Bildirim
2017 Euroleague Finalisti Olympiakos
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eee ? Sinir oldugumuzu mu sanıyorsun? Veya Oly'i destekledigin için burada sana sövecegimizi,laf atacagımızı mı sandın? İlgi çekmek için bu kadar ugrasmayın yahu -
Kendi de inanmıyor konu sahibinin zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Kendi de inanmıyor konu sahibinin zaten
Ben Oly'nin şansını yüksek görüyorum. Oly tek maçlarda her zaman çok tehlikelidir. CSKA Oly'den bariz daha iyi takımdı, playoff serisi olsa %80 turu CSKA geçerdi ama tek maçta böyle şeyler oluyor. Final için de aynısı geçerli. Playoff serisi olsa Fener %80 alırdı ama tek maç olunca %50-50 diyorum. -
Sonra da git Atina ya orada Yunanlılarla beraber kutla, hatta Türk bayrağıda yakmayı unutma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hz Carrier
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Kendi de inanmıyor konu sahibinin zaten
Ben Oly'nin şansını yüksek görüyorum. Oly tek maçlarda her zaman çok tehlikelidir. CSKA Oly'den bariz daha iyi takımdı, playoff serisi olsa %80 turu CSKA geçerdi ama tek maçta böyle şeyler oluyor. Final için de aynısı geçerli. Playoff serisi olsa Fener %80 alırdı ama tek maç olunca %50-50 diyorum.
final fourda her maç %50-%50 zaten.Hiç bir zaman bariz bir üstünlük olmuyor .Normal sezonda cska - oly'i rahatlıkla yenebilecek güçteyken tek maçlarda böyle sonuçlar olabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X