Şimdi Ara

2017/2018 Sezonu İddaa Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar seneye Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum. Sınırsız banına aksini düşünen biriyle iddaya girmek isterim. Bu kişi yenerbalcı olursa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Transfer listesi mi sızdı nereden geliyor bu cesaret ?
  • +1 bende sınırsız çizerim iddaaya girecek varmı

• transferler bitsin o zaman bakarız

• seneye fikonun 2 senedir yaptığını tff desteğini aziz alabilir olabilitesi yüksek bi durum ülkede artık oynanan futbola göre şampiyon olmuyo mhk atamaları direk şampiyonu belirliyor.
  • Kardeş daha lig bitmedi, transfer sezonu başlamadı. Sıralamalar bile belli değil son haftaya kadar. Sen diyorsun biz şampiyon olacağız. Bi sabredin 3 hafta kaldı bunlar Temmuz ayında konuşulur anca. Transfer dönemi bu sene hareketli geçebilir.
  • fener şampiyon olmasın hesabı veriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

Kardeş daha lig bitmedi, transfer sezonu başlamadı. Sıralamalar bile belli değil son haftaya kadar. Sen diyorsun biz şampiyon olacağız. Bi sabredin 3 hafta kaldı bunlar Temmuz ayında konuşulur anca. Transfer dönemi bu sene hareketli geçebilir.

İsterseniz en kral transferi yapın hocam. İsteyenle parasına isteyenle hesabına girebilirim. Ama yenerbalcı ile sınırsız girmek istiyorum.

Var mısın yener ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burxzc

seneye fikonun 2 senedir yaptığını tff desteğini aziz alabilir olabilitesi yüksek bi durum ülkede artık oynanan futbola göre şampiyon olmuyo mhk atamaları direk şampiyonu belirliyor.

İşte olay burada bitiyor. Sanıyorlar ki bu senenin şampiyonu çoktan belirlenmemiş de bjk en iyi olup almış. Dün q7nin atılmaması zirveydi zaten herkes görmüştür umarım. Seneye için de Fenerbahçe'ye hakem hatası yapıldı denecek. Buyrun izleyin.

• Yenerle girin evet destekliyorum. Olamazsanız senden olursak yenerden kurtuluruz. Win-win.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilas

Yenerle girin evet destekliyorum. Olamazsanız senden olursak yenerden kurtuluruz. Win-win.

• Bu kadroyla bizi anca Ferguson şampiyon yapar. Transfer sezonunda BJK'nin transferleri cok kotu bizimki cok iyi cıkarsa o sekilde sansımız olur. Mevcut kadrolarla BJK, eşit verimde transfer sezonu gecerse yine BJK favori.
  • Bir sınırsız da ben girerim.
    Aziz Yıldırımın son senesinde hele de bu transferle karşıma almam.

Fenerbahçe 2017-2018 şampiyonu olur. Yarbay ve üstü rütbeli Efendi Beşiktaşlıları beklerim
  • Bencede fener olacak. Bjk ile fbyi 3 yıldız durdurmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe 3 sezondur şampiyon olamıyor,artık zamanı geldi büyük ihtimal biz şampiyon oluruz.Biz olamazsak da Beşiktaş olmayacak net söylüyorum bunu.Galatasaray olabilir,Trabzonspor olabilir veya Başakşehir olabilir ama kesinlikle Beşiktaş değil.2 senelik şampiyonluk gelirleriyle Demirörene olan borç kapandıysa artık kayırmalara,torpillere son verirler diye düşünüyorum.Bu sene ligi kimse takip etmiyor Beşiktaşlılardan başka,insanlar artık 2 senedir lig denen tiyatrodan bıkmış durumda
  • transferle olsaydı,
    nani RVP aldığımız sene bizim şampiyon olmamız lazımdı
  • Fenerbahçenin şampiyon olması sözkonusu bile değil. Seneye daha kötü olacak Fenerbahçe ve Galatasaray. Seneye bu seneden daha rahat şampiyon oluruz. Basının fb gs taraftarına sattığı hayali transferlere güvenenler var galiba. Seneye mayısta şampiyon olarak gelecem söylemine mi güveniyorsunuz yoksa? Ne fb ne gs doğru dürüst transfer yapamaz ya anadolu takımından çöp alırlar ya da para için gelen sönmüş yıldız alırlar.
  • Volkan Demirel + RVP + Sow + Van der Wiel + Emenike + Neustadter + Salih + Ozan + Fernando + Karavaiev + Topal + Skrtel + Atıf + Hasan Ali

Bu isimlerin %80 olsun sonsuza kadar iddiaya girelim
  • mete kalkavan hakemliği mi bıraktı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.