Şimdi Ara

2017 DGS İÇİN ANKARA DERSHANE TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, bu sene bilgisayar programcılığından mezun oldum ve sadece açık öğretimden bir bölüme kayıt olmak için için girdim sınava ancak seneye daha iyi hazırlanıp mühendislik hedefim için girmeyi düşünüyorum ve de iyi bir dershane bulmam gerekiyor. Ankara da daha önce gittiğiniz ve durumunu akıbetini bildiğiniz, derslerini hocalarını tavsiye edebileceğiniz dershaneler için sizden öneri bekliyorum.
    2 hafta öncesine kadar aklımda Sincan ihtiyaç vardı ancak geçen hafta kayıt olmak için gittiğimde isim haklarını fesh etmişler feto ile alakaları varmış ve bu sebepten merkez şubeleri kapatılmış ancak Sincan ve Etimesgut şubeleri isim değiştirip aynı şekil ve aynı kadroyla bu sektörde devam edeceklermiş. Yeni anlaştıkları kurum da Beyaz Kalem olmuş dün aldığım habere göre.
    Kızılay'da da NM Akademi ve Sibel Aydın dershanesi var öne çıkan isimler olarak hocaları vesaire tavsiyede bulunanlar birazcık fazla. Yinede daha iyi araştırmak gerektiğini düşünüyorum , dersleri ve sınavları ağır değilde sınav düzeyine göre eğitim veren yerleri tercih etmek istiyorum. Deneme sınavlarından düşük alıpta morali bozulan kişiler de oldukça fazla çünkü.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar ayrıca DGS ana konusundan arkadaşların da burada öneride bulunmalarını talep ediyorum. Direk onların içinden sormak istemedim bu konuyu çünkü genelde sınav, sorular ve konular ile alakalı görüşler bildiriyorlar orada.
    Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.