Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    söylediklerinize aynen katılıyorum. ben de tam otomatik tork konvertör sever ve eat6 hastası biri olarak easy r şanzımanı seveceğimi sanmıyorum. bu saydığınız sorunlar zaten kronik özellikleri diyebiliriz. ama dediğim gibi el sürülmez bi olgu olduğunu düşünmüyorum. benim de tercihim olmayabilir, alabiliriz de. test etmek kullanmak lazım. alıp zaman sonra tatmin olmayıp satılabilir de. yeterli görüp devam da edilebilir. kişilere, beklentilere göre, kullanım tarzı ve yolculuk şekillerine göre değişir. ama easy r tabi ki zayıf bir şanzıman. buna katlanılır mı? size göre hayır bana göre belki ona göre evet :):)
  • beyler sandero ile kazaya karışan varmı. :) yani kötü bir soru ama kaporta nasıl , bir tanıdığım dokker ile kazaya karıştı , karşıdaki aaraç en son kasa clio idi. dokker de 28.000 TL hasar var. clio nun çamurluk ve tampon değişmiş, tanıdık dokker den sağ çıktı. buna şükrediyor fakat üzgün olduğu taraf 40 km ile giderken araç pert oldu. clio nun ise çamurluk ve tampon pert. sanderoda da kaporta böyle mi acaba?
  • batari2521 B kullanıcısına yanıt
    ben de kırmızı ışıkta kalkış esnasında 20 km hızla bir clioya arkadan çarptım, clionun tamponu çatladı, benim arabanın çamurluk tamamen içer göçtü, far kırıldı. maalesef kağıt gibi kaporta, Allah kaza bela vermesin
  • rekorturk R kullanıcısına yanıt
    airbag açıldı mı bari. ya bu riske girilir mi diyorum kendi kendime, ucuz dizel alıcaz diye güvenlikten taviz vermek.
  • batari2521 B kullanıcısına yanıt
    Yok airbag açılmadı
  • ncapten 4 yıldızı var çokta abartmayalım. kalın sac kullanan kaçtane marka kaldıki?
  • turkerny T kullanıcısına yanıt
    0.9 otomatik icin bayiden fiyat almis miydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aracı kötülemıyorum.fakat kalın saç derken clıo da reno dacia da renonun.dacia komple pert okurken clioda tampon çamurluk pert oluyo. sac farkı muhakkak var. emin ol.tabi fiyat ucuz olunca bunlar göz ardı ediliyor. memlekette araçlar pahalı olmasa zaten kimse ne dacia alır ne de Çin aracı var shong mudur nedir onu

• Kullanımda sağlamlık konusunda iyi araç ama kaporta allahlık resmen.. Bende de 2011 Stepway vardı.. Kazasız belasız bir günde sattım.. Ucuz araç oldugu için 2. eli kuvvetli ama güvenlik gerçektende düşündürücü.. Buna rağmen fiyatlardan dolayı yine stepway alıyorum.. Dün aldıgım aracı incelemeye gittim ( Ocak ayında dizel versiyonunu teslim alacağım ).. İlk defa yakından inceledim neler yapabilirim diye.. Sac çok ince karton resmen, iç yalıtım hiç yok halılarını kaldırdım direk sac taban var, kapı pandizotları kagıt gibi bastırınca dalgalanıyor.. Bu araçla sağdan sağdan gitmek lazım, dikkatlı kullanmak lazım.. Ewet araç yakısıklı, geniş, ferah, yerden yüksek, üzerinde iyi bir motor var.. Kısacası araçta görüntü ve motor var.. Çok kalitesiz araç.. Ama gel görki diğer araçlara bakınca arada rakam olarak resmen ucurum var. İnanın arabanın 53.500 olan parasını ödememe rağmen Megan 4 benzinli model 68.000 TL yi görünce vazgeçsem mi dedim kendi kendime.. Zaten alır almaz alt taban pütür + Koltuklar sokülerek iç yalıtım + Ve komple fitil kontrolu ve fitil değişimi yada eklemelerini yapıcam.. Nerden baksanız buda 1000-1500 arası masraf olacak..Konu ekonomi olunca bu tarz araçlar almaya mahkum kalıyoruz.. Çok insafsız vergi sistemimiz var.. Bir arabayı kendimize alırken bir arabayıda devlete vergi diye veriyoruz.. Yukarda arkadaşın dediği gibi kimse bu tarz araçaları almaz bile.. Neyse yapacak bişii yok.. Ne aldıgımızı biliyoruz zaten.. Güvenli ve yavaş kullanacağız .. Olayın özeti bu maalesef.....

• 0.9 benzinli otomatik aldık güven altay plazadan ocakta teslim..Multimedya için satış sorumlusu bayinin 1500 TL ye geri görüş kamerasiyla birlikte taktığını söyledi sizce hangisi iyi fabrika çıkışlımi bayinin taktıgimi..
  • erolfire41 E kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldiniz?Gule gule kullanin

• 49.800 otomatik benzinli peşin..
  • erolfire41 E kullanıcısına yanıt
    slm herkese bende bu gün bir stepway sipariş ettim iyimi yaptım kötümü yaptım bilmedim ama araçla test sürüşü yaptım bi hoşuma gitti fiyatta 55800 dü gel aşşa çık yukarı derken 54000 bin artı park sensörüne ikna oldular bilmiyorum artık iyi fiyatamı aldık ama izmirdeki şubat kadar olan tüm arabalar tükenmıs birtane siyah vardı onada razı olduk bakalım izmirde :) napicaz orenk araba ile artık bilemicem gölge kovalıcaz heralde :) yalnız bana fabrikadan gelen üzerine montaj edilmiş mutimedya 1800 dediler bayıde takılan iki model mutimedya markasının birine 2400 diğerine 2800 dendi sanki 140 ekran tv alıyoz :) dedim yok kalsın 2400 lükten bide usb kablosu çıkıyor hemen altından dışarı vermişler 5 cm uzunluğu var cuk gibi sallanıyor hiç gerek yok ole kablolu bide kablo abuk bıyerde krom çıta takımı ,alt mumlama bide cam filmi yaptırcam 800+400+600 meblalar mumlamayı kesın yaptırmak istiyorum araç yüksek mutlaka alta tasmaş sıçrar yalıtım 40 azaltıyor dediler hadiordan diyecektim ya neyse benim gittiğim bayi baya ilgilendi alaka süperdi sansıma makyajlı kasa denk geldi sevdim ben dacia yı ikinci aracım olucak şu an 2014 opel corsa 13, 95 bg dizel ecoflex aracım var amartisörlerını birazdaha iyi gördüm dacianın velhasıl kelam girdik bakalım bugun bi işe ilerde görücez mevzu hoşmu oldu yoksa bi hoşmu oldu saygılar

• Bu aracı alan ve alacak olan herkese hayırlısı olsun.. Pişman etmez güzel araçtır.. Kedi gibi kaçar az yakar yakışıklıdırda.. Altını vurmaz herkes dikkatle bakar ... Yolda giderken bile soru sorarlar... İçi geniştir ferahtır.. Muadili yok zaten.. Ses yalıtımı pütür ve fitil işlerine biraz zaman ayırınca süper sessiz bir araç olur.. Kaportası zayıftır..Buda bu güzelin kusurudur ....Hele yeni donanımlarıyla ballı kaymak durumuna gelmiştir.... Dizelde ülkemizin en düşük fiyatlı arabasıdır... Bu kadar bilgi yeter zannedersem....... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim....
  • Arkadaşlar dizel otomatigi kaca aldınız.
  • selam,

Yurt dışında 2017 model sandero stepway marka araba aldım. Kullanıcı klavuzu ve media nav evolution klavuzu fransızca verdiler. Türkçe klavuz paylaşırsanız sevinirim. Yada ingilizce.
  • Paspas takımı öneriniz var mıdır. Verilen paspasları beğenmedim. Özellikle sürücü olan kısmını. Sol ayak dayama kısmını kapsamıyor küçük kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoxbjk -- 31 Aralık 2016; 10:36:36 >
  • simoibo S kullanıcısına yanıt
    Kitapçık verdiler ama CD olarak değil. Kitaota kalin. O yüzden elektronık ortamda size yardımcı olamayacağım.

• sammurat kullanıcısına yanıt
    Burası Duster'ın değil Sandero'nun konusu.
    Yerler karıştı sanırım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0.9 motora lpg uygulanabiliyor mu acaba

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.