Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Darısı başımıza artık :)
  • Easy R kullananlar izlenimlerini paylaşırlarsa çok iyi olur. Mümkünse ayrıntılarıyla :)
  • teşekkür ederim.rabbim hiçbirimize kaza bela vermesin
  • runway126 R kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun.
    Öncelikle bütün camları camsil ve iz bırakmayan bir bezle silmelisin.İçerisi buğu yaptığında camları çok hafif aralarsan ısı dengesini koruyarak buğu gidermek mümkün.Klima hızını ayarlayan tuşun altındaki havayı dışardan alma ve içerdeki havayı çevirmeye yarayan tuşuda dışarından hava alacak şekilde ayarlamanı tavsiye ederim.Bu şekilde Soğuk havalarda fanı hiç açmadan bile dışardan gelen motor sıcaklığıyla buğu gidermek mümkündür özelliklede uzun yoldayken. Ve son olarak buğu önleyici spreyler var. Oldukça etkilidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrterekli -- 18 Ocak 2017; 10:51:28 >
    Camların buğulanması ile ilgili, şöyle bir çözüm önerisinde de bulunabilirim.

Eski ama yırtık olmayan bir çorabın için silika kedi kumu doldurun. Sonra çorabın diğer eşini de ağzını kapatacak şekilde geçirin. Elinizdeki bu çoraba sarılı kedi kumunu aracın koltuklarından birinin altına yada uygun bulduğunuz, sizi rahatsız etmeyecek bir yere koyun. Camlarınızın buğu yapmadığını göreceksiniz. :)

Silika kum yerine pirinç de kullanılabilir ama maliyeti çok olur. O yüzden önermiyorum.
  • ilginçmis koku yapıyor mu peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kristal kumu migros - carefour gibi marketlerde bile bulabilirsiniz aslında.

Bu arada koku da yapmaz. Aksine parfümlü olanlardan alırsanız hoş koku bile verebilir.

Pirinç için de yarım kilo falan yeterli olacaktır. Bir çorabı doldursun işte. :)

Kolay gelsin..

• Merhaba,

09 benzinli motor için görüştüm satış danışmanı abi bayılır yokuşlarda 4 kişiden fazla dedi dizel al dedi dizel al deyince direk duster a yöneldim...Gerçekten fark var kalitede bile
  • Benim araç Lüleburgaz Uzunlar bayisine gelmiş. Bu hafta sonu teslim alacağım inşallah. Deneyimlerimi hemen paylaşacağım...
  • Yeni sandero stepway broşür Türkçe
    https://www.cdn.daciagroup.com/content/dam/Dacia/TR/Brosurler/Sandero-2017.01.pdf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambiance gelecek mi acaba?..

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Ambiance gelecek mi acaba?..

Oradaki sandero
    Diğeri stepway

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah07

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Ambiance gelecek mi acaba?..

Oradaki sandero
    Diğeri stepway

Hiçbirşey anlamadım hocam..?

Ambiance düz Sandero oluyor işte. Ben de onu soruyorum. Şuan makyajlı stepway geldi ama düz sandero gelmedi. Gelecek mi acaba?

• Arkadaşlar 0.9 easy r aldık kardeşime .bugün teslim aldık ..motor rolantide biraz titreşimli çalışıyor ..3 silindir olduğu içinmi acaba.

• Ruhsatta stepway yazıyor mu sizde arkadaşlar, bende yazmıyor, bi de güç 66 kw yazıyor, sizde de aynı mı durum?

• 3 silindirli motorlar rolanti de silkeleyerek çalışır zaten. Benim araç ruhsatında makyajlı kasa olmamasına rağmen bir önceki kasa nedeni ile sanırım yeni sandero stepway turbo 90 bg yazıyor. bu arada 90 beygir 66 kilowatt güce eş değer olduğu için 66 kw yazıyor
  • Arkadaşlar merhaba 2017 model yeni kasa 0.9 benzinli manuel aracımı 10 ocakda teslim aldım. yalnız yakıtı fazla geldi. bu nedenle ankara akbak renaultda landirenzo taktırmayı düşünüyorum.daha önceden 0.9a lpg taktıran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. özellikle akbak renaultda montaj yaptıranlardan bilgi alabilirsem süper olur şimdiden teşekkürler

• Hocam hayirli olsun öncelikle evet yakit biraz fazla ben adanadayim ve adanada takan servis yok anca disardan taktirmak zorundayiz size servismi takacak eğerki servis takacaksa muhtemelen garanti kapsamindan cikmayacaktir sordunuzmu eğer garanti kapsaminda takiyorsa bende gelir ankarada taktiririm adanada landirenzoya 3400 fiyat verdiler brc 2650 ama tabiki landirenzo araştirirsaniz sevinirim biliyorsunuz garanti çok önemli bi faktör gerci burdada motor garantisi veriyor takanlar ama nede olsa servis garantili olmasi bi ayricalik cevabiniz bekliyorum tekra güle güle kullanmaniz dileklerimle hayirli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaray0101 -- 23 Ocak 2017; 10:3:57 >
  • Aracı Cumartesi günü teslim aldım ve hafta sonu fazlaca test etme imkanım oldu. 0,9 tce motorun çekiş gücü gerçekten iyi. Çok yüksek performans bekleyen varsa honda, toyota v.b. araçlar ile lütfen kıyaslama yapmasın. Ayrıca aracım otomatik. Vites geçişleri de sakin sürüşte çok düzenli ve hissedilmiyor ancak ani hızlanmalar ve kalkışlarda hissediliyor. Çok dik yokuşlardaki kalkışlarda bile 8 sn boyunca geriye hiç kaçırma yapmıyor. Ayrıca 300km uzun yol yaptım. Yol bilgisayarı ortalama tüketim 6 lt gösteriyordu bu da hesabıma göre kilometrede 0,32 TL demektir. Bu rakam aracın sıfır olması, benzinin litre fiyatının 5,42 tl olmasına rağmen günümüz koşullarında çok iyi bir rakam. Ben araçtan genel olarak çok memnunum.

Sorusu olan olursa cevaplamaya çalışırım.
  • aracınız hayrlı olsun. kazasız belasız inş. easy r vitesi merak ediyorum, yorumunuzda mevcut ancak uzun kullanımda nasıl olacak acaba,
    çok kötü diyende var fena değil diyende. daha önce yarı otomatik çift/tek kavrama veya tam otomatik araç kullandınız mı? geniş bir easy r değerlendirmesi iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.