Şimdi Ara

Her geçen yıl net ortalaması mı yükseliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlışım Yoksa 2010'larda 2013'lerde böyle her önüne gelen tereyağından kıl çeker gibi 120+ net yapamıyordu denemelerde, zaman geçtikçe soru kalıpları ve havuzu tükendiği için zamanla bugünkü şekle evrilmiş olabilir mi durum? Biliyorsunuz Dhde bile 120+ yapanlar ygs lys forumunun yüzde 65-75'ini hatta yüzde 80'ini oluşturmakta, geçen sene çoğu trolldür diyorduk ama değilmiş taş çatlasa yüzde 5-10'u trolldür, geçen seneki sonuçlar ortada bu forumda bile 130'lsr 140lar havada uçuşuyor denemelerde, elini sallasan 120 geliyor. Eleman 110 yaptığı için üzülüyor düşünün artık seviyeyi. Bu yeni nesil ne biçim anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 8 Mart 2017; 1:21:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amaç ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: lnxüssüxintürevi

Amaç ne?

99 lu musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayı kolpa usta 12 mart akşamı görücez 130 netleri

• Evlad-ıOsmanlı kullanıcısına yanıt
    Çünkü herkes 140 yapıyor

• Ya tamam ama 130 üstü yapıyorum diyenlerin yarısı anca trolldür siz yapamıyorsunuz diye kimse yapamaz diye bir şey yok ki

Ki töder de 145 üstü yapan 5500 kişi varmış hadi yarısı aldı cevap anahtarını desen 2000 küsür kişi yapmış oluyor gerçekte sınav matematik hariç ygs düzeyiydi ve Türkçede de birkaç zorlu paragraf eksikti sizce de bunlar bir şey ifade etmiyor mu insanlar yapıyor genel olarak töder çok dikkate alınmalı da demiyorum ama bir şeylerin göstergesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi little.devil -- 8 Mart 2017; 7:57:25 >
  • en kötü ihtimal yutuptan açıp video izleyerek soru tiplerini görüyor herkes ösym özgün soru sorarsa normale döneriz sormazsa sadece basit hata yapan elenir ygsde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keyssi kullanıcısına yanıt
    Hocam bence özgün tarzda olabilecek soruların %90 ı soruldu ve artık soru bankalarında da ösym nin sorabileceği tarza yeni sorular da var artık

• Artık şu töderi ygsye benzetmekten vazgeçin. ne feni ne matı ne sosyali ne türkçesi ygs gibiydi.Iyi yaptınız diye kendinizi kandırmayın. Ygs 2016nın yanından geçmeyecek sınavdı.

• little.devil L kullanıcısına yanıt
    Artık kim en çok soru bankası deneme bitirise o kazanıyor

• Günde 10 saat çalışıp 1000 e yakın soru çözmedikçe iyi bir yere girmeyi unutun

• adam dilci ygsden 150 net yapıyor ulan nasıl bi iş çözemedim ne yapcan 150 neti
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    98

• Delinin biri başlatıyor 130 diye diğerleri de arkasından geliyot. Gerçek netlerini yazsalar bu kadar dikkat çekmez tabi

• Inanmayan olabilir ama yuzde 80 i dogru 2 senedir aktif olarak ygs lys forumunda takilmis biri olarak soyluyorum sinavlarin dersaneler kapandiktan sonra kolaylasmasida var tabi

• ben de 2 senedir forumu okuyan biri olarak soyleyebilirim ki ygs aksami herkes normal netlerine donuyo gencler.Osym trolluge ekstra net vermiyo cunku

• 2010 ygs dışında tum osym sınavları özgün sorulardan oluşuyordu.Ancak herkes sorulara şu kolay bu kolay diyordu tabii o atmosferi yaşamayan atıyor bol keseden.Arkadaşlar bakın sorular zor olmayacak ama ÖZGÜN olacak.Soruyu o an algılayamayabilirsiniz.Sonra görürüm osym nin soru havuzu tükendi diyenleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.