Şimdi Ara

2017 kpss hakkında !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba işletme lisans mezunuyum 2017 de sınava girmek istiyorum ilk kez kpss ye gireceğim ama arkadaşlarımın hespsi farklı birşey söylüyor biri diyorki tek sınav var öbürü diyorki tek yılda giremezsin yok tek yıllarda girmenin bir anlamı yok öbürü diyor a grubu b grubu var internettende araştirdim kafam iyice karıştı.Şimdi benim 2017 de girmem boşa mı?Lisans için girdiğimiz a grubu çokmu zor b grubuyla girilip şans mı arttırmalı?Sadece bir sınav varda a ve b puan türümü hesaplanıyor yoksa a ya ayrı b ye ayrı mı giriliyor?Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prank31 P kullanıcısına yanıt
    valla halkla ilişkiler mezunuyum, amacım polislik. o yüzden alayına giricem. geçen sene girdim, bu sene de giricem. ama hayrına up!
  • Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

• Kimse bişey bilmiyormu

• Uzmanlik, müfettişlik kadroları icin alan yani Kpss A sınavına gireceksiniz. Bu sınav Muhasebe, İktisat, Maliye, Işletme ve Hukuk dallarindan oluşur. Her biri 30 sorudur. Her sene yapılır. Yeterli puana sahip olduğunuz zaman sonbahar aylari gibi kurumlar kendi sinavini açar sinava girersin ondada gecersen mulakata girersin onuda gecersen uzman ve ya müfettiş kadrolarina girmis oluyorsun. Süreç 3 aşamalı. Tek başına halletmen imkansiza yakın . Iyi bir dershane ve disiplin şart. KpssB ise 2 senede bir yapilir(aslinda her sene yapilir cunku kpss a ya girebilmek icin ona girmek sart ancak Bgrubundan atama yapmaz) Turkce, Matematik, Tarih, Coğrafya, Vatandaşlik ve Genel kültürden olusur. Bu sene olmayacak çift haneli yillarda oluyor yani 2018de yapilacak. Tek basina halledebilirsin eger altyapin var ise. Ancak 80puanin uzerinde alman lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenobi Obi Wan -- 3 Ekim 2016; 10:59:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende konuya dahil olmak istiyorum. şimdi şunu mu anlamalıyız alan bilgisi olmayan sınava girebilmek için 2018 yılınımı beklemek gerekiyor? ben 2016 sınavına başvuramadım ama mutlaka alan bilgisi olmayan kpss ye giricem. bunu yapmabilmek için 2018 i mi beklemeliyim. Ya da 2017 yılında yapılacak olan kpss ye girip genel yetenek ve genel kültür çözsem bir yere atanamıyor muyum?
  • takip düz memurluk istiyorum 2017 deki kpss onun için mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: profzo

takip düz memurluk istiyorum 2017 deki kpss onun için mi

Düz memurluk için çift yıllardaki kpsslerin puanına göre yapılıyor. 2014,2016,2018,2020...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.