Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 için 37 bin diyorlar.çok mu. Araç 50 binde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2015 model 14000 kmdekı aracımı 43000'e vermıstım 3 ay once. 1,5 dizeldi
  • Arkadaşlar renaultlar birer yapboz gibidir. Clio Sandero dokker Logan Lodgy Captur makyajlı makyajsız birer kardeştir. Yazılımda özellikleri aç kapa yap istediğinin göstergesini istediğine tak. Yokuş kalkış ekle hız sabitleme butonu ekle direksiyonlarını değiş. Hepsi aynı işte kanıtı bakın bu bir dokker sanderoya neler yapılır neler....

https://www.youtube.com/watch?v=OKg8paO-Glo
  • Sandero (düz sandero, stepwaysiz) gelmeyecek mi artık?.. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

• konuyla alakalı değil ama bilen biri cevaplarsa çok sevinirim.
    bir adet inci akü aldım 60 amper üretici aralık 2016 üretimi oldugunu söyluyor. ama ben akünün üretim tarihini çözemedim. bilen biri yardımcı olabilirmi lütfen. almış olduğum akü bu.
    http://urun.n11.com/aku/inci-aku-formul-a-12v-60ah-540cca-2016-aralik-uretim-hediyeli-P154086708
  • Şubat fiyatları
    https://www.cdn.daciagroup.com/content/dam/Dacia/TR/fiyat-listesi/Dacia-201702.pdf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim araçta ilk bir kaç kalkışta titreme vardı 4. 5. ve sonraki kalkışlarda bu durum olmuyordu. Bu sabah fark ettim araç 50 100 metre gidene kadar silecekler yavaş çalışıyor sonrasında normale dönüyor. Bir sorum olacak. Sizlerde de aracı ilk çalıştırdığınızda yerinden aracı hiç kaldırmadan cam suyunu sıkıp silecekleri çalıştırdığınızda yavaş çalşma durumu oluyor mu? Sanki aracın enerjisini ilk 2 3 dakika bir şey yiyiyormus gibi bir durum hissediyorum. Ama sonrasında normale dönüyor.

• Birde aracı bir haftada bazende 2 haftada bir kullanıyorum. Yani çoğu zaman yatıyor araç.

• Yakıt tüketimleriniz ne durumda?
  • arkadaşlar aracı alanlar yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmi 1.5 dcı 90 hp bizde almayı düşünüyoruz liste fiyatı şuan 59.400 bayi 56 bine felan bırakır diye düşünüyorum sizce değermi ?
  • Daha 800 kmlerdeyim 500kmsi uzun yol 120-130 arası gittim 5.9 görünüyor... 4 e düşmedi için 90 la falan gitmek lazım galiba :)

1.5 dizel Manuel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridinebandim -- 1 Şubat 2017; 23:56:27 >
  • tridinebandim T kullanıcısına yanıt
    hocam yeni kasa aracınız galiba...hayırlı olsun...
    memnun musunuz araçtan?
    konfor yakıt anlamında nasıl?
  • ksk3534 kullanıcısına yanıt
    Evet yeni kasa hocam teşekkür ederim, ilk aracım gayet memnunum, bir çok arkadaşım deneme sürüşü yaptı. Deneyenler de hep memnun indi belkide ayıp olmasın diye bilemiyorum. :)
  • sahıbındene bakarsanız 52,500 e dizel manueli satıyorlar.
  • 1.5 dci mauel vites 1100 km yol gittim 900 km si uzun yol 110- 120 arası ortalama yakıt tüketimi 4,7 gözüküyo zamanla şu rodaj dönemini atlatalım biraz daha düşecektir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan26353 -- 2 Şubat 2017; 22:49:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.9 otomatik 150 km de 8.5 litre yakiyor.

• 0,9 TCE benzinli ve otomatik araç 100 km de şehir içi 7,5 lt yakıyor. Bence ideal bir rakam. Çünkü benzin pahalı olduğu için çok yakıyormuş gibi görünüyor. şuan km de 0,4 krş yakıyor ama benzin 5,45 TL. Benzin 4,7 TL olsa km de 0,35 krş yakacak.
  • Acaba ilk bakim zamani gelen varmi yada bakim masraflari ne kadar tutar.benzinli ile dizel arasında fark varmıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2641serhat

Acaba ilk bakim zamani gelen varmi yada bakim masraflari ne kadar tutar.benzinli ile dizel arasında fark varmıdır...

benzinlisine 380 demişti satıcı, dizeline de 600 ama net rakam değil bunlar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.