Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
803
Cevap
21
Favori
104.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 23 Aralık'ta vermiştim siparişi, hatta 3-5 gün sonra komşum da aynı renk düz vites siparişi verdi, onun teslimat henüz olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skuller

Fas

Teşekkürler, Romanya olsaydı daha iyi olurdu sanki.
  • Avrupa'da dacia ortalama otomatik vites için 500€ bizde 5200 Tl nerdeyse 3 kat fark var ülkemizde bu fiyatlara rakibi olmayınca Türkiye dacia bunu kullanarak gereksiz fazla para istiyor diye düşünüyorum...
    ( bu farklara tam otomatik yada edc gibi çift kavrama çok daha gelişmiş otomatik şanzıman veriyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 6 Ocak 2017; 12:07:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb bende çok merak ediyorum arkadaş sormus ama cevap yazan olmamış sanırsam kasko ve sigorta ne tutuyor acaba ben babamın üstüne aldım aracı gerçi yas 71 :) düşük gelsın dıye bakalım ne çıkıcak aracı alan arkadaşlar sigortayı nekadara yaptırdınız acaba ?
  • En iyi Türk nippon verdi sigorta 800 küsür Kasko 1105, kaskoyu bizden yaptırırsan sigorta 600 küsüre iner dedi.

İlk aracım, sigorta genelde 900 civarı söylüyorlar, kasko 1100-1250 arası, kasko ve sigorta için Alliance 1250 şer fiyat vermişti...

Tavsiye kabul edilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridinebandim -- 6 Ocak 2017; 13:42:31 >
  • Yeni fiyatlar açıklandıktan sonra araç alan yada bayi ile görüşen var mı?
    Nakit fiyatta yaptıkları indirim oranı nedir?
  • Merhaba,

Ben de 23.12.2016 tarihinde 0,9 tce benzinli otomatik sipariş verdim. Hala bekliyorum. Araç gümrükteymiş. Yılbaşı yoğunluğundan hala çıkamadı gümrükten. araç için birçok yerle görüştüm en uygun lüleburgaz uzunlar verdi 50.000 TL. Sigorta 500TL kasko da 1050 TL çıktı. Sigortaların düşük olmasının nedeni 6-7 senedir hiç kaza yapmamış olmam ve bu sebeple sigorta bozdurmamış olmamdır. Bu arada yaşım 35 :)
  • end76 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Katılıyorum. Kalite değişmiyordur diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batari2521

selam, hocam ermat kim, bayi mi oluyor galerici mi?

Ermat izmir deki Mais dışındaki Resmi renault bayii.Servis kısmı kötüdür ama satış kısmı baya iyi fiyat verir.Bir ara Türkiyenin en çok dacia satan bayii siydi.

Sanderoların FAS dan gelmesi ilginç.Ancak FAS daki fabrika da yeni kuruldu teknolojisi de daha yeni.Lodgy lerin üretim üssü.Kalite işi bence artık tersine döndü doymuş ülkelerde üretilen araçlar daha özensiz ,işe ihtiyacı olan yerlerdekiler daha kaliteli bence.Malzeme kalitesi olarak değil zaten aynı malzeme ,işçilik birleştirme vs. olarak.
  • Sigorta ve kaskoyu sigortam.net den yaptırdım, Mapfre 896 ç, kasko için Ak sigorta 1248 dedi, benzer fiyatlar aldım bir firma 1105 dedi dedim sigortadan ve kasko dan bir miktar indirim yaptı zorlansa biraz daha yaptırılabilir, bana verdiği fiyat uygun geldi kabul ettim. İlk aracım, kasko ve sigorta toplam 2080 a geldi.
  • Bugün Samsun da pazarlık yaptım. 2016 0.9 otomatik Siyah ve bordo renk varmış. En son 50.500 + park sensoru dedi. Ben beyaz renk istiyordum almadan ciktim. Sonra 2016 makyajlı kasa Symbol 1.5 dci otomatik touch + konfor paketi 63.400 liraya almak icin kapora biraktim. Bilmem iyi mi yaptim
    2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musto44 -- 7 Ocak 2017; 19:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musto44

Bugün Samsun da pazarlık yaptım. 2016 0.9 otomatik Siyah ve bordo renk varmış. En son 50.500 + park sensoru dedi. Ben beyaz renk istiyordum almadan ciktim. Sonra 2016 makyajlı kasa Symbol 1.5 dci otomatik touch + konfor paketi 63.400 liraya almak icin kapora biraktim. Bilmem iyi mi yaptim
    2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu

Yazılanda bir yanlışlık yok ise 11000 Tl indirim var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• musto44 M kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun.

Yalnız fiyat konusu hiç inandırıcı değil. Sanırım 73.400 yerine 63.400 yazdınız. Çünkü makyajlı 2016 model 1.5 dCi Easy-R Symbol'ün Touch donanımı Konfor paketiyle birlikte 76.200 TL'ye geliyor (74.300 TL'si arabanın kendisi, 1.900 TL'si Konfor paketi opsiyonu).

Renault Türkiye fiyat listesi:https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/TR/price-list/Renault-Binek-201701-v2.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametykcll

Aracınız hayırlı olsun.

Yalnız fiyat konusu hiç inandırıcı değil. Sanırım 73.400 yerine 63.400 yazdınız. Çünkü makyajlı 2016 model 1.5 dCi Easy-R Symbol'ün Touch donanımı Konfor paketiyle birlikte 76.200 TL'ye geliyor (74.300 TL'si arabanın kendisi, 1.900 TL'si Konfor paketi opsiyonu).

Renault Türkiye fiyat listesi:https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/TR/price-list/Renault-Binek-201701-v2.pdf

Fiyat doğru arkadaşlar. Ben bile hala inanamiyorum ama bu fiyata anlastik. Araba gozumun onunde tirdan indi. Bende hemen aldim.

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Sağolun Turkerny bey... Evet esp yada asr dedikleri şey maalesef tekerleği kitliyor patinajı önluyor. Açma kapama tusuda yokmuş. Bir usta kablolama ile on off yapabildiğinden bahsetmişti facede.. Birde yarım debriyaj dediler.. En iyisi servisiyle konusmak.. Cliolarda esp on off var bildiğim kadarıyla.Oradan hareketle düzeltme yapılabilir.Ama nihayetinde çok saçma bir olay .. Dağ başındada rampadada kalabiliriz.. Genel müdürlüğünden destek istemek lazım..Yada hakem heyeti ile firma resmen süründürülür.. Çünkü ortada can tehlikesi var.. Bu işler bu kadar kolay olmamalı...Her çamurlu yada karlı yolda sigorta sök tak yapılmazki.. Uyarınız için teşekkürler.. Aracı daha teslim bile almadım... Malum kar vs vs taşıyıcı firma yetiştiremiyormuş.... Beklemedeyim.. Haa birde dizel araçlarda geri kayma önleyici sistem yok demiş.. Reklamlarında HSA diye tanıtıyorlar gerçi.. Açtırırım olmadı herşeyi deneyerek teslim alıcam zaten...Radyo kodu, el fren konsolu, hsa vs vs vs .....Sonuçları izlenimleri sizlerle paylaşacağım zaten.. Herşey gönünüzce olsun.....

• aracınız hayırlı olsun. oncelıkle fıyatını sormak ıstıyorum kredıyle kaca maloldu.
  • tekrardan hayırlı olsun. bende eşim kullanacağı için dizel otomatık almayı düşünüyorum.
    ancak bu araclarda kafamı kurcalamıyor değil. 4 kişilik bir aile için gayet idealler ve ford kalitesiyle dacia kalitesi...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-2016-full-orijinal-5200-kmde-otomobil-ruhsatli-ford-courier-384052774/detay
  • runway126 R kullanıcısına yanıt
    Park sensörünü serviste mi taktırdın hocam? Sadece ses mi çıkarıyor yoksa bi ekranı falan var mı?

Marka olarak park sensörü tavsiye edebilecek arkadaş var mı? Gidip dandik bir marka taktırmayalım.
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    Ben araci sali gunu teslim aldim, yokus kalkis var o konuda dert etmeyin, start stop yok sadece easy-r olmadigi icin, esp nin sikintisini bugun had safhada yasadim, yarim debriyaj ise yariyor onun disinda esp devreye girdigi anda tekrar debriyaja basip tekrar kaldirmaya calisabiliyorsunuz. Yanliz tum araclaein lastikleri aynimi bilmiyorum ama eger kar yagan bir yerde yasiyorsaniz ilk gun gidin bir kar lastigi taktirin, ustundeki lastikler inanilmaz kayiyor, bugun butun sokak zor cikardik araci vr yerinde tutmak imkansiz hareket ettigi anda lastiklerde hic dis yokmuscasina kayiyor, maalesef bir kac aracada dokundu kayarken ama goruntuye bakilirsa bir hasar yok. Yanliz easy-r vites konusunda trafikte kullandikca fikrim degisti, istanbulda manuel kullanilmaz artik, zaten oyle hizlanacak bir yolda kalmadi easy-r alinirmis, trafiktede cok rahat olurdu ama neyse almis bulunduk bir kere.
  • runway126 R kullanıcısına yanıt
    Aracı nerden aldınız?

kredi ne kadar çektiniz?Peşinat vs

yılda 10000 km den fala kullanıyor musunuz? bende dusunuyorum benznlimodelini ama?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.