Şimdi Ara

2017 Polo Allstar Bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Polo allstar 1.2 tsi almayı düşünüyorum. Aracın 0 olanını internette bulamadım.Daha önce hiç 0 araç almadım.Doğuş otoyu aradım olmadığını söylediler.Acaba nerede vardır? Ve fiyatı ile ilgili bilgisi olan alan kullanan arladaşlar paylaşırsa sevinirim.

• O donanım üretilmiyor şuan.
  • Tercihinizi sorgulamak niyetinde değilim ancak 2017 yılında neden sadece 2 airbagi olan 0 km araç bakıyorsunuz?
  • Hocam o donanım seviyesinde, yani ön-arka park sensörü, yağmur sensörü, otomatik far, dokunmatik 6" ekran vs gibi bir çok donanıma sahip bu fiyatta başka bir araç gözüme çarpmadı.Tasarım olarak da hoşuma giden compact bir araç.Malzeme kalitesi olarak da incelediğim kadarı ile sınıf standartlarının üstünde bence.70.000 fiyat bandında daha iyi bir öneri varsa tabiki onu da incelemek isterim ama şuana kadar malesef daha iyi bir seçenek bulamadım.
  • O araç 2016 yılından kalma sıfırı yok. Sıfır Polo Comfortline var sadece o da tek tük kaldı yeni kasa geliyor. Bekleyin o kasada olabilir ama tabi fiyatı 80.000₺ olur en az. Ayrıca her şey hava yastığı değil. Bir sürü güvenlik önlemi var başka ve Comfortline donanımında standart olup başka markaların sözde fullünde olmayan güvenlik önlemleri var. 3 yıldızlı hava yastığı dolu araçlardansa 5 yıldızlı Polo daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 5 Ekim 2017; 11:33:47 >
  • Sıraya girmek gerekir, sıra olmadan Volkswagen alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

O araç 2016 yılından kalma sıfırı yok. Sıfır Polo Comfortline var sadece o da tek tük kaldı yeni kasa geliyor. Bekleyin o kasada olabilir ama tabi fiyatı 80.000₺ olur en az. Ayrıca her şey hava yastığı değil. Bir sürü güvenlik önlemi var başka ve Comfortline donanımında standart olup başka markaların sözde fullünde olmayan güvenlik önlemleri var. 3 yıldızlı hava yastığı dolu araçlardansa 5 yıldızlı Polo daha iyidir.

bilmediğim için soruyorum; comfortline da standart olup, diğer markaların full ünde olmayan güvenlik donanımları nelerdir?
  • Birisi 5 yıldız almış poloda 2 airbag olmadığını anlatsın polo fanı arkadaşa
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    5 yıldızlı polo testine bakın bakalım kaç hava yastığı var?

Bilmeden yorum yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

5 yıldızlı polo testine bakın bakalım kaç hava yastığı var?

Bilmeden yorum yapmayalım

Kragen @ 22 Eylül 2017 14:37:21

TSI fazla yakıyorsa diğer benzinlilere binmeyin hiç. İstersen içeriyi komple yastıkla donat darbe geldiğinde araç konserveye döndükten sonra ne önemi var? Ayrıca NCAP testleri de kolpa herhalde firmaya mesaj atıyorum forumdaki cevheri kaçırmasınlar. Size 3 yıldızlı araçlarınızla mutluluklar cebinizde kalan 10.000₺ fazlalığı şanslıysanız hastane masraflarına değilseniz mezar parasına harcarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unbeliviable

Hocam o donanım seviyesinde, yani ön-arka park sensörü, yağmur sensörü, otomatik far, dokunmatik 6" ekran vs gibi bir çok donanıma sahip bu fiyatta başka bir araç gözüme çarpmadı.Tasarım olarak da hoşuma giden compact bir araç.Malzeme kalitesi olarak da incelediğim kadarı ile sınıf standartlarının üstünde bence.70.000 fiyat bandında daha iyi bir öneri varsa tabiki onu da incelemek isterim ama şuana kadar malesef daha iyi bir seçenek bulamadım.

Mesela Kia Rio Benzinli en ful donanımlısını (Consept) 69.000 TL ye alabilirsiniz, veya dizel Confort donanımlısını 72.500 TL ye alabilirsiniz, hatta pazarlıkla daha da uygun fiyatlara alabilirsiniz. Donanım olarak Poloyu ikiye katlar.
    Hyundai İ20 benzinli en full donaımlısını (Elite) 68.000 TL ye alabilirsiniz, bu araçlar benzinlileri Turbo lu olmasalar dahi, hem LPG ye tam uyumlu olmaları ve çok sorunsuz olmaları nedeniyle bence, Polo dan çok daha iyi bir tercih olur.

• O paraya 2-3 yaşında comfortline golf alırım, 1.2 tsi olunca highline paket olmadığından denilen donanımlar bulunuyor genelde. Manueli 70-72 civarına var. All-star paketler benzinli olması lazım ki benzinli b segmenti ve ikinci el bir aracın hakkı olduğuna inandığım para değil. Dediğiniz donanımları takmak da taktırmak da zor değil zaten park sensörünü serviste çok kolay takıyorlar, far sensörü dediğiniz vw forumlara bakarsanız AliExpress’ten ısmarlanacak bir sensör ve far anahtarına bakıyor, 180 lira bir şey, sonra kodlayıp kullanıyorsunuz. İstek illa ki polo ise dizel Polo bakın daha doğru tercih olur vag araçlarda opsiyon sıkıntı değil, iki kabloyla pek çok opsiyon takarsınız ama gidip az yakan motoru sonradan ekleyemezsiniz.

Mesela göze çarpan örnek ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-boyasiz-degisensiz-2014-golf-pasifik-mavi-extrali-479208064/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 5 Ekim 2017; 12:22:03 >

• Forumdaki ilginç tiplemelerden birisi tüketimde ortalama 11-12den aşağı göremezsiniz demişti. Ona yazıldı o yazı. Dediğim gibi 5-10bin hesabı yapıp kaportam dalgalanıyor neden diye açılan ilanlara devam edin.

Zaten katılım tarihinden ne olduğun belliymiş. Büyük ihtimalle o tipleme de sensindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 5 Ekim 2017; 12:41:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Forumdaki ilginç tiplemelerden birisi tüketimde ortalama 11-12den aşağı göremezsiniz demişti. Ona yazıldı o yazı. Dediğim gibi 5-10bin hesabı yapıp kaportam dalgalanıyor neden diye açılan ilanlara devam edin.

Zaten katılım tarihinden ne olduğun belliymiş. Büyük ihtimalle o tipleme de sensindir.

Sen daha kime ne yazdığını bilmiyorsun, gelip burda insan suçlama, varsayımlarla da hareket etme
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Her şey hava yastığı değil diyorum zaten. Yan hava yastıkları olmayınca tüm güvenlikler çöpe gidip araç 1 yıldıza düşüyorsa bir şey demiyorum.
  • Yeni ibiza alın, daha iyi bir araç. 1.0 tsi dsg sizin bütçeye uygun
  • Yeni ibiza iyi bir alternatif olabilir ama led paketsiz olan çok şekilsiz duruyor, led far mutlaka olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 5 Ekim 2017; 13:39:5 >
  • Lounge donanım bakacaksınız..
  • bknz ibiza moose test
  • Yeni Ibiza baktınız miydi? 1.0 ecotsi özellikle? Hem yeni mqb platformu hem araç dıştan daha küçük içten daha büyük hem de tipi çok daha iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.