Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel bakım 470 TL.. İst inanlardan fiyat aldım....
  • Aracı 17 ocakta teslim aldım dizel manuel... Genel olarak kullanımı iyi.. Yuksek ve geniş olması dizel olması kullanımının ve görüş açılarının iyi olması bu aracı farklı bir yere koyuyor... Alır almaz alt taban ve davlumbaz içlerine pütür attırdım... Fitiller eksik bırakılmıştı onlar tamamlandı.. ( Kaput içi fitil yoktu yapıldı + yan direklerdeki yarım fitil tam boy yapıldı + Arka kapılarda fitil yoktu boydan doya fitil yapıldı. ).. Ses yarı yarıya azaldı.. Bu çalışma işçiliklerle beraber 370 TL tuttu.. Kalan yol sesi için iç yalıtım yapılması gerekir.. Bence gerek yok...
    Bu arada İST İnanlardan dizel bakım için 470 TL 6 taksit fiyat aldım.. O kadarda pahalı değil.. Hoş biz kendimiz malzemeleri alıp yapsak maliyet 200 civarı olur..
    Genel olarak araçtan çok memnunum.. Uygulamalarla sessizleşti hızlanması çok iyi.. Az yakmasıda cabası.. Ölçüm yapmadım ama ilk diş düşmek bilmiyor.. 5,5 sene benzinli stepway kullandıktan sonra ( 100 KM.de 11 litre benzin yakıyordu.. ) dizelin yakıtı bana komik geliyor..Kısacası araçtan çok memnunum.. Ne istediğimizi bildikten sonra......
    HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜZEL GÜNLERDE OLSUN diyorum.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

Aracı 17 ocakta teslim aldım dizel manuel... Genel olarak kullanımı iyi.. Yuksek ve geniş olması dizel olması kullanımının ve görüş açılarının iyi olması bu aracı farklı bir yere koyuyor... Alır almaz alt taban ve davlumbaz içlerine pütür attırdım... Fitiller eksik bırakılmıştı onlar tamamlandı.. ( Kaput içi fitil yoktu yapıldı + yan direklerdeki yarım fitil tam boy yapıldı + Arka kapılarda fitil yoktu boydan doya fitil yapıldı. ).. Ses yarı yarıya azaldı.. Bu çalışma işçiliklerle beraber 370 TL tuttu.. Kalan yol sesi için iç yalıtım yapılması gerekir.. Bence gerek yok...
    Bu arada İST İnanlardan dizel bakım için 470 TL 6 taksit fiyat aldım.. O kadarda pahalı değil.. Hoş biz kendimiz malzemeleri alıp yapsak maliyet 200 civarı olur..
    Genel olarak araçtan çok memnunum.. Uygulamalarla sessizleşti hızlanması çok iyi.. Az yakmasıda cabası.. Ölçüm yapmadım ama ilk diş düşmek bilmiyor.. 5,5 sene benzinli stepway kullandıktan sonra ( 100 KM.de 11 litre benzin yakıyordu.. ) dizelin yakıtı bana komik geliyor..Kısacası araçtan çok memnunum.. Ne istediğimizi bildikten sonra......
    HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜZEL GÜNLERDE OLSUN diyorum.......

Kapı fitillerinin varsa resmi ,markası ,alınabilecek yeri söylermisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

Dizel bakım 470 TL.. İst inanlardan fiyat aldım....

Herzaman dizelin bakimlari daha pahali diyorlar ama sanki artık öyle değil gibi benzinli stepway bakımı kaç lira acaba..yani 470tl den daha mi ucuz ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Face de Dacia Sandero stepway türkiye adlı bir sitemiz var.. Yaklaşık 9000 üzerinde kullanıcı arkadaş var. Sürekli yardımlaşma ve önerilerde bulunuyoruz.. Fitilleri oradaki arkadaşlardan aldım.. 100 TL toplamda 13 metre ve üç değişik yapıda fitil kullanılıyor Kapıdan gelen rüzgar sesini inanılmaz kesti.. Tavsiye ederim...
    Bakım ücretleri konusuna gelince, teknik ervislerde benzinli 350, dizel 470 TL bakım ücreti var.
    Zaten oturup hesap yaptım alırken.. Benzinlinin vergi ve bakım avantajı dizelin yakıt ekoomisi derken 50.000 kmde birbirlerini eşitliyor.. Geriye dizeli satarken aradaki fark kar olarak kalıyor... Fazla yol yapan biri değilim, ama dizelin yuksek torku gerçekten çok hoş.. Rampa klima 5 kişi banamısın demiyor, daha önce dizel turbolu araç kullanmadıgım için bana roket gibi geliyor.. Yenilenen iç mekan çok hoş olmuş.. Özelliklede direksiyon.. Kısacası ben çok çok memnunum, düşünen arkadaşlarada tavsiye ederim..
    Bu kadar güzel yakısıklı içi geniş ferah yerden yuksek ekonomik seri bir araç bu fiyatlara yok maalesef..Şaka diyelim ama kıcı bezli küçücük daracık basık dizel polo bile 80.000 lerde artık.. HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE KAZASIZ BELASIZ OLSUN ......

• Arkadaslar otomatik vites yeni sanderolardan almayi dusunuyorum ama motor konusunda aklim karisik. 0.9 turbo mu yoksa 1.5 dci mi? Arada 10000₺ fark , vergi avantaji ve bakim maliyet dusuklugu benzinliye yonlendiriyor ama dizelin de dusuk yakit tuketimi ve torku cezbediyor. Ayda maksimum 1000-1500 km yaparim yani cok kullanilmayacak arac. Onerilerinizi bekliyorum. Bir de bu. Easy-r viteste ziplatma hoplatma olayi dogru mu? Diger sayfada bir kullanici rodeo benzetmesini bile yapmis park ederken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoeko26

Arkadaslar otomatik vites yeni sanderolardan almayi dusunuyorum ama motor konusunda aklim karisik. 0.9 turbo mu yoksa 1.5 dci mi? Arada 10000₺ fark , vergi avantaji ve bakim maliyet dusuklugu benzinliye yonlendiriyor ama dizelin de dusuk yakit tuketimi ve torku cezbediyor. Ayda maksimum 1000-1500 km yaparim yani cok kullanilmayacak arac. Onerilerinizi bekliyorum. Bir de bu. Easy-r viteste ziplatma hoplatma olayi dogru mu? Diger sayfada bir kullanici rodeo benzetmesini bile yapmis park ederken

Size 10000tl çok zorlamıyacaksa dizel daha iyi olur farkı da eğer satma durumu olursa dizeli daha fazla paraya satılır zaman içinde yakıt tasarruflu da var tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoeko26

Arkadaslar otomatik vites yeni sanderolardan almayi dusunuyorum ama motor konusunda aklim karisik. 0.9 turbo mu yoksa 1.5 dci mi? Arada 10000₺ fark , vergi avantaji ve bakim maliyet dusuklugu benzinliye yonlendiriyor ama dizelin de dusuk yakit tuketimi ve torku cezbediyor. Ayda maksimum 1000-1500 km yaparim yani cok kullanilmayacak arac. Onerilerinizi bekliyorum. Bir de bu. Easy-r viteste ziplatma hoplatma olayi dogru mu? Diger sayfada bir kullanici rodeo benzetmesini bile yapmis park ederken

dostum inan gün sayıyorum bu titreme konusunda. yaz mevsiminde aynı şekilde titreme olursa bütün yetkili servislerine göstereceğim arabayı. çözmezlerse eğer inan çekincem yok dava açacağım firmaya. bazı arkadaşlar benim dediğim şekilde değil çok daha hafif ve kısa süreli bir titreme oluyor demiş. sadece ilk bir kaç dakika da. bu tür şeyler biraz şans işi. belki benim araçta spesifik bir problem vardır bilemiyorum. dizelini kullanmadım o yüzden titreme konusuna bir şey diyemiyorum. yakıt konusunda ise ölümcül değil yakıtı. şu an ki benzin fiyatı ile 50 liralık benzin alıyorum. 2 diş doluyor ( toplam 8 diş benzin göstergesi ). o iki diş ile yani 50 liraya çok zorlamadan yani 110 üstüne çıkmazsam ve 2 km yolu trafikten dolayı 45 dakika da gitmezsem :D 130-140 km gidebiliyorum. ben her benzin aldığımda km sıfırlayarak benzin istasyonları arasındaki kalite farkını bulmaya çalışıyorum - eğer varsa tabi -

O nedenle hep ölçerim ne kadar yol gittiğimi. onun dışında araba sorunlu değil. ısındıktan sonra sağlam bir yokuş tırmanırken motor boğulmadan vites değiştirebiliyor. çok zorlanırsa tık diye manuele alıyorum çatır çatır gidiyor. hızlanması çok yeterli seviyede. süspansiyonu bence fazlası ile iyi. yoldan ve motordan gelen ses yok denecek kadar az. yalıtımı iyi yani. start stop takır takır çalışıyor. ben çok kullanmıyorum çünkü olduğum bölgede trafik facia seviyede. oto teybi orjinal halinde. multi media taktırmadım. bluetooth çok iyi çalışıyor. direksiyon kumandasından çağrıları cevaplayıp yine aynı kumandadan istediğim kişiyi arayabiliyorum. Yani bu araba bana göre opel corsa , seat ibiza vb rakiplerine taş çıkartır ki fiyatı zaten ortada. beni kahreden titreme olayı olmasa koynuma alır yatarım o derece :)) bu arada titreme olayı sürerken falan asla olmuyor yanlış bilgi olmasın. gaza basamadığım ve fren ile hareket etmeye çalıştığım anlarda oluyor. bu genellikle park ederken birde hızı 1-2 km civarında seyreden mor renkli trafikte oluyor :D

• cedubal C kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin cok tesekkur ederim hocam oncelikle :)

Umarim bu sorununuz en kisa surede gecer. Su an yakit ortalamaniz ne gosteriyor? Anladigim kadariyla İstanbulun yogun bi bolgesindrsiniz belki ayni yerde bile olabiliriz :D Osmanbey'de oturuyorum her gun Maslaga gidip geliyorum ve ben bu 10-15 kmlik yolu 2.5 saatte gidemedigimi bilirim :D yakit ortalamasi yeni olmasina ragmen 8-8.5in altiysa benzinli dusunebilirim. Sizden cevap bekliyorum ort yakit tuketimi hakkinda en azindan ekranda gozuken. Su an 38-40 kurus yakiyorsunuz trafikte bence zamanla dusecektir daha da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim dostum . Ekranda görüneni yazamam çünkü ekranda görünen bir şey yok. Yol bilgisayarı kapalı bende acmadilar. Ama hesabima göre şu an 35 40 kuruş arasında yakıtım. Trafik senin olduğun bölge ile aynı yoğunlukta sayılır.

• Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 1 Ay önce Easy-R 0.90 Benzin Otomatik 2017 Stepway aldım. Araçla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim. Şuan araç yakıt tüketiminde baya fazla yakıyor. Motor açılmadığından dolayı. Eco mode'u çok trafik olmadığı zaman milim milim ilerlemdiğiniz zaman kullanılmaması gerekiyor. Onun dışında araç gerçekten harika ben ekstra olarak araca şunları ekledim;

Seramik Kaplama
    Motor Koruma
    Rüzgarlık
    Kapı kolları ve Bagaj Altı Çıtası Krom Kaplama
    Jant Karartma

Bunları daha sonrasında kendi zevkim için yaptırdım.

Aracı full olarak "geri görüş kamerası , park sensörü , nagivasyon..." bunlarla beraber "52.000" TL 'ye peşin oalrak aldım.

Herkese kazasız belasız sürüşler.
  • huseyingulbani H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Aracı uygun fiyata almışsınız. Nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celbiser

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Aracı uygun fiyata almışsınız. Nereden aldınız?

Teşekkür ederim.. İstanbul İnanlar Yenibosnadan aldım aracı.
  • Arkadaşlar bir depo benzinle hafta sonu tam 1000 km yol yaptım güzergah tekirdağ-istanbul istanbul-ankara ve ankara-istanbul. Bu yolda sabrettim hız olarak 95 üstüne çıkmadım bir iki sollama yaptım 130u gördüm oda toplam yardım dk felan. Araçta 5 kişi bagaj full idi. Yani bunun üstüne çıkmanız imkansız. Aracın az yakma limitlerini zorladım diyebilirim 100 km de 5 litre ortalamasını yakaladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightmareII

Arkadaşlar bir depo benzinle hafta sonu tam 1000 km yol yaptım güzergah tekirdağ-istanbul istanbul-ankara ve ankara-istanbul. Bu yolda sabrettim hız olarak 95 üstüne çıkmadım bir iki sollama yaptım 130u gördüm oda toplam yardım dk felan. Araçta 5 kişi bagaj full idi. Yani bunun üstüne çıkmanız imkansız. Aracın az yakma limitlerini zorladım diyebilirim 100 km de 5 litre ortalamasını yakaladım.

Merhaba,

Araç 0.90 motor ve otomatik mi ?
  • Imkansizdir depo doluyken ortalama 380 km yol yapilir yaziyor benim ekranda. Sehir ici kisa mesafe kullaniminda

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Imkansizdir depo doluyken ortalama 380 km yol yapilir yaziyor benim ekranda. Sehir ici kisa mesafe kullaniminda

O zaman sizde bir problem var şöyle söyliyim tamam depo full doluyken 1000 KM imkansız benzinli yeni araçta. Ama full'leyince 380 KM gösteriyorsa ondada bir problem vardır. Ben ortalama depoyu 248 liraya fulluyorum ve ortalam yol bilgisayarında 600-700 arası gösteriyor ortalama tabi bu değer tam değil yanlış.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    İmkansız değil.

Sandero'lardaki benzin deposu 50 litre. Eğer siz 100 km'de ortalama 5lt benzin tüketerek yolculuk yaparsanız 1000 km yol yapabilirsiniz (depoyu tamamen bitirirseniz).

Hatta tüketim 5lt/100km'nin altına düşerse daha uzun bile gidilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 20 Şubat 2017; 13:8:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametykcll

İmkansız değil.

Sandero'lardaki benzin deposu 50 litre. Eğer siz 100 km'de ortalama 5lt benzin tüketerek yolculuk yaparsanız 1000 km yol yapabilirsiniz (depoyu tamamen bitirirseniz).

Hatta tüketim 5lt/100km'nin altına düşerse daha uzun bile gidilebilir.

İmkansız.

5lt'nin altına hiç bir zaman düşüremezsiniz. 100 kmde 5lt ortalamayıda yakalayamazsınız.
  • 0.9 otomatik 10- 14 litre kisa mesafede. Uzun yolda 7 litreyi gordum. Arac 400 km de. Sizin rakamlar iyi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.