Şimdi Ara

2017 Astra mı Leon mu Golf mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
10.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: macropolo

Dsg "aşırı başarılı" filan değil. Dsg li araç sahibi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim eat6 ile dag arasında öyle aman aman bi fark yok. Dsg kick down da bazen kararsız ve yığılma yapabiliyor. Eat6 da biraz geç tepki verebiliyor. Her an ısınma bozulmaya müsait hiçbişey içinde aşırıyı bırakın "başarılı" kelimesi bile kullanılmaz.

Anlıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estal

119 bin liste fiyatı vermişler hocam, bildiğim kadarıyla bu sene çıktı. 110 bin e kadar düşebileceklerini söylediler

Evet haklısınız opc sport line yalnızca paketin ismi, ancak kasa makyajlı biraz daha farklı ve 18 jant.

Liste fiyatından indirim yaparlar hocam merak etmeyin. Geçensene opsiyonla 131 bin listesi olan aynı motorlu insigniayı 3 yıl ek garanti ile 111 e aldık uşak ardenden. Oraya sormadan almayın. Muğlada oturuyoruz çevre illerden en düşük fiyatı veren orasıydı ve ellerinde çok çeşitli araç oluyor.

Sorunuza da cevap vermek istiyorum. Aynı motoru insigniada kullanıyoruz. Astradan belki 400 kilo ağır hemen hemen ancak bu kasayı bile bence çok güzel yürütüyor. Ancak yakıtı biraz fazla genellikle pompada 7-7.5 arası çıkıyor hep. Performans konusunda en iyi seçenek olduğu kesin. Geri kalanlar için ise bayide gidip hepsinin içine bi oturun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 dizeller arasında en hızlı performanslı olanı Astra. diğer özelliklerini bilemem ama bildiğim şey astra en hızlı olanı.
  • quote:

Hocam peugeot ya girmek pek istemiyorum açıkçası. malzeme kalitesi çok kötü geliyor bana. biraz da fransız ön yargısı sanırım:)

308 le test suruşu yapana kadar sizin gibi duşunuyordum,test suruşunden sonra 308 le ilgili butun onyargılarım kırıldı,araca bayıldım,tek olumsuz tarafı arkalar bağımsız suspansiyon değil torsiyon çubuğu kullanılmış bu guzden arka tarafta bi zıplama ve sertlik var,bide yeni megan hbye bakmanızı tavsiye ederim

• Estal E kullanıcısına yanıt
    Düz yolda ses yok zaten. Çukurlu yollarsa az biraz geliyor. Pek rahatsız edici değil. Fakat parke yollarda eğer hızınız da biraz yüksekse baya zırıltı geliyor. Şahsen parke yol hariç rahatsız olmuyorum trim sesinden.

Ankara istanbul daki büyük opel servisleri ses sorununu hallediyorlarmış diyorlar. Bu konuyu önemsiyorsanız telefon ile sorabilirsiniz servislere.

Ha bu arada 120bin liste fiyatı olan aracı opelde 110 a kapatabilirsiniz. Buda opelin başka bir artısı. Vw totosundan kıl aldırmaz. Seat modelden modele değişmekle birlikte indirim yapıyor. Diğer markalar hakkında bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 8 Eylül 2017; 16:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

308 in her şeyi iyi olsada arka Diz mesafesi çok kötü. Bir gün esin dostun binse rezil kepaze olursun. Geçen 4 kişi leon dizel otomatik ile 400 km yaptık. arkası gayet geniş. Performans da çok çok iyi. 250 tork ama gayet iyi gidiyor. Rampada 80 den 140 Ä çıkışı İnanılmaz seri yapıyor. En dolu 2017 modeldi. Dsg idi sikinti çıkar mı bilemem. Golf 6 tsi bana o vermedi. 100 km sürdüm benzinli olduğundan mi ne çok çok fark göremedim. Astra yi bilmiyorum.

Konunun üzerine iyi denk geldi bugün başıma geleni anlatayım. 1 günlük Şanlıurfa ya kaçamak yaptık. Aile ve arkadaşlarla beraber. Arabaya bugün 6 yetişkin 1 çocuk bindi. Arkayı dörtledik. Şehir içinde dolaştık bir kaç yere uğradık eve döndük. Arka tarafın dar olmasının nedeni bagaj hacmini arttırmak için arka koltukların daha öne çekilmesi. Bagaj hacminde sınıfının lideri Ayrıca 308 le Leonun koltukları bir değil. Koltuklar 308 e göre ince ve basit duruyor. Leonun koltukları ile polo ve ibizanın koltukları aynı kalibre ve kalitede. Leonun dolu versiyonlarındaki alacantara kumaş opsiyonlu versiyonu hariç koltuklar kalitesiz.

Bu genişlik olayı şöförün durumuna göre de değişiyor.Ben 1.81 boyundayım önde rahat sürmek için koltuğumu ayarlayınca arkası B sınıfına düşüyor. i20 aracımla hiç fark yok arkada.Ama öne daha kısa boylu birisi otorup koltuğu öne çekiyorsa o zaman corsa bile superb olur.

• Otomatik alıcaksan sana tavsiyem Sakın 7 ileri DSG li olan a raçlara bulaşma Astranın Active Select Şanzumanı Yakıt tüketimi bir miktar daha fazla olsada çok daha sağlam ve güvenilir bir şanzımandır. Garanti uzatır 5 yıl yapar garantisi bitince satarım diyede düşünme alıcak adamda yetkili serviste ekspertiz yaptırıp servis kyıtlarında aracın zırt pırt şanzıman arızasıyla servise gittiğini görürse almaz o aracı. Ben birkez Golf aldım birdaha elimi sürmem. Yolda bıraktımı hayır. Servise görede araçta hiç bir problem yok. ama sıkışık trafikte vuruntular vites geçişlerinde ara sıra kararsızlıklar. Taklamalar tuklamalar insanın canını sıkıyor. 10 ay binip sattım. otomatikte Astra iyidir. Yarı otomatiklere bulaşma bence. Şuan corolla kullanıyorum. CVT şanzıman mükemmel bir şanzımanı var 7 ileri. Ama dizelin şanzımanı beş para etmez benzin düşünürsen tavsiye ederim dizelde işe yaramaz. Motoruda LPG ye tam uyumludur. Sıkıntı yaratmaz.

• Golf.

308 tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Öncelikle motor ve şanzıman problemleri olan bir araç kaliteli değildir.

Üstüne astra da şasi farkı da var.

Genel olarakda içiyle dışıyla opelin araçları sınıfındaki araçlara kıyasla gerçek kalite konusunda üst sıraya oynar. Eski model golf megane 308 gibi araçları inceleyip bir de astraya bakarsanız farkı görürsünüz.

Bende golfün içini beğeniyorum ama eğri oturup doğru konuşalım. Gerçekte vw nin araçları motor şanzıman problemlerinden dolayı kaliteli değildir.

Eski aracım astra j idi. Onda da Trim sesi var derlerdi. Bir takım sesler vardı. Ancak çeşitli konularda obsesif kişilik bozuklukları olanları rahatsız edebilecek kadar. Mantıklı ve duzgun bir insani rahatsız edecek bir ses yoktu aracın içinde. Muhtemelen k kasada öyledir.

Ayrıca siz henüz alt takımı Alman araçları kadar sağlam olan bir Fransız gördünüz mü? :)

Astraya rakip olabilecek araç focus tur. Onun da içi b segmenti araçlar kadar dar ve sürüş pozisyonu yüksek. İç mekanda görsel olarak ticari araçlara benziyor.

Türkiye şartlarında astra k sınıfının lideridir.

Astrayı alman sanmak

Gm idi artık o da bir fransız ayrıca

Kesinlikle 308 öneririm.

Astra aktarım konusunda sıkıntılı lastikte 118 bg. Trim sesi ve gereksiz tuş karmaşası var bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen çok yanlış gelmişsin. Hangi tuş karmaşasından bahsediyorsun? Yok ki öyle bişey.

Ayrıca lastikde 118hp var ise ki öyle söyleniyor diğer dizel araçlarda gücüne göre değişmekle birlikte aynı oranda kayıp vardır. Çünkü ciddi perfomans farkı var. Onlarda kayıp olmasa astra kadar perfomans verilerdi değil mi?

Astraların aktarmasında problem olduğunu düşünüyorsanız Astra 1.4 150 hp ile Golf 1.4 150hp nin teknik verilerine bakabilirsiniz. Astra 5nm daha az. Tork a sahip bu arada.

Dizel olarak megane 1.6 dci 130 dan daha iyi perfomans veriyor 1.6 cdti.

Ben sorun ney hala anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 9 Eylül 2017; 21:10:59 >
  • golfe o kadar para verilmez. leon al geç.
  • Git 308 al 😂 yolda degisik araçlar görelim

Bu arada Opel gm in degil 😂 Kiminse de kimin araç ortada

Bu arada astra j de Amerikan geni olduğundan uzun oranli sanziman vardır. Hic bir aracında teker gucu ve motor gücü bir degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 10 Eylül 2017; 0:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24.

Hocam sen çok yanlış gelmişsin. Hangi tuş karmaşasından bahsediyorsun? Yok ki öyle bişey.

Ayrıca lastikde 118hp var ise ki öyle söyleniyor diğer dizel araçlarda gücüne göre değişmekle birlikte aynı oranda kayıp vardır. Çünkü ciddi perfomans farkı var. Onlarda kayıp olmasa astra kadar perfomans verilerdi değil mi?

Astraların aktarmasında problem olduğunu düşünüyorsanız Astra 1.4 150 hp ile Golf 1.4 150hp nin teknik verilerine bakabilirsiniz. Astra 5nm daha az. Tork a sahip bu arada.

Dizel olarak megane 1.6 dci 130 dan daha iyi perfomans veriyor 1.6 cdti.

Ben sorun ney hala anlamış değilim.

vardır yoktur olabilirle peynir gemisi yürümez. Sadece astrada hissediliyor bu,

Aktarmada sıkıntısı dizel tam otomatik versiyonunda var.

Bana göre demişim şahsi düşüncem, opel mühendisi gibi sav çürütmeye çalışmanız garip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar astra aldım. genel olarak aldığım fiyatları da belirteyim, belki birinin işine yarar.

Astra için bir çok bayi dolaştım, ve bana göre oldukça iyi bir fiyata 105.000 e astra dizel otomatik dynamic paketini aldım.

Aynı donanımlarda leon a 114.000 istediler (şaka gibi)

Golfe 130.000 istediler..

308'i denedim, ne yazık ki beğenmedim. Performansı iyi olsa da içine oturunca mutlu etmiyor. arkası da gerçekten çok küçük.

İçlerinde en çok içime sinen astra ve golftü. Ancak fiyat performansta astra 10 adım öne çıktı.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Arkadaşlar astra aldım. genel olarak aldığım fiyatları da belirteyim, belki birinin işine yarar.

Astra için bir çok bayi dolaştım, ve bana göre oldukça iyi bir fiyata 105.000 e astra dizel otomatik dynamic paketini aldım.

Aynı donanımlarda leon a 114.000 istediler (şaka gibi)

Golfe 130.000 istediler..

308'i denedim, ne yazık ki beğenmedim. Performansı iyi olsa da içine oturunca mutlu etmiyor. arkası da gerçekten çok küçük.

İçlerinde en çok içime sinen astra ve golftü. Ancak fiyat performansta astra 10 adım öne çıktı.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Bence bazı eksiklerine rağmen rakipleriyle kıyaslandığında Astra çok doğru bir tercih olmuş.

Hayırlı olsun. Manuel ne kadar di? Liste fiyatından ne kadar indirim aldınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin. 👍

• Kusura bakmayın. Net bir şekilde saçmalıyorsunuz. Bahsettiğiniz tuş karmaşası diye adlandırılan şey astra j kasada vardı. Herhangi bir k kasa incelemesi izlerseniz aracin tuş karmaşasından kurtulduğunu kesinlikle görür ve duyarsınız.

Sizin yanlışınız düzelince opel mühendisi mi olunuyor? Çok önemli bir kişisiniz sanırım.

Sırt laf atmak için gelip burada sallamaya lüzum yok. Bilmiyor olabilirsiniz bu anormal değil fakat bilmeden sallamak hiç hoş olmuyor.

Tam otomatik şanzımanlı araçlarda mutlaka aktarma kaybı oluyor. Bir çift kavrama değil tabi. Eğer teknik veriler üzerinden konuşursak

Astra K 1.6 dizel manuel 9.6sn

Astra K 1.6 dizel otomatik 9.7 sn de 100km ye ulaşıyor.

Bu arada otomatik modelin vites oranları daha uzun manuelden.

Verilerden görüldüğü gibi önemsenmeyecek derecede bir kayıp söz konusu.

Iyi günler.

• yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Algılayamıyorsunuz,bakın diyorum ki benim görüşüm ben böyle düşünüyorum hala inatla bana astra savunuyorsunuz klasik ben aldım en iyisicisiniz. Daha cevap vermeyeceğim size,karşıt görüşlere saygıyı öğrenin önce.

• Ben astra yı savunmuyorum. Beyaza sarı deyip benim görüşüm böyle sizine diyorsunuz. Bu eleştiri veya görüş belirtme degil ki.

Cihazın göğsünde doğru düzgün tuş bile yok. Araçta tuş karmaşası var demek görüş belirtme değil, kötü bir espiri olur anca.

Bence de cevaolp vermeyin çünkü cevap verebileceğiniz bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 10 Eylül 2017; 14:43:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.