Şimdi Ara

2017 Astra mı Leon mu Golf mü? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
10.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    115 bin di liste fiyatı, 10 bin indirim aldım hocam. ancak bir çok bayi aradım, geneli 108 bine kadar indi.

manuel düşünmediğimden bakmadım hiç
  • Astra... Kesinlikle... Hayırlı olsun..yolda gördüğüm de gercekten 2015 yılın otomobili neden olduğu belli...

Bazen insignia yerine astra mi alsaydim diyorum...

Golf ve leon da güzel ama sanki astra başka... Keske (opel) astra olmasa da...( Başka Bir) Astra olsa. Opel GM ticaretten anlamıyor.. O zaman sene de en az 50 bin satardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yektoro -- 11 Eylül 2017; 1:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estal

Arkadaşlar astra aldım. genel olarak aldığım fiyatları da belirteyim, belki birinin işine yarar.

Astra için bir çok bayi dolaştım, ve bana göre oldukça iyi bir fiyata 105.000 e astra dizel otomatik dynamic paketini aldım.

Aynı donanımlarda leon a 114.000 istediler (şaka gibi)

Golfe 130.000 istediler..

308'i denedim, ne yazık ki beğenmedim. Performansı iyi olsa da içine oturunca mutlu etmiyor. arkası da gerçekten çok küçük.

İçlerinde en çok içime sinen astra ve golftü. Ancak fiyat performansta astra 10 adım öne çıktı.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanın 😊

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Hocam ZF8 BMW nin şanzımanı PSA da 6 ileri aisen eat6 vardı şimdi 8 ileri EAT8 gelecek oda biraz zaman alır Zaten PSA Opeli satın aldı aynı motor şanzımani görmek mümkün ve bildiğim kadarıyla yeni Astra ve insigniada da Peugeot da kullanılan aisen yapımı EAT6 TAM OTOMATİK Tork Konvertörlü şanzıman var diye biliyorum.

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Peugeot 308 de 1.6 Blue-HDI motor ve eat6 tam otomatik şanzıman varken gerçekten çok güzel bir yazı yazmişsınız.

Tek sebeple bile 308 tercih edilebilir motor+şanzıman uyumu

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla yeni Astra ve yeni insigniada da Peugeot da kullanılan Aisen yapımı EAT6 TAM OTOMATİK Tork Konvertörlü şanzıman var.

• Astra

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyaşamaz

Hocam ZF8 BMW nin şanzımanı PSA da 6 ileri aisen eat6 vardı şimdi 8 ileri EAT8 gelecek oda biraz zaman alır Zaten PSA Opeli satın aldı aynı motor şanzımani görmek mümkün ve bildiğim kadarıyla yeni Astra ve insigniada da Peugeot da kullanılan aisen yapımı EAT6 TAM OTOMATİK Tork Konvertörlü şanzıman var diye biliyorum.

Aisen değil Aisin Üst mesajlarda gerekli düzeltmeyi yapmıştım. Saygılar

• golf mantıklı olur ama fiyat farkı da çok olur duşunurseniz 1.0 audi a3 çıkarın 105 milyara filan bırakıyorlar standart donanımlı a3u fakat far yıkamadan tut ön park sensörune kadar var araçta
  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Zaten EAT8 sadece makyajlı 308 GT lerde gelecek diğerleri eat6

Saygılar..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.