Lakin tutupta 100 bin verip corolla alanın aklından şüphe ederim
    İlla passat alsın demiyorum ama o paraya da corolla alınmaz

• Fiyatlar çok yüksek, sadece 1.33 Life biraz indirimle mantıklı duruyor.
    Sene sonu alınabilir ama onun da motoru leş.
    1.6 alan tüp takar gezer anlarım da, Corolla'yı dizel almak tamamen saçmalık.
    Dizel otomatik olarak kim alıyor anlamıyorum.
    Deli gibi Corolla satılıyor.
    Sedan araba alacak gitsin Focus alsın, Focus küçük diyosa Octavia alsın.
    Bu fiyatlarla Corolla alınmaz.

• Kim ne derse desin adamlar peynir ekmek gibi corolla satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Fiyatlar firmaların suçu değil adamlara niye saldırıyorsunuz anlamadım. Suçlu olan ÖTV ve kurdur. Bu adamlar en azından 1.33 motor da olsa 57'ye C segment araba veriyorlar, daha ucuz C segment nerde var?

58'e 1.6 Focus sedan Trendx alan var.
    Seat Leon 1.2 tsi alan var.
    Daha ucuza Opel Astra Sedan var.
    Bu 3 modelin motoru 1.33 motor ile kıyaslanamaz.
    Corolla life alacaklar ya sene sonunu beklesin yada yukarıda yazdığım 3 modeli ciddi olarak incelesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

quote:

Fiyatlar firmaların suçu değil adamlara niye saldırıyorsunuz anlamadım. Suçlu olan ÖTV ve kurdur. Bu adamlar en azından 1.33 motor da olsa 57'ye C segment araba veriyorlar, daha ucuz C segment nerde var?

Corolla life alacaklar ya sene sonunu beklesin yada yukarıda yazdığım 3 modeli ciddi olarak incelesin.

Tabi bayii indirimleriyle olabilir ben direkt liste fiyatından konuşmuştum. Liste fiyatında bundan az fiyata sadece bir önceki kasa Astra Sedan var sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

quote:

Tabi bayii indirimleriyle olabilir ben direkt liste fiyatından konuşmuştum. Liste fiyatında bundan az fiyata sadece bir önceki kasa Astra Sedan var sanırım.

Toyota da liste fiyatı üzerinden indirim yapabiliyor.
    Şu anda araç yeni çıktı diye yapmaz belki ama önümüzdeki günlerde yapar.
    O yüzden Corolla'nın hakkını yemeyelim.
    1.33 motor 55 bin seviyesinde alınabilirse oldukça mantıklı.
    1.33 motor fiyatıyla dikkat çekiyor, fiyatı uygun diye alanı anlarım.
    Ancak limiti yükseltince alternatiflerine bakmak daha mantıklı oluyor.
    Ayrıca 58'e çıkabilecek olanlar genişlik aramıyorsa Focus'a kesinlikle baksın çünkü motorun çekişi, aracın yol tutuşu daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.