Bildirim
2017-2018 Fenerbahçe muhtemel formalar böyle olacak.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yine çöp çubuklu ne zaman kurtulcaz acaba bundan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çubuklu bizim mazimizdir. çöp demek hoş olmaz.
kaldıki benim en sevdiğim formadır.
birde altına beyaz şort giydikleri zaman, maç izlerken ayrı keyif alıyorum.
bu seneki çubuklunun renkelerini ve sadeliğinide sevdim. -
Sarı forma çok güzel. Gün içinde de giyilir basket maçında da giyilir. Yönetim basketteki sarı tribün akımını futbola da taşıyacak sanırım. Bence çok güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çubuklu geçen seneki formamıza benzemiş ve yine çok güzel olmuş. Çubuklunun sırt kısmı umarım eski dönemlerdeki gibi sarı olur. Lacivert sırt kısmı çok kötü duruyor bence. Sarı forma ise beyaz yakalar sebebiyle ve fazla düz olmasından dolayı benim hoşuma gitmedi.
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1600568/a39ec68e-43a6-41c6-ad75-a2f392efd95f.Jpeg [/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Howard Clough -- 6 Temmuz 2017; 10:41:10 > -
Çubuklunun arkası umarım sade olmaz yine çubuklu olur
İmla
quote:
Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal
Çubuklu geçen seneki formamıza benzemiş ve yine çok güzel olmuş. Çubuklunun sırt kısmı umarım eski dönemlerdeki gibi sarı olur. Lacivert sırt kısmı çok kötü duruyor bence. Sarı forma ise beyaz yakalar sebebiyle ve fazla düz olmasından dolayı benim hoşuma gitmedi.
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1600568/a39ec68e-43a6-41c6-ad75-a2f392efd95f.Jpeg [/simage]
Ben de öyle olmasını isterim ama bu sene sarı forma olduğu için ihtimal vermiyorum.
-
sarı çöp -
formalar bugün tanıtılıyor değil mi. -
forumda cubukluya laf eden bir suru adam var. deli misiniz? fenerbahce dedigin cubukludur. ve ozellikle son 2 yildir cubuklular inanilmaz guzel. orijinaline cok benzer yapiyolar. ince cubuklu boyle. esas fenerbahce cubukludan vazgectigi an takimi birakmayi gec futbol izlemeyi birakirim. -
3. Forma nasil olacak?
ne zaman tanıtılır ? ne zaman satışa çıkar ? bir bilgi var mı -
Kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drjacob
ne zaman tanıtılır ? ne zaman satışa çıkar ? bir bilgi var mı
19.07.17 tanıtılıyor.Tanıtıldıktan 3-5 güne çıkar satışa
Bugün mü tanıtılıyor yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 7 Temmuz 2017; 14:5:45 >
Adidas'ta Nike'da bok var. Puma, Kappa, Macron bunlardan daha güzel formalar yapıyor. Renk olarak sarı güzel evet. Ama kalıp ve şekil olarak geçen seneden farkı yok. Hep aynı terane. Adidas'ta Nike'da bi kalıp oturtup, suyunu çıkarıp bezdirene kadar kullanıyor. Şu logonun ortada olmasına ise hala anlam veremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 7 Temmuz 2017; 13:50:44 > -
şu sarı forma çıkarsa alırım bence formalarımız sarı ağırlıklı olmalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X