Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
803
Cevap
21
Favori
104.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clio45

izmir ermat 49000 e veriyordu aralık 30 da şimdi nasıl olur bilmiyorum fiyatlar sadece kendi bölgemdeki illerden aldım fiyat bu yüzden iyi bi fiyatamı aldım hala kafamda soru işareti var

İstanbul hedef oto park sensorlu 50 bin lira.
  • Ermat mesaj attı aralık fiyatları için son 2 gün diye.

Dizel manuel arayanlar için ;
    52500

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-serkan-oto-farkiyla-yeni-kasa-dacia-stepway-1.5-dci-sifir-km-382212265/detay
  • Camlar kapalıyken rahatsız edici bir ses yok.
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    selam, hocam ermat kim, bayi mi oluyor galerici mi?
  • herkese selamlar. ben dizel otomatik almayı düşünüyorum ve 2017 modeli beklemeye karar verdim. dün istanbuldakı bayılerın nerdeyse hepsını arayıp fiyat aldım. çogunun elınde arac yok ve bıkac gun içinde fıyat artısı olacagını soyluyorlar. (ben onların yalancısıyım.inşallah olmaz.)en düşük fiyatı iki bayii verdi birinin elinde sadece bir tane kahverengi birindeyse bir tane mavi renk 2016 model araç varmış ve nakit son fiyat olarak 59000 tl dediler.
  • borana B kullanıcısına yanıt
    2016 ile 2017 arasında fark yok (eğer 2016 diye bahsettiğiniz model makyajlı olansa). Sırf ruhsatta model yılı 2016 yazacak diye birkaç bin TL fazla vermek mantıksız diye düşünüyorum.

Fakat 2016 diye bahsettiği makyajsız kasaysa asla 59.000 TL vermeyin. 2017'si (yani model yılı 2016 yazsa da 2017 ile arasında hiçbir fark olmayan makyajlı kasa) şu anda o civarda satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 4 Ocak 2017; 16:37:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bahsettiğim model yenı kasa olan. kararsız kaldığım konuda zaten oydu 2016-2017 model farkı sadece ruhsatta yazan tarıh olacak. bunun için 3-4 bin lira farka değermı. yada 2016-2017 model fiyat farkı ne kadar olacak onu bir bilsem karar vermek çok daha basıt olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borana

bahsettiğim model yenı kasa olan. kararsız kaldığım konuda zaten oydu 2016-2017 model farkı sadece ruhsatta yazan tarıh olacak. bunun için 3-4 bin lira farka değermı. yada 2016-2017 model fiyat farkı ne kadar olacak onu bir bilsem karar vermek çok daha basıt olacak.

Bir fark yok ise al ruhsatta 2016 yazsa bile satarken 2017 çıkışlı olarak diye bilirsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • borana B kullanıcısına yanıt
    Bayiiler 3-4 bin TL civarında bir fark olacağını söylüyor (eğer bir değişiklik olmazsa). Bence sırf ruhsatta 2016 yazacak diye 3-4 bin TL daha fazla para vermeye değmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borana

bahsettiğim model yenı kasa olan. kararsız kaldığım konuda zaten oydu 2016-2017 model farkı sadece ruhsatta yazan tarıh olacak. bunun için 3-4 bin lira farka değermı. yada 2016-2017 model fiyat farkı ne kadar olacak onu bir bilsem karar vermek çok daha basıt olacak.

Bende aynı şekilde kararsız kalmıştım. Aralık sonuna doğru makyajlı kasa 2016 model aldım. Diğer arkadaşların dediği gibi bayiler 3–5 bin TL fiyat artışı olacağını söylüyorlar. İllaki bir artış olacaktır. Ruhsatta 2017 yazacak diye değmez,aynı araç. aradaki farkı yakıta harcarsınız.
  • Bu gün aracımı teslim aldım arkadaşlar, 0,9 TCe Easy-R Cosmos Mavi. Çok yakışmış renk araca bana göre tabii.
  • rone1907 kullanıcısına yanıt
    Allah kaza bela göstermesin.ara ara fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • Yeni fiyatlar

Stepway Turbo 90 bg 48.600 TL ------- 49.050 TL
    Stepway Turbo 90 bg Easy-R 51.650 TL-------- 52.200 TL
    Stepway 1.5 dCi 90 bg 56.600 TL ----------58.250 TL
    Stepway 1.5 dCi 90 bg Easy-R 61.650 TL --------- 63.450 TL
  • bu arada sizce aracın ortalama kasko ve sigortası ne tutuyor. bilgisi olan veya tahmini olan varmı?
  • Türkiyede satılan Stepwaylerin üretim yeri neresi? Romanya mı, yoksa Fas mı?
  • 2017 ocak fiyat listesi
    https://www.cdn.daciagroup.com/content/dam/Dacia/TR/fiyat-listesi/Dacia-201701-v2.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 5 Ocak 2017; 14:44:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rone1907

Bu gün aracımı teslim aldım arkadaşlar, 0,9 TCe Easy-R Cosmos Mavi. Çok yakışmış renk araca bana göre tabii.

Güle güle kullanin. Ben sordugumda cosmo mavinin mart ayinda gelicegini, teslim tarihininde tum bayilerde 10 ocaktan once teslim edemez denildi.
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Tabii, öncelikle direksiyon çok güzel olmuş. Deri hissi kornanın ortada olması ve tabii ki hız sabitleme muhteşem.benim için olmazsa olmazdı
  • 2015 model 26.000 km'de stepway sahibiyim. 1.5 dci. yeni kasa hoşuma gitti. bayiyi aradım bu hafta takasa alırsanız ne farkla yenisini alabileceğimi soracağım. araç temiz ama ben alım satım ilan vs. işlerini sevmediğim için 2'ye 3'e bakmadan bayiye vermeyi düşünüyorum. yol bilgisayarı yokuş kalkış vs zaten daha önce açtırmıştım. yeni kasa dizellerde yokuş kalkış yok denmişti ama sorduğumda evet var cevabı aldım.
  • end76 kullanıcısına yanıt
    Fas
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.