|
Bildirim
|
Ne alakası var acaba? Forumda bayiden çıktıktan sonra arızalanan Audi de gördük, Mercedes’te, sadece cvt vites değişiminden 50 bin TL isteyen Nissan’ı da gördük. Hyundai gayet güzel bir araç yapmış. İnsanlar forumları yardım almanın, bilgi almanın yanında öneri almak için de kullanıyor. Kimseye silah zoruyla araç aldırılmıyor. Herkes kendi kullandığı, beğendiği, mantıklı gördüğü aracı önerebilir tabi ki.
|
Cvtden mi kalaydı o vakit
|
Aracı ben de almayı düşünüyorum ama resmen Hyundai'i karalamak için açılmış bir konu olarak görünüyor. Yazılanlara cevap vermiyor, sorunu yazmıyor forumu anlık takip etmiyorum derken bile foruma uğrayıp yine sorunu yazmıyor, detay vermiyor. Üstüne gitmiş domain almış siteyi açmış sitede yine sorunun sebebi yok. Hyundai'den para koparmaya çalışıyor olabilir domaini almaları için.
|
Hemen değişim istemek bana pek mantıklı gelmedi,tabi kötü bir durum aile ile yolda kalmışsınız ama servisin sorun hakkında tatminkar cevapları olabilir...
|
Pis mazot ise değişim falan hakkınız değil. Destek istiyorsanuz arıza sebebini yazın
|
Konu sahibi umarım troll değildir, eğer o araçta ciddi bir sıkıntı yoksa hyundai öyle bir dava eder ki feleği şaşar. Karalama kampanyası yürütmek yerineservis formlarını koyar mısınız artık? Egzantrik milinin değişmesi gerektiğini nasıl anlamışlar? Ve egzantrik mili gibi bir parça başka hiç bir parçaya zarar vermeden nasıl fail verebilmiş? Açtığınız site zaten ayrı bir rezillik fabrikadan çıktıktan 3 saat sonra ne :D?
Konu şu hali ile saçmalıktan ibaret. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 13 Aralık 2018; 16:44:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
|