< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enverrss -- 1 Haziran 2019; 0:10:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enverrss -- 1 Haziran 2019; 0:10:8 > |
Problemin yazılımdan olduğunu söylendiyse güncelleme ortada bir problem kalacağını düşünmüyorum. Araçtan soğudum diyorsanız satabilirsiniz ancak bunun haricinde yasal bir hakkınız olduğunu zannetmiyorum. Yine de daha iyi bilenler yazacaktır, konu takip.
Edit: Geçmiş olsun demeyi unuttum, düşüncesi bile korkunç bir durum bu konuda da size hak veriyorum kesinlikle. |
Vay be şu konu Golf olsaydı şu an 97.sayfaya falan yorum atıyor olurdum. Ancak daha 2.sayfa bile olmamış.
Kafayı kuma gömünce geçmiyor arkadaşlar Ben olsam araçtan çok ciddi şekilde soğurdum. Tamam her araçta olabilir sonuçta ihtimal var ama bir daha yapacak mı düşüncesi çok kötü. Sonuçta çoğu insan aracıyla 200 yapıyor oysaki bir şey olsa oradan kurtuluş yok ama bunu inkar edip basıyoruz çünkü güveniyoruz. Şimdi böyle bir şey başıma gelmiş olsa bir daha nasıl o araçla 140-150 yapayım ki ben ? Olay tamamen psikolojik dava açılsa ne olur bilemiyorum ama ben ciddi soğudum. Onu geçtim aracı satsanız sattığınız kişiye bir şey olsa ne olacak ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 9 Mayıs 2019; 14:38:3 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 9 Mayıs 2019; 16:50:23 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RX 480 -- 9 Mayıs 2019; 17:24:9 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 17 Mayıs 2019; 14:22:12 > |
|
|
|