Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURKERNY bey hayırlı olsun..Güle güle kullanın....Olumsuzlukları paylaşalımki çıkış yollarınıda ortaklaşa bulalım forumca... Ben hala beklemedeyim bu arada... 1 ay oldu nereyse, herhalde bu hafta gelir diye düşünüyorum......
  • Cumartesi gelmiş benimki :), bugün 16:30 gibi işlemler bitecekmiş, Kazasız belasız inş.
  • mrb 29 aralıkta stepway aldım 54.000 verdim yanında park sensörü 250 tl + izolasyon 400 tl bunlar fiyatın içinde anlaştık daha araç gelmedi gerçi neyse multimedia sistemi fiytı sordum necvox piyasada 900-1050 tl max fiyatları var daciada 2400 tl bir başka marka daha geldı ama markasını telaffuz edemiyorlar ona 2800 fiyat çekiyorlar emın olun onuda 1050 max fiyattan bulurum ama bayi siz taktırırsanız garantiden düşer diyor araba media nav istedim markası lg diye elimizdeki araçlarda bu yok şubata ortasına kadar başka araç yok dedıler izmirde araştırdım başka bayılaerden son arabayı ben almışım harbiden yok çin malı multimedia sistemlerıne faiş fiyat çekiyorlar sattıkları ürün Windows arayüzlü güncellemelerini yapmak versiyonlarını yükseltmek zor bide ürün 700 mhz 128 ram ekran dondumu harbi sağlam donar ondan cihaz androit olmalı şu an piyasada çift çekirdek 1 gb ram cihazlar dolu yeni bir ürün çıktı androit 5,1 4 Çekirdekli İşlemciSamsung DDR3 1 GB Ram bide biz almaya kalkışınca garantiden yürüyorlar size sormak istediğim ben taktırsam düzgün bir cihaz garanti harbi iptal olurmu bu olay hakkında varmı bilgisi olan ??

• atisar06 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun .Yalıtımda neler uyguluyorlar acaba .
  • hayırlı olsun araclarınız. bugun ankara mais aradım ellerinde dizel otomatık araç yokmus 2017 modeller için dizel 1.5 otomatik 62,500 tl fiyat verdi.
  • valla kardeşm izalasyon da taban ziftleme var camurkuk içleri ziftleniyor bide kaldırıp birazda taban altına zift atıyorlar sanırım izalosyon dedıkleri bu 100/40 ses yalıtımı sağlıyor dediler pek inanmadım işin açıkçası araç daha gelmediği için bir sey söliyemiyorum ses konusunda haberdar ederim deneyimlerimi esasen ben ziftlemeyi araç yüksek tekerden tas sıçraması birazda nemli bi şehirde yasıyorum tabanında çürüme olmasın dıye yaptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisar06 -- 10 Ocak 2017; 12:34:10 >
  • Daha önce söylediğim gibi mevcut lastikler bu karda beni çok zor durumda bıraktı bende dün gittim 4 tane kış lastiği aldım , eve yakın bir yerde yine kara gömüldük çıkayım derken de lastik basınç ışığı yandı , bugün bir benzinliğe gittim basınçlara bakayım diye, şerefsiz lastikçi kafasına göre hava basmış takmış geçmiş, ön sağ 50 , ön sol 40 arkalar 34 tü ben benzinciye girdiğimde , aracın etiketinde önler 32 arkalar 31 yazıyordu bende bu değerlere getirdim sonra ışık yine sönmedi internetten baktım lastık havalarını eşitledikten sonra kendiniz basıncı resetliyorsunuz diyordu bende yol bilgisayarından basınıcı resetledim ışık söndü ama bu arada da aklıma takıldı lastikçinin lastiği yanlış takmış olma ihtimali vs olabilir mi diye, aranızda bu konuyu bilen var mı? Basınç sensörü olan araçlarda lastik takılırken sensöre dikkat etmek vs gibi bir durum gerekiyor mu? Bir arkadaşım cliosunda lastikler takılırken lastikçi sensöre dikkat etmemiş bütün sensörleri kırmış gibi birşey söyledi bizim araçta da böyle birşey olma ihtimali var mı?

• rekorturk R kullanıcısına yanıt
    Klima sadece sogutma yapar isitma isi motorun sicak suyu sayesinde olur klimayi acip isinacagiz diye beklemeyin
  • Beyler bu yeni kasada yağmur sensörü varmı yok diyorlar yagmurlu havada sürekli kolu indir kaldır.mi yapicaz 5 saniyede gibi süreli değilmi ..
  • ne5555 kullanıcısına yanıt
    Bİlmediğim için soruyorum bu özellik bu araca özel mi kış günü çalıştırdık motor ısınmasını mı beklıcez sıcaklık ıcın???

bende kangoo var klima yok motor sıcaklıgı ısıtmıyor hıc bozuk galıba soguk hava ufluyor... klima olsa diyordum onu açardım????
  • Aracı aldım 2 saat olmadı daha , basınca gidiyor sanki altından kaçacak, ama yolun tüm engebesini hissettiriyor, lastik basınçlarından olabilir mi bilmiyorum, direksiyon yine yolu hissettiriyor. İlk aracım ilk sürüşüm zamanla deneyimim değişebilir :)
  • tridinebandim T kullanıcısına yanıt
    Sıfır araçların lastik basıncı çok fazla oluyor genelde ..basıçlara baktırın .
  • _GNC_ kullanıcısına yanıt
    Fasilali silecek zaman ayarini yagmurun hizina gore ayarliyosunuz on numara oluyo..tabiki alirken fasilali silecek istemisseniz..
  • 23.12.2016 da verdiğim sipariş için hala bekliyorum. Yok yılbaşı yok yoğun kar yağışı teslimatı geciktirdi. Arabamızı da sattık. Ama memlekette güzel belediye otobüsleri de varmış onu farkettim :)
  • İyi günler.Aynı sorun adana bayilerindede var maalesef.Yeni kasa stepway ler hala gelmedi.İstanbul daki yoğun kar yağışı nedeni ile.
    Bu arada teslim alan arkadaşlar yorum yaparsa seviniriz.
  • Bizde istanbul güvenaltandan aldık yılbaşı öncesi ..bu ayın 25 i teslim edilecek ..inşallah erteleme olmaz ...
  • Araç yeni donanımları ile harika olmuş.
  • Araci teslim alanlar aracla ilgili arti eksi yorum yapabilir misiniz?
  • İstanbul da cumartesi gününden itibaren araçlar inmeye başlamış.Bu hafta içi teslim edileceği söylendi.Teslim alınca artı ve eksilerini yazarım inşallah
  • Dün akşam itibariyle aracı teslim aldım.1,5 90b dizel manuel vites.İlk izlenim olarak yakışıklı,yol tutuş güzel.iç konfor ve malzeme kalitesi iyi.en iyiside istenildiği km kadar hız limiti koyabilme.Üstünde gelen 4 lastik mıchelin.Birkaç gün içinde daha doğru yorum yapılabilir.Ama ilk izlenim fiyat ve karşılığı yeterli.Rabbim herkese kazasız belasız yolculuklar nasip etsin....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.