|
Bildirim
Genişbant indirme hızı listesinde Gana ve Moğolistan bizden daha iyi durumda.
Daha kimler kimler var gerçi siz anlayın halimizi. |
mobil indirme hızının genişbant hıza göre neredeyse 2 katı oması tamamı ile devletin bir suçudur. genişbant genişbant olalı böyle anlam kaybı yaşamamıştır. 15 yıldır genişbantı tekele bırakırsan olacağı budur. hız/fiyat olayına burada girmeycem.
|
Dünya ortalamasını düşürüyoruz.
|
Teknoloji devi olduğumuzun kanıtı her sene 10 Afrika ülkesi bizi geçiyor, teşekkürler paratelekom ve diğerleri.2020 gibi 102. sıraya filan gerileriz diye düşünüyorum.
|
Bizi yönetenlerin mükemmel becerisi sayesinde bangladeş,kenya yerini bile bilmediğim brunei gibi dünyanın en yoksul ülkeleri arasındayız teşekkürler akp
|
Dünyada %30 artış var benim adsl internetimde ise dünyanın tersine %30 hız azalışı var.
Dünyayla beni aynı kategoriye sokmadığın için teşekkürler Türk Telekom. |
Genişbanta bak. Kenya'yla yarışıyoruz. Rezillik resmen.
|
Sabit internette Brunei Bengladeş ve Kenya ile komşuyuz.
Daha önce paylaştım konusu açılmış iken yine paylaşayım. "Akamai Technologies tarafından yayınlanan rapora göre dünyadaki ortalama internet hızı geçtiğimiz yıla göre artış göstermiş. Peki dünyada kullanılan ortalama hız ne kadar? liste ye bir göz atalım. Özellikle Kenya ve Türkiye sıralamasına, ve ortalama hızlarına dikkat edelim. Kenya 23. sırada, biz ise 71. sıradayız. Biz Dünyanın 17. büyük ülkesi ve 18. dev ekonomisiyiz. Kenya ise dünyanın en fakir 50 ülkesinden biri." |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 15 Aralık 2017; 13:8:58 > |
|
|
|
|
|
|
|
|