Şimdi Ara

2017'de küresel internet hızları %30 arttı! Peki Türkiye kaçıncı sırada? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sureyya ciliv yüzünden şu an turkcell superonline paketlerini kotalıya çevirmek zorunda kaldı.

hanelere tek tek fiber kablo çekip 1 gbps ye varan hız diye reklam yapmakla olmuyormuş. Şu an ciddi kapasite sorunu çekiyorlar.

Türk Telekom bakır kablo ile 100 mbps akn li paketi 85 liraya verebiliyorken superonline fiber kablo ile 25 mbps nin üstüne çıkamıyor. Hele fiber alt yapı olmayan tarafta durum daha kötü. Bakır da vdsl olayını tamamen bitirdiler. Sadece adsl veriyorlar. Vdsl isteyene ya alt yapı yok diyorlar. Ya da 100 lira fiyat çekiyorlar işine gelmezse de güle güle diyorlar.
  • “İnternet günahtır” zihniyetine sahip bir güruh tarafından yönetilen ülkede herşey mübahtır arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tür telekom un günahını almayın .belediyeler kazılara izin vermiyor.yoksa çoooktan ilk ona girmiştik
  • İyi bari fifa ülkeler sıramızdan daha yüksek bir sıra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala rezalet hızlarla internete bağlanıyoruz.2018 e girecez ama 8mbit bağlantım var.Üstüne bir de deli saçması akn var.Biraz az yiyip yatırım yapsalar böyle olmayacak.Bir de sosyoekonomik gruplara göre yatırım yapıyorlar.Gelir seviyesi yüksek kısımlarda fiber var ama bize yok.Aynı ilçede olmamıza ve mesafenin çok yakın olmasına rağmen karşı bölgede olan fiber biz de yok.Tabii herkes parasına göre.Nasıl bir kafaysa herifler fiberi lüks olarak görüyorlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 17 Aralık 2017; 14:25:12 >
  • İlk internetimizi 2006 yalında almıştık. 4gb kotalı 1 kaç mpbs hız ile.
    Aradan bayağı zaman geçmesine karşın çok uzun zamandır 7 mbps ile kullanıyorum.
    Hiç mi bir gelişme olmaz.

• benim internet uçuyor test sonuçlarına göre ekvadordan hızlıyım ama bir etiyopya değilmişim
    2017'de küresel internet hızları %30 arttı! Peki Türkiye kaçıncı sırada?
  • 24 mbps 35 gb kotali internet 58 lira

8 mbps 50 gb kotali internet de 58 lira

24 un hızı 8 e düşüyor. 8 in hızi 3 e.

Yani zengine yüksek hız garibana düşük hız. Aynı fiyata oluyor.

He bir de iki tane farklı fiber alt yapı olan lüks siteler var. Onlara girersek isin içinden hiç çıkamayız. Kimisi yıllardır alt yapı bekleyip vdsl gelse öpüp başına koyacakken kimisine superonline fiber varken yanına bir de Türk Telekom fiber getiriyor.

Dünyanın parasını gömüyor binalara ama superonline fiber olan binada da kimse Türk Telekom un fiber ini tercih etmiyor. Milletin parası çöpe gidiyor Kisacasi.

• Beyler hız önemli değil, sınırsız olsun ucuz olsun. Sınırsız ucuz istiyor millet. 30TL 8mb sınırsız yapsın bir şirket yok satar yok.

• Ama yul yabdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgfb

Beyler hız önemli değil, sınırsız olsun ucuz olsun. Sınırsız ucuz istiyor millet. 30TL 8mb sınırsız yapsın bir şirket yok satar yok.

Hız da önemlidir. Vergiler, fahiş kar oranları ve belediye harçları olmasa o paraya 100 Mbit sınırsız bile verilir.
  • burgfb kullanıcısına yanıt
    40 liraya 8 mbps limitsiz kotasız var netspeed de.

• İngiltere için aşağılara baktım bulamadım, nerede la bu adamlar

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Süpermiş Ben kapatıcam diyince superonline 39 TL 8mb sınırsız yaptı bana. Düzen bozulmasın diye okledim iyi oldu saol bilgi için.
  • burgfb kullanıcısına yanıt
    Her şey dahil mi

Yoksa artı ev telefonu fiyatı mi

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    sen şimdi Gana ve Moğolistan'ı küçümsüyor musun?
  • Dünya veya Türkiye genelini bilmem ama benim internet hızım bırakın artmayı 6 kat birden düştü.

Mis gibi ip havuzuna da sokmuşlar beni. İki haftadır sürekli bir kopma, düşük hızlar.
    Sağ olsunlar şikayetlerimide "sorun bizde değil sizde hıh" diye kapatıyorlar.

Teşekkürler TTNet

• Keşke 16 olsa, ona da razıyım. Hızım 2 Mbit ve o da kopup duruyor, şikayet edince de ilk yaptıkları iş 1Mbit'e düşürmek. Türk Telekom'a bu yüksek hizmet kalitesi için teşekkürlerimi sunarken, altyapının bu halde kalmasında emeği geçen herkesi saygıyla anıyorum(!) Neyse gidip biraz duble yol kemireyim de kendime geleyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani biz herkesten hızlı idik. Telefonda böyle reklamlar vardı. Yok londra daki bilmem kimden daha hızlı, yok ABD deki bilmem kimden daha hızlı.
    Öyleyse bu liste ne?

• Vaybe, lol aleminin en çok eleştirelen polakaları bile bizi geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 29 Aralık 2017; 0:20:9 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.