Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
104.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musto44

0.9 motora lpg uygulanabiliyor mu acaba

Tam uyumlu deniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah07

quote:

Tam uyumlu deniyor

Geçen aracı incelerken satış danışmanına sormuştum. Takiliyor fakat turbo olduğu için çok pahali dedi. 4.000 liraya falan takiyorlar dedi. Ne derece dogrudur bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agah07

quote:

Tam uyumlu deniyor

Geçen aracı incelerken satış danışmanına sormuştum. Takiliyor fakat turbo olduğu için çok pahali dedi. 4.000 liraya falan takiyorlar dedi. Ne derece dogrudur bilemiyorum

burda konusu var
    https://forum.donanimhaber.com/0-9-tce-motor-a-lpg--72337768

• Selam,

Aşağıdaki adreste klavuz istek formu var, sanırım dijital olarak gönderiyorlar. İlgilenen varsa vede paylaşırsa çok iyi olur.

https://www.dacia.com.tr/kullanim-kilavuzu.html
  • Camlar karartılmış mı arkadaşlar?
  • Herkese selamlar.Bende yeni kasa sandero dızel otomatık arac almayı düşünüyorum.
    Sormak istediğim şey araca şu an ihtiyacım yok. Mayıs ayında almayı istiyorum ancak şu an satılanlar 2016 model sanırım.
    Mayıs ayında 2017'ler olacaktır. Sizce fiyat farkı olur mu yada ne kadar olur.
    Beklemeden 2016 almak mı daha mantıklı mayıs ayını beklemek mi?
    Yada bayiye şimdi parayı ödeyıp mayıs ayında 2017 model teslim almak mümkün olur mu?(vede bu riskli midir)
    Şimdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borana -- 1 Ocak 2017; 14:54:9 >
  • selam, kimsede dijital olarak kullanıcı klavuzu yokmu? Birde motor ilk çalıştığında klima ısıtıyor mu? Yoksa motorun ısınması mı gerekiyor? Yaklaşık 5 dakka boşta çalıştırdım ısıtma yok...
  • simoibo S kullanıcısına yanıt
    2012 yılında oluşturulmuş bir pdf buldum, ingilizce...

http://www.renaultusa.com/News/DriversManuals/dacia%20sandero.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: borana

Herkese selamlar.Bende yeni kasa sandero dızel otomatık arac almayı düşünüyorum.
    Sormak istediğim şey araca şu an ihtiyacım yok. Mayıs ayında almayı istiyorum ancak şu an satılanlar 2016 model sanırım.
    Mayıs ayında 2017'ler olacaktır. Sizce fiyat farkı olur mu yada ne kadar olur.
    Beklemeden 2016 almak mı daha mantıklı mayıs ayını beklemek mi?
    Yada bayiye şimdi parayı ödeyıp mayıs ayında 2017 model teslim almak mümkün olur mu?(vede bu riskli midir)
    Şimdiden tesekkurler.

Mayıs-Haziran ayına 4-5 bin zam gelir bence toplamda ..biz kardeşime aldık 0.9oto, 25 inde teslim alıcaz 49.500e . Bakalım 4-5 ay sonra ne olucak .

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, 2017 model klavuz bulabilen varsa iyi olacak. Birde bu klimaların AC modunda ısıtma olayı var mı? Yoksa sadece tek taraflı(soğuk) mı çalışıyor. Isıtma direk fandan mı geliyor?
  • AC modu sadece soğuk klima içindir, sıcakta ise motor fanından gelir AC işe yaramaz
  • Cumartesi Aracı test için çağırdılar. 2000 model benzınlı kangoo var takasa sokup düşünuyorum.Bakalım.
  • Merhaba arkadaşlar daha önce hep reno pejo citroen araçlara bindim yeni megane bakmaya gittim yıl sonu diye ancak yeni dacia sandero stepway beni çok etkiledi bu bilgileri aklında sorusu olan varsa diye yazıyorum. Hemen sanderoyla teste cıktım easy 0.9 benzinli 90 bg olan araçla testi tamamladım daha öncede yarı otomatik triptonik araç kullanmıştım zorlanmadım vites geçişleri ilk başta çok yığılma yaptı düşük viteslerde sonra ayak alışıyor aracın tepkilerini anlıyorsunuz triptonikte daha da zevk veriyor araç bi hayli atak çok fazla ses almadım iç dizaynda çok hoşuma gitti turumu attım bayiye geldik heryerine baktım aracın gerçekten eskiden çok itici geliyordu gündüz farları led stoplar ön panjur yüksekliği seriliği koltukların ayrı ayrı katlanması bütün detayları beni al dedirtiyordu 4 cam otomatik hız sabitleyici ayarlanabilir direksiyon bu arada yeni direksiyon baya çekici. Pazarlığa oturdum 49.800 e verriz dediler tamam dedim düşüneceğim gidip megane a baktım tabiki fark var iç malzeme kalitesi olarak ama 25-30 liralık farka değmez dedim bayiden çıkıp başka ildeki bayileri aradım 49000 den aşağı kimse vermedi ertesi gün bulunduğum ildeki bayi aradı naptınız diye bende daha aşağı verirseniz alacağım dedim düşmediler bende 49000 veren var dedim şaşırdılar ısrarla bayiye kahve içmeye kimin bu fiyatı verdiğini sordular söyledim müdürleri geldi merkez bölge arandı sanki her bayi tek fiyatta sözleşmişte bana 49 veren bayi nasıl verir diye konuşup merkezle telefon trafiği yaşadılar belkide bilerek yaptılar bilemem. 45 dk sonra 49000 e veririz zarar ediyoruz dediler bende aracı onayladım 13 ocakta araç geliyor otamatik oluşundan dolayı bence bu araçtan çok fazla göreceğiz arkadaşlar 0.9 turbo motorun clio nun en full modelinde olduğunu biliyor olmam beni hiç motor konusunda düşündürmedi iyi mi yaptım kötümü hala bilemiyorum ama bu fiyatlara bu özellikte bir araç yok gibi çünkü bir hayli araştırdım fiyat performans olarak en iyisi buydu önümüzdeki günlerde en az yüzde 5 zamlanacağınıda söylediler hayırlısı diyelim.

• clio45 C kullanıcısına yanıt
    Hediye eklettiniz mi bu fiyata?

• park sensörü hediye ilk baştan etmişlerdi onuda ekletip yüzsüzlük yaptım iyi bi fiyatamı aldım halen düşünceliyim
  • clio45 C kullanıcısına yanıt
    49 A hangi bayiler veriyor acaba hangi il . Hayırlı olsun bu arada .

• izmir ermat 49000 e veriyordu aralık 30 da şimdi nasıl olur bilmiyorum fiyatlar sadece kendi bölgemdeki illerden aldım fiyat bu yüzden iyi bi fiyatamı aldım hala kafamda soru işareti var
  • Fiyat bence baya iyi. Bende bu fiyata alabilirsem cok mutlu olurum. Samsun da fiyat soran oldu mu acaba

• Aracı alıp kullanan arkadaşlar ses yalıtımı konusunda ne diyorsunuz? gerek var mı?
    Bende 2000 odel kangoo 1.4 benzınlı var yeterınce ses duydum...:(
  • 0.9 motorun ses durumu ve sehir ici tüketimi nedir arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.